Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473242 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #520 Dátum: 2007. augusztus 20. - 19:30:50 »
Áhh 90 millió? Nme vagyok képben, de az nagyon kevés össze. Az biztos voszont, hogy minden évben mondták a költségeket eddig és én mindig felkaptam a fejem, hogy "azta*va" ennyit költeni egy tüzijátékra.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #521 Dátum: 2007. augusztus 20. - 19:39:15 »
Hát igen, tiszta jó idő van itt pesten. Én is jól eláztam. Ráadásul ilyenkor mindig szakadozik az internetem, így sokszor csak a nevem van itt, én nem. :roll: De egyébként akkora pocsékolásnak tartom én is ezt a 20dikai tüzijátékot. Régebben nagy szám volt, akkor még oké, de most már mindenhol tüzijátékot lát az ember, így dög unalmas. :drying:

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #522 Dátum: 2007. augusztus 20. - 20:22:34 »
Én egy dolgot nem értek már évröl évre: miért kell leadni minden egyes augusztus 20-án az István a királyt??? Nem mintha nem lenne zseniális alkotás, nem erröl van szó, de a nemzeti ünnepünket lassan máshoz nem is tudjuk kötni, mint egy költséges tüzijátékhoz és egy rockoperához. Arról nem is beszélve, hogy az István a király-ban Koppányék messze szimpatikusabbak, mint a keresztény oldal :hehe:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #523 Dátum: 2007. augusztus 20. - 20:52:03 »
Pont ugyanazért, mint amiért Karácsonykor legalább egy adón látható a Télapu. Hozzátartozik már az ünnephez.  ;D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #524 Dátum: 2007. augusztus 20. - 20:55:51 »
Erre muszály rákontráznom: Karácsony egyenlő Bunyó Karácsonyig című Bud Spencer-film :oh: :lol: :oh:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #525 Dátum: 2007. augusztus 20. - 20:57:57 »
Azért néha becsúszik egy Reszkessetek Betörők is. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #526 Dátum: 2007. augusztus 20. - 21:08:09 »
Nálunk is baromi nagy vihar volt, de most már elcsendesedett.
Szerintem a fokozott biztonsági intézkedések miatt idén még drágább lesz a tüzijáték, mint az előző években. (Tényleg hihetetlen, mekkora összegeket képesek fordítani erre, ugyanakkor a Combinoknál nyavalyás két milliárdot akartak megspórolni azzal, hogy nem a klímával felszerelt változatot rendelték... :roll: )
Idézet
miért kell leadni minden egyes augusztus 20-án az István a királyt???
Nekem valahogy mindig sikerült lemaradni róla. :hehe: Most pl. a Kútfejek-kel adják egy időben... :roll: 

Hát igen, a Bud Spencer - Terence Hill filmek minden ünnep kötelező kellékei. Pedig tök jó filmek, de már uncsi, hogy mindig leadják. :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #527 Dátum: 2007. augusztus 20. - 21:48:26 »
Illetve Szilveszterkor a Denevér... és újabban Húsvétkor a Bunyó Húsvétig.  :D
Tök jó, hogy nem adnak le minden naptári napra egy filmet. Szeptember 12: Ave Maria, március 7: Tom Sawier kalandjai...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #528 Dátum: 2007. augusztus 20. - 23:06:37 »
No, nálunk nincs vihar.
Tüntessünk a tüzijáték ellen. :twisted:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #529 Dátum: 2007. augusztus 21. - 09:18:05 »
Hát nálunk úgy volt, hogy lement a tüzijáték, aztán kb fél órával később elkezdett villámolni, aztán még tíz perc és szakadni.
Az a látványoss villámlás volt, hogy 5-10 másodpercenként "nappali" világosság. Alig tudtam elaludni ;D

Ünnepi műsorok: Valahol biztos van egy Bud-Terrence film, olyan 7-kor a tv2-őn valami japán rajzfilm, Szilvesztekor valami húszéves dögunalmas kabaré, Meg általánosságban a legrosszabb filmek az  "ez a legjobb film"-műsorajánlóval.
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Todd

• Pókfej
« Válasz #530 Dátum: 2007. augusztus 21. - 09:46:57 »
Igen, valaki direkt így szervezi, jó filmak munkanapon, este fél 12-kor, amikor másnap 5-kor kell kelni.
Szünetkor meg csak minden sz@r.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #531 Dátum: 2007. augusztus 21. - 11:50:47 »
Én pölö a hetekben kaptam sikoltozórohamot: vasárnap éjjfélkor vetítik a Kubrick filmeket, amik messze felül vannak a zseniális kategórián, közben meg 2 adó is nyomja a Columbo-t :drying: ami nem rossz, de már 4 éve minden héten láthatok egyett

Ju

• Pókfej
« Válasz #532 Dátum: 2007. augusztus 21. - 13:32:20 »
Idézet
Mintha valaki nem akarná odafönn, hogy megtartsuk a nemzeti ünnepet!

