Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468767 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:OFF
« Válasz #16360 Dátum: 2015. február 07. - 13:41:08 »
Na, szuper. Gratula!  :taps:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #16361 Dátum: 2015. február 07. - 16:44:24 »
Bezony, nagyon várom már. :D
Ráadásul anyagi szempontból (ami nem egy utolsó szempont) is jobb lesz, mint ez.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #16362 Dátum: 2015. február 07. - 23:55:56 »
A szegénységnél jobb a gazdagság. Már csak anyagi szempontból is.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #16363 Dátum: 2015. február 08. - 00:10:28 »
Gratu az új munkahelyért, Todd!

Ju

• Pókfej
« Válasz #16364 Dátum: 2015. február 09. - 19:32:42 »
Grats, ez nagyon király! :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16365 Dátum: 2015. február 10. - 20:36:18 »
Na akkor én is azt mondom .Sok sikert . És most egy kicsit más.....Hurrá . Megtaláltam a legkorábbi szuperhős szerű karaktereket .Akik Pulp magazinokban és képregényekben is szerepeltek már 1933-1935ben Ők tényleg egy Árnyék nevű hős ,2. Doc Savage .3. És egy PÓK nevű  karakter
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #16366 Dátum: 2015. február 13. - 14:46:27 »
Valamelyikőtök tudja hogy zajlik a szállítás Mo.-ra, ha az amazon.com-ról rendelni 50$ felett?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16367 Dátum: 2015. február 13. - 16:43:39 »
Én sajnos nem tudom.  :D
De viszont az eBay-es szállítást azt igen!  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #16368 Dátum: 2015. február 13. - 17:04:24 »
Valamelyikőtök tudja hogy zajlik a szállítás Mo.-ra, ha az amazon.com-ról rendelni 50$ felett?
Ha regelsz kiszamitjak a postakoltseget. Jo esellyel vamot is kapsz ra ha tobb cuccot rendelsz.
Amugy ott bankkártyás fizetés van, nem PayPal.
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 13. - 17:11:55 írta Todd »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #16369 Dátum: 2015. február 13. - 17:28:58 »
Ha regelsz kiszamitjak a postakoltseget. Jo esellyel vamot is kapsz ra ha tobb cuccot rendelsz.
Amugy ott bankkártyás fizetés van, nem PayPal.

Ja, sajnos volt szerencsém hozzá, na ilyennel se próbálkozom többet, a kártya mondjuk jobb is lett volna mint a PayPal

Todd

• Pókfej
« Válasz #16370 Dátum: 2015. február 13. - 18:18:22 »
A VÁM, az független attól, hol rendelsz, az nem az Amazon hibája.
De amúgy mit rendeltél, amivel ennyire megszívtad?
Én eddig egyszer rendeltem Amazonról (ebay-ről sokszor már), de nem volt akkor semmi probléma.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #16371 Dátum: 2015. február 13. - 19:53:25 »
Aham, de EU-n belül nincs vám  nem? :headscratch:
Amúgy meg nem szívtam meg, mivel meglátva mennyit ráraknak, meg amilyen árfolyamon számolnak, inkább meggondoltam magam és nem rendeltem meg.

Egyébként amit rendeltem volna, az egy gimmick lett volna  több close-up lebegtetéshez (KB akkora mint egy mű ujj emellett van hozzá egy DVD), mivel hobbiból bűvészkedem, majd M klubbon mutatok pár dolgot :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #16372 Dátum: 2015. február 13. - 20:05:04 »
Nem, ők számolnak brutális árfolyamon, brutálisan sz-r a forint. Amikor max 3 hónapja rendeltem amazonról, a dollár úgy 250 volt, most 280 körül van.
Most nem éri meg külföldről rendelni, amíg tart ez a mélyrepülés.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #16373 Dátum: 2015. február 13. - 21:50:40 »
Vagyis a következő pár év(tized)ben? :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16374 Dátum: 2015. február 13. - 22:13:53 »
Amúgy meg nem szívtam meg, mivel meglátva mennyit ráraknak, meg amilyen árfolyamon számolnak, inkább meggondoltam magam és nem rendeltem meg.

