Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1354710 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:OFF
« Válasz #16480 Dátum: 2015. Március 25. - 20:21:24 »
Köszönöm  a választ . Hát szóval 4 képregényt  1,Marvel plusz , 2.  HP, 3. Batman , 4. PPP ,  tud  és képes   a  :kingpin:  kiadó még  gazdaságosan  megjelentetni  .Ennyit bír el a hazai képregény piac . Meg még annak a néhány hazai kiadónak  a sorozatait amik képregényt is adnak ki . De azért én ennek is örülök  ami itthon meg jelenek .Bár szerintem sajnos sem a kiadók  sem a képregényeik  nem sokan vannak  és kevés lehetőséggel  és piaccal  rendelkeznek . Pedig olvassuk és vesszük őket szorgalmasan . Ő...tényleg  , hány olyan hazai kiadó van amik képregényeket is  kiadnak , és hány sorozat  :headscratch:  :nemtudom: . Szerintem kevés   :( .  Te kiadványaid , meg az Eplicline . Hát ....talán nincs is sokkal több . De azért meg egyszer kösz . És annak azért szurkolok -szurkolunk  hogy legalább ezek a Kingpin sorozatok még sok-sok évig fussanak . :bravo: :worship: Sajnos ezek szerint kevés képregény rajongó van itthon .
« Utoljára szerkesztve: 2015. Március 25. - 22:16:22 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #16481 Dátum: 2015. Március 25. - 20:36:33 »
Jól mondod.  :D
Nem lesz több, durván sok az is, ami most van. Képzeld el kártyavárként: ha ráteszünk még egyet, romba dőlhet, amit eddig felépítettünk. Különben meg a Marvel+ már 10 számos, a Batman 9, vagyis közel havilapok.

Igen, és ugye nem kizárt, hogy Superman, Zöld Lámpás, Zöld Íjász, vagy Flash felbukkanhat a Batmanünkben? ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #16482 Dátum: 2015. Március 25. - 22:51:33 »
De hát már felbukkantak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #16483 Dátum: 2015. Március 25. - 23:04:02 »
Ja igen, a Bábel Tornyás különszám, nos én kicsit karakterközpontúbb sztorikra gondoltam. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16484 Dátum: 2015. Március 25. - 23:41:33 »
A Zöld Íjász több szerepet is fog kapni annál ebben a 2. évben, és utána a harmadikban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #16485 Dátum: 2015. Március 26. - 20:00:36 »
Ez jó hír! ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #16486 Dátum: 2015. Március 28. - 20:40:42 »
Egy kis érdekesség:
http://www.magyartudat.com/porosenko-vagyona-750-000-000-dollar/
Nem a politika miatt, csak azért, mert én is szeretem a Tibi csokit.  :uhoh:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16487 Dátum: 2015. április 05. - 09:36:07 »
Mit is mondhatnék erre?

balogh44

• Thanos
« Válasz #16488 Dátum: 2015. április 05. - 16:33:27 »
Erre nem is lehet.
:(

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16489 Dátum: 2015. április 06. - 10:17:22 »
Van úgy,mikor a szó már nem elég.

Todd

• Pókfej
« Válasz #16490 Dátum: 2015. április 07. - 09:03:48 »
Én nem mennék vissza újra gimibe meg főiskolára/egyetemre sem. Ha valakit menedzselnek a szülei, és a tanuláson kívül nincs más dolga, az úgy könnyű. Sokat érsz a sok szabadidőddel, ha egy petákod sincs. Én legalábbis alig vártam, hogy elkezdhessek dolgozni, mert nem tettek semmit sem a seggem alá...
A menedzselés alatt mit értesz? Azt, hogy van étel, ruha (még ha nem is túl divatos), fűtés, fedél a feje felett, vagy azt amit általában a többség szokott érteni alatta, hogy bulizásra nyaralásra stb.-re adnak pénzt.
Mert az előbbit én még nem tartom "segg alá tolásnak", de ha ez sem teljesül az valóban elég kaki, de ha az utóbbira akkor megjegyezném (nem tudom, te erre gondoltál-e de a legtöbb ember erre szokta mondani), hogy nem ez a nagy átlag még most sem. Még mindig a szegénység a gyakoribb, sajnos.

