kaine-é egy XIX. sz.-i bűvésztrükk, amit jópár évtizedig nem sikerült senkinek se megfejtenie, viszont elég ritka ahhoz, hogy irtó nagyot üssön. A nézők fele általában azért beavatott szokott lenni, de tippre szerintem a legegyszerűbb megoldást választották... amikor kitört volna a balhé, jött a stáb és elmagyarázta nekik, aztán vették fel a "reakciókat", mert ekkor még elég nagy a meglepetés sokkja, hogy hiteles legyen, de már tudnak annyit, hogy ne hisztizzenek a kamera előtt. Igazság szerint meglepett, pedig reálisan nézve a háromszázakárhánymilliós Amerikában is nem egy embernek kell élnie megfelelő korosztályban és nemben, aki előadhatja ezt.
Ja, és meg kell állapítanom, hogy az utca embere a jelek szerint sokkalta jobb színész, mint teszem azt azok a "sztárvendégek", akiket Uri Gellernél is láthattunk (szerencsétlenek annyira rosszul adták elő a szerepüket, hogy már én sajnáltam egy idő utána tv2-t, hogy ennyire nem jön össze egy dolog se a műsorban, pedig profi bűvészek is felléptek benne).