Hát igen, én is valami ilyenre gondoltam tegnap, akkora vihar lett. :roll:

Szerintem is pénzkidobás ennyit költeni a tüzijátékra, ráadásul akkor, amikor mindenkit plusz adókkal "tesznek boldoggá". Erre persze van pénz, meg a képviselők fizetésére.
Idézet
ugyanakkor a Combinoknál nyavalyás két milliárdot akartak megspórolni azzal, hogy nem a klímával felszerelt változatot rendelték...
Egyetértek, a Combinókon kb 8 fokkal melegebb volt, mint odakint, szakadt is mindenkiről a víz.  :-\ Talán erre kellett volna költeni, nem Süsüre... :P
Tényleg, ugye hallottátok már Süsüt a villamoson? ;D ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #533 Dátum: 2007. augusztus 21. - 13:41:24 »
Tényleg, ugye hallottátok már Süsüt a villamoson? ;D ;D
Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, már vagy 6 éve nem ültem villamoson.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #534 Dátum: 2007. augusztus 21. - 15:04:48 »
"Én vagyok a híres egyfejű... szervusztok, gyerekek! Ne feledjétek el átadni a helyeteket az idősebbeknek, hogy ti nyugodtan állhassatok a fentről épp hogy csak lenyíló ablakok által biztosított hűvösebb fuvallatban, ha már annyira le akar ülni, süljön csak meg az agya." Vagy vmi ilyesmi. A frászt hozta rám, amikor először meghallottam. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #535 Dátum: 2007. augusztus 21. - 15:40:51 »
Én azt se tudom miről van most szó...mit keres Süsü egy villamoson? És ilyenekte bezsél? Vagy mivan? :headscratch: :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #536 Dátum: 2007. augusztus 21. - 15:49:20 »
Bodrogi Süsü hangján szólítja fel a gyerekeket, hogy adják át szépen a helyüket a villamosra egy olimpikont is megszégyenítő fürgeséggel és akrobatikázással igyekvő idős néniknek. Nem vicc. De elsőre szó szerint ijesztő, ahogy a kissé csendesebb, lágy női hang után Bodrogi szinte berobban háromszoros hangerőn az ember fülébe. Azóta már megszoktam... úgy-ahogy. Mindenesetre érdekes. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #537 Dátum: 2007. augusztus 21. - 16:00:07 »
Nekem először így írták le: Elsőre még poén, másodikra már nem vicces, harmadikra egyenesen idegesítő. Én személy szerint a harmadikkal kezdtem. :D
Valóban ijesztő elsőre, ha 6 éves kisgyerek lennék, frászt is kapnék egy ilyentől!  :hehe:
Süsü óta amúgyis szigorúan csak zenét hallgatva szállok fel villamosra. :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #538 Dátum: 2007. augusztus 21. - 16:18:16 »
Süsü óta amúgyis szigorúan csak zenét hallgatva szállok fel villamosra. :hehe:
:lol:
Én is hallottam már Süsüt, szerintem kissé idétlen dolog. (Kiváncsi lennék, Bodrogi mennyit kaphatott ezért. :hehe:) Remélem azért micimackó és malacka hangja nem fog felzendülni. :lol:

Idézet
Bunyó Húsvétig.
Nahát, nem is tudtam hogy ilyen filmjük is van. :oh: Jobb, vagy rosszabb, mint a Bunyó Karácsonyig?

Idézet
március 7: Tom Sawier kalandjai...
Még csak az kéne. :hehe: :hehe: Inkább az első Pókember filmet adná már le valamelyik kereskedelmi csatorna. :fatestapolo: Nem mintha nem tudnám bármikor megnézni DVD-n, de ez már ciki, hogy az X2-t és a T3-at is adták, de Pókit még nem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #539 Dátum: 2007. augusztus 21. - 16:53:09 »
Hát azért nem lenne egy leányálom kereskedelmi csatornán végignézni a Pók filmet, negyed óra film, negyed óra reklám lebontásban :P