Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466946 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:OFF
« Válasz #6660 Dátum: 2009. június 27. - 11:35:07 »
Hajrá Ben! Talán még meg is mérkőzünk egyszer egymással, én benne lennék. :brow:

Állok elébe.  :D
Marvel-klub? ;D
Idézet
Most úgy van, hogy 20-tól kettes, 40-től hármas, 60-tól négyes, 80-tól ötös.
Atyaisten. Wtf??? Hát ