Én nem mennék vissza újra gimibe meg főiskolára/egyetemre sem. Ha valakit menedzselnek a szülei, és a tanuláson kívül nincs más dolga, az úgy könnyű. Sokat érsz a sok szabadidőddel, ha egy petákod sincs. Én legalábbis alig vártam, hogy elkezdhessek dolgozni, mert nem tettek semmit sem a seggem alá...
A menedzselés alatt mit értesz? Azt, hogy van étel, ruha (még ha nem is túl divatos), fűtés, fedél a feje felett, vagy azt amit általában a többség szokott érteni alatta, hogy bulizásra nyaralásra stb.-re adnak pénzt.
Mert az előbbit én még nem tartom "segg alá tolásnak", de ha ez sem teljesül az valóban elég kaki, de ha az utóbbira akkor megjegyezném (nem tudom, te erre gondoltál-e de a legtöbb ember erre szokta mondani), hogy nem ez a nagy átlag még most sem. Még mindig a szegénység a gyakoribb, sajnos.
Amúgy én egy peták nélkül is jól elvoltam a szabadidőmben, bringáztunk a bátyámmal, apámmal, egész nap el voltunk az udvaron, télen rajzoltam, olvastam stb. Vagy később azt a keveset amire szükségem volt, meg tudtam max heti egy nap munkával teremteni, és akkor már playstationoztam, néha lementem a haverokkal inni, nyáron strandra stb. Plusz szerintem amire egy gyereknek szüksége van, azt egyébként ösztöndíjakkal is el lehet érni, és akkor tényleg csak a tanulásra kell koncentrálni. Én legalábbis jó tanuló voltam de sosem kiemelkedő, de az a havi 10-20 ezer amit így meg tudtam szerezni elég volt mindenre.
Mindezt persze csak akkor megoldható, ha legalább a létminimum teljesül.
Időm most sincs semmire, de a legnagyobb gond hogy az ember nem feltétlenül csak azt tanulja amit akar és amivel tovább akar menni. De ettől függetlenül nincs baj vele 
Pedig kábé tényleg fele ennyi lesz, mint ami most van. Szó szerint.
Diákként van másfél-két hónap (legalábbis a mi időnkben kábé ennyi volt, de mindig nyirbálják) nyári szünet, közel két hét téli, meg egy hét tavaszi. Ha lefelé kerekítek is az kábé 10 hét szabi évente. Na munkahelyre ha kikerülsz ez a szám pontosan 4-re fog módosulni (évi 21 nap).