Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468183 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #4520 Dátum: 2008. december 23. - 19:24:47 »
A Red Alert soundtrack jó. Hell March foreva'!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4521 Dátum: 2008. december 23. - 23:06:38 »
Nekem a képregények olvasása, gyűjtése, nézegetése, szerkesztése, fordítása, de mindenekelőtt történet válogatás a kedvenc hobbim. Ezzel párhuzamosan a Kung-Fu tanítás, illetve művelés, majd utána a filmek, Ps játékok (szintén csak eredetit veszek), könyvolvasás (mely sajnos kissé háttérbe szorult, bár a filmnézés is), és a hangok. De persze ne hagyjam ki a Vikcizést se.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4522 Dátum: 2008. december 23. - 23:18:16 »
és a hangok
Gerjeszt is vagy csak befogad az úr?

(szerk.: Édes Istenem, ilyen hülyén rég tettem fel kérdést...)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4523 Dátum: 2008. december 23. - 23:18:23 »
Zenei vonalon és is megpróbáltam elindulni, mert ahogy észrevettem, elég jó hallásom van, ujjakkal meg kézzel állandóan ütöm a ritmust, szóval azzal sincs baj. De a kezem az istennek nem állt rá a barréra, úgyhogy hamar meguntam a gitározást, dobcuccra meg sosem volt pénzem.(egy ismerősnél kipróbáltam tényleg jó móka).
Így fater mellett én vagyok a család szégyenfoltja ilyen szempontból, mert zongorázni legalább a szűk családom 3/4-e tud. van aki még orgonál is mellette, van aki hegedül, van aki plusszba még énektanár is. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4524 Dátum: 2008. december 23. - 23:29:08 »
és a hangok
Gerjeszt is vagy csak befogad az úr?
;D Csak befogad, de azt imádja.  :D Általánosan nem zenére gondolok itten, hanem háttérzajokra, bármilyen fura is. Például néhány számítógépes játéknál - és főleg horrornál - lenyűgöz az a hanghatás, ami a játék alatt megy. Ebben nagyon kiemelkedik a Silent Hill sorozat, aminek a hangmérnöke a zenéiről ismert és szeretett Akira Yamaoka. Elképesztően jó hanghatásokat tud produkálni, ami tetten érhető a SH filmben is, mert annak is ő volt a hangmérnöke. Ugyanakkor például a Resident Evil 4 hangjai annyira valósághűek, hogy az is nagyon tetszik. Ami a zenét illeti, én énekesnek készültem valaha, úgyhogy inkább az énekhang az, ami elkápráztat - méghozzá a magas hangok. Emlékszem, hogy kis híján transzba estem a Theatre of Tragedy koncertjén; az énekesnőnek olyannyira gyönyörű hangja van élőben, hogy ilyennek tudom elképzelni a szirének énekét, amik el tudnak csábítani. :) És nem csak én éreztem így, mert egy srác felment a színpadra, letérdelt elé, és kezet csókolt neki. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4525 Dátum: 2008. december 23. - 23:33:53 »
A Silent Hilles helyzet ismerős, én a Thief hangjaival vagyok úgy, hogy órákig el tudnám hallgatni őket.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4526 Dátum: 2008. december 24. - 11:48:58 »
Nekem a Max Payne és A gyűrűk ura filmek zenéje tetszik nagyon. Meg persze a Star Wars - é.
Hallgatás szempontjából a kemény rockkot szeretem, de azt is csak úgy, ha énekelnek alatta. A Tankcsapda a kedvenc zenekarom.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4527 Dátum: 2008. december 24. - 12:00:45 »
A kemény rock alatt van ének?  ??? :headscratch: Azt hittem az csak gépzaj.  :ohmy:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4528 Dátum: 2008. december 24. - 12:12:02 »
Hát pont, hogy nem. ;)
Csomó, csomó keményrock zenekar van Magyarországon. Elég, ha beírod a youtube - ba, hogy Tankcsapda vagy Pokolgép vagy Kalapács vagy Omen stb...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4529 Dátum: 2008. december 24. - 12:21:35 »
Én meg azt hittem, a kemény rock az, amit a bazaltbányából hoznak fel... :headscratch: :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4530 Dátum: 2008. december 24. - 12:31:19 »
Nem, az a heavy metal.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4531 Dátum: 2008. december 25. - 08:50:33 »
Én se maraggyak akko' má' ki.
Hobbi szinten érdekel a netes és papírforma marvel képregények és karakterek olvasásán kívül, a webszerkesztés (mondjuk ez talán nem annyira), a zenehallgatás (legfőképp hip-hop és rap), biciklizés, úszás, futás, kosrálabda, foci (ezt nézni is, minden jó meccs jöhet, forza juventus).
Ezen kívül olvasás, minden jó könyv, de legfőképp fantasy. Póker. Számítógépek buzerálása kívül-belül (mondjuk ez szakmai szintű ártalom is, szerencsére) leginkább az ablak rendszerű operációs rendszereket ösmerem. Photoshopos unaloműzés. Filmnézés (leetőleg reklámok nélkül). Filozófia, pszichológia. Evés-ivás (de a lényeg, hogy mit).  ;D
Egyébként én is belekóstoltam egyszer egy rövid időre az elektronikus zenekészítésbe, jó lenne azzal is foglalkozni, de eléggé időigényes.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4532 Dátum: 2008. december 25. - 09:55:04 »
Póker. Azt hogy felkapták mostanában, ahogy mi is. persze egyetem mellett nagyon ritkán tudok menni, pedig minden héten van hír, hogy haverék játszanak. De középsuliban az ilyen lom órákon, mint ének, filozófia, média meg ilyenek, minden órán csörgött a pénz az asztal alatt. 8)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4533 Dátum: 2008. december 25. - 09:56:36 »
Mi black jack-eztünk a Magyar Állam és Jogtörténet órák alatt, a filizófián meg dámáztunk.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4534 Dátum: 2008. december 25. - 09:57:40 »
Az Ulti meg már teljesen kikopott.  :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4535 Dátum: 2008. december 25. - 10:00:40 »
Jah, én jó sok régi kártyajátékot tudtam, nagyapám nagy kártyás volt, még amikor olyan 9-10 évesek voltunk, akkor is minden nap nyomták a nagy diófa alatt a faluban. Szóval ő megtanított egy jópárra, de a legtöbbjét elfelejtettem, mert nem volt kivel játszani. Már magyar kártyával csak 66-ozni, zsirozni tudok szinte. Esetleg makaó, de azt nem tőle tanultam.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4536 Dátum: 2008. december 25. - 10:10:51 »
Mi 8-14 éves korom között minden hétvégén nyomtuk a kanasztát...  :headscratch: ajjaj, na ki lesz az első aki félreérti?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4537 Dátum: 2008. december 25. - 10:16:13 »
Mi a koliban az "esélykiegyenlítős körbeszar" nevű csodát szoktuk játszani. :-) Maga a játék kb. olyan bonyolult, hogy tökfáradtan is fel lehessen fogni, az esélykiegyenlítős részét meg gondolom, nem kell magyarázni. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4538 Dátum: 2008. december 25. - 10:19:42 »
Félek megkérdezni hogyan is működik a játék. :o ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4539 Dátum: 2008. december 25. - 10:30:20 »
Nálunk a családban a Snapszer a menő. Főleg ilyenkor karácsonykor szoktak lenni nagy kártyacsaták.  :D