Aha Ben, akkor már tudom kihez kell fordulni, ha lelki gondjaim vannak.
Nem, nem nő van a dologban, olyan helyzetekben általában sokkal határozottabb vagyok, meg könnyű az érzéseimre hallgatni...jó, voltam már nővel is ilyne helyzetben, de ez most más.
Nem olyan nagy dolog, de egy órát gondolkoztam rajta, jártam körba a nappaliban, de nem tudtam zöl ágra vergődni.
Konkrétan nemtom hogy mikor menjek vizsgázni.

Ezen a héten szerdán, kocjkáztassak, kettes valszeg megvan, de nekem a 3-a skéne, ami valszeg nincs. De hátha szerencsém lesz...de ha jövőhéten megyek akkor meg elégé bbiztos, hogy megvana 3-as, amire pályázom. Viszont akkor még tanulni kell egy hetet...emg csak ott van még egy vizsga a nyakamon. De mondjuk nem fogom agyonra tanulni maga, szóval ki lehet bírni. De áh, mégis ott lesz a tanuláskényszer...

Meg mi van, ha most még könnyebb lesz a doga? Mert ennél az intézetnél tavaly is az volt, hogy az első 2 doga könnyebb volt...szóval előnyök és hátrányok itt is ott is. Ha ezen a héten kéne mennem, akkor viszont most neki kéne ülni minimum éjfélig tanulni, meg holnap is vagy 10 órát, hogy végigolvassam az anyagot. Röpke 400 oldal, 10 oldlat tudok halandi egy ra alatt, mert anniy fárasztó....
Viszont jövőhéten 12-én lesz egy másik vizsgám is, ami nem valami nehéz, de azért meg kell csinálni. Így meg vonatozzak most 3 órát frl Debibe, holnap haza. 3 óra unalom...ha jövőhéten megyke meg csak letudnám a vonatozást is egybe..szal. Nehéz ügy.