Menő ez a szám.
Srácok, ne vásároljatok az eMAG-tól, soha semmit, ez egy rablóbanda. Kifejezetten nagy rablóbanda, sőt piacvezető, amit a TV-ben is reklámoznak, de lényegében attól még az.
Karácsonyra kaptam egy az eMAG-nál vásárolt DeepCool laptop hűtőt. (Életemben először hasznos dolgot kértem karácsonyra, játékfigurák, videojátékok, és képregények helyett. Kár volt.) Azonban a mellékelt tápkábel nem volt megfelelő hozzá (eredetileg semmit sem adtak, ezt is utólag küldték ki a vevő kérésére), így Január 4-én visszaküldtem garanciális cserére. A szerviz hosszas szünet után január 26-án jelezte, hogy termék javítása megtörtént. Azonban még mindig nem kaptam vissza.
Az e-mag semmilyen levelemre nem válaszolt, amiket január 4 óta (az ügyintézés kezdete óta) küldtem nekik, telefonon átirányítottak a DPD futárszolgálathoz, akikhez január 28-án átadták a készüléket. Ezt a DPD szolgálat csomagkövető rendszere is megerősítette. Ellenben a DPD arra hivatkozik, hogy vegyem fel a feladóval a kapcsolatot, míg az eMAG a DPD-hez irányít.
Így végül inkább a fogyasztóvédelemhez fordultam. Azóta láttam, hogy az eset nem egyedi, töménytelen mennyiségű feljelentés van ellenük. Én közben igyekszem mindenkit figyelmeztetni, hogy kerülje őket mint a tüzet.