Egyébként amit rendeltem volna, az egy gimmick lett volna  több close-up lebegtetéshez (KB akkora mint egy mű ujj emellett van hozzá egy DVD), mivel hobbiból bűvészkedem, majd M klubbon mutatok pár dolgot :)

Változó kártyák trükköt ismered?  8)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #16375 Dátum: 2015. február 13. - 22:40:12 »

Változó kártyák trükköt ismered?  8)

Jó pár color changing trükköt tudok, pl: snap change, shake change, shape color change stb. ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #16376 Dátum: 2015. február 14. - 00:03:57 »
Srácok és Ju!
Megfogalmazódott bennem pár dolog az elmúlt napok során, mégpedig a nemi szerepekről, egyenjogúságról, férfi bántalmazásról.
Találkoztam nemrég egy férfi beteggel, akin észrevettem, hogy az arcán és a mellén hámsérülések voltak. Megkérdeztem tőle, hogy hogy szerezte őket. Azt mondta mosolyogva: "Rosszat szóltam az asszonynak!" . Az élettársa is ott volt és ő is derűsen kanyarított felfelé a száját. Szemmel láthatóan az "asszonyon" semmi külsérelmi nyom nem volt. És nem, nem erotikus-szexuális túlkapásról volt szó. Ez az ember nem egy kis darab fickó volt, aki ne tudta volna megvédeni magát. Mégis csak nevetünk, ha egy nő férfit bántalmaz. Személy szerint úgy vettem észre sok nő sokkal agresszívebben tud viselkedni, tettlegességig, mint egy férfi, ha éppen nem az van, amit ők akarnak, vagy nem tudnak visszaszólni a férfiak csipkelődésére, beszólására. A férfi meg csak tűr, az emberek kiröhögik, nem üt vissza, mert ugye a gyengébbik nemet ugyanúgy bántani már erőszak az emberek szemében. Ne értsetek félre: sose ütöttem meg egy nőt se életemben (kivéve persze edzésen, ahol úgy érzem "szinte" maximálisan egyenjogúak a nemek, akkor is, ha tudatosan-tudat alatt  próbál jobban vigyázni az ember).

Hozzájön még eltorzult világunk egy érdekes ténye, hogy az inkább nőknek fontos Valentin-napon kasszasiker (lesz) egy nőket bántalmazó férfi és a nő története, egy szépirodalmi (ami szintén bestseller) adaptáció.

Ti mit gondoltok jelenségről? Miért hagyjuk a berögzült sémákat, ha megváltozott a hierarchia? :nemtudom:

Hogy jobban megértessem a gondolatom, itt egy videó témáról:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16377 Dátum: 2015. február 14. - 07:54:03 »
Jól beszélsz,egyetértek a mondandóddal.
Én is tapasztaltam már,hogy agresszív állat tud lenni egy nő,aki karmol,cibál,pofoz,stb.Kihasználják vélt előnyös helyzetüket,miszerint nőket nem ütnek meg.De azért a kivétel erősíti a szabályt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #16378 Dátum: 2015. február 14. - 10:59:54 »
Volt erről valami riport egyszer, hogy az otthoni bántalmazások több mint harmadának elszenvedői valójában a férfiak. Mivel évek óta nem nézek tévét, nem mostanában lehetett.

Ju

• Pókfej
« Válasz #16379 Dátum: 2015. február 14. - 16:30:45 »
Én igazából sosem találkoztam a fizikai bántalmazással(nevelő célzattal is egyszer próbáltak megütni, visszaütöttem ;D), ezért nincs is nagyon véleményem a témáról. Inkább azzal foglalkoznék, hogy bántani és erőszakor kifejteni nem csak fizikailag lehet, de azzal még ennyit sem foglalkoznak, hogy milyen mentális körülmények között lehet embereket "tartani", nemtől függetlenül.

Az ominózus filmről annyit, hogy amikor könyvben lett népszerű, akkor sem értettem, miért olvas valaki ilyet...  :stupid: nekem bármilyen intim kapcsolat az erőszak szöges ellentéte. Egyszerűen nem fér a fejembe, pedig direkt rákérdeztem olyannál, aki olvasta és tetszett neki.