Amúgy én egy peták nélkül is jól elvoltam a szabadidőmben, bringáztunk a bátyámmal, apámmal, egész nap el voltunk az udvaron, télen rajzoltam, olvastam stb. Vagy később azt a keveset amire szükségem volt, meg tudtam max heti egy nap munkával teremteni, és akkor már playstationoztam, néha lementem a haverokkal inni, nyáron strandra stb. Plusz szerintem amire egy gyereknek szüksége van, azt egyébként ösztöndíjakkal is el lehet érni, és akkor tényleg csak a tanulásra kell koncentrálni. Én legalábbis jó tanuló voltam de sosem kiemelkedő, de az a havi 10-20 ezer amit így meg tudtam szerezni elég volt mindenre.
Mindezt persze csak akkor megoldható, ha legalább a létminimum teljesül.
Időm most sincs semmire, de a legnagyobb gond hogy az ember nem feltétlenül csak azt tanulja amit akar és amivel tovább akar menni. De ettől függetlenül nincs baj vele  ;)
Pedig kábé tényleg fele ennyi lesz, mint ami most van. Szó szerint.
Diákként van másfél-két hónap (legalábbis a mi időnkben kábé ennyi volt, de mindig nyirbálják) nyári szünet, közel két hét téli, meg egy hét tavaszi. Ha lefelé kerekítek is az kábé 10 hét szabi évente. Na munkahelyre ha kikerülsz ez a szám pontosan 4-re fog módosulni (évi 21 nap).
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 07. - 11:08:57 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16491 Dátum: 2015. április 07. - 12:59:10 »
Amúgy én egy peták nélkül is jól elvoltam a szabadidőmben, bringáztunk a bátyámmal, apámmal, egész nap el voltunk az udvaron, télen rajzoltam, olvastam stb.
Ezzel félig-meddig egyetértek én is. Középiskolás koromban volt havi 350 forint "kosztpénzem", amiből 300-at befizettem az edzésre. Hogy további 300-hoz jussak, kéthetente elmentem egy foglalkozásra, és ez volt minden egész hónapban, amiből elmentem moziba, vagy valahova. És teljesen jól éreztem magam. A legpoénosabb az volt, amikor a szüleim elmentek egy hétre nyaralni, és adtak 1000 forintot addig kajára. Ebből vettem egy Black Sabbath lemezt 580 Ft-ért, egy Judas Priestet 350-ért, és maradt 90 forintom enni egy hétre (előtte megkérdeztem a bátyámat, hogy kenyeret és vajat ad-e nekem, ha ezt meglépem), ami valahogy elég volt (a suliban kaptunk ebédet és reggelit is).
De ez akkor volt. Szórakozásra volt a mozi, a haverok és a könyvek. Nem voltak képregények, se videojátékok. Ha ma lennék gyerek, lehet, hogy jobban hiányozna az, amit pénzért lehet megvenni, nem tudom.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #16492 Dátum: 2015. április 07. - 18:15:03 »
A Sabbath lemez jó vétel volt 8)
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16493 Dátum: 2015. április 07. - 18:48:34 »
Voltaképpen az csalódás volt, a Judas érte meg igazán. :) Akkor szembesültem vele, hogy a Sabbath csak Dio után tetszik, Ozzyval nem. Kivétel volt a Sabbath Bloody Sabbath című lemezük.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #16494 Dátum: 2015. április 07. - 19:50:39 »
Nekem a Tony Martin éra a kedvencem, de a többi is klassz persze, nincs is igazán rossz lemezük.
Tejet kérek! Csokisat!

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16495 Dátum: 2015. április 07. - 21:58:07 »
Hát ez különös!Nekem is 350Ft volt a kosztpénzem,igaz,nem havi,hanem heti felbontásban.De én annyival fiatalabb is vagyok.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy azért ennyivel nem értem be.Pláne,hogy hétvégén zenés-táncos napközi,meg ilyenek. :D
Szóval ki kellett még pluszba okoskodni némi sütipénzt.
Azért az fura,hogy még középsulis voltam,sokkal jobban "éltem",mint manapság,hogy melózom.Ami ruha megtetszett,megvettem.
Ma már 2x-3x is meggondolom.Sőt!Van úgy,hogy majd máskor. :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16496 Dátum: 2015. április 25. - 22:55:37 »
Na ,ha igaz jövőre 2016ban mi képregény rajongók dupla  születésnapot vagyis kettős ünnepet  is tarthatunk 1. tíz azaz 10 éves lesz a  :kingpin: . és ha igaz a képregény megszületésének  [1896 ]   a Sárga Kölyök  megjelenésének  120.  évfordulója lesz . Kb őt  és az 1896os évet tarják a képregény törtelem kezdetének . :ugral: :joy:        . Remélem a Kingpin is készül valami meg lepetéssel . Valami különleges borítóval min Amerikában  is szoktak  Pl kihajthatós . dupla , áttört stb fedlap . poszter különlegesség . A kiadó történetének leírása a füzetben . Az alkotok Tomi\kaine   Petrezselyem Lóránt \Petsoph   bemutatkozása , annyit árulnak el magukról amennyit publikusnak éreznek születési év [ vagy ezt nem is kell ha nem akarják ]  mióta  érdeklik  őket a képregények . Mióta foglalkoznak vele  ;)    :pogo:
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16497 Dátum: 2015. április 25. - 23:13:06 »
Minden ilyesmit elolvashatsz az interjúkban, amiket velünk készítettek. Például a főoldali Pókhálózatban is van 1-2.

balogh44

• Thanos
« Válasz #16498 Dátum: 2015. április 28. - 18:40:38 »
R.I.P. Andrew Lesnie. :(

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #16499 Dátum: 2015. Május 01. - 22:04:29 »
Kismillió $ leforgatott marketing reklámfilm az Avengers : AoU meglovagoló Samsung mobiltól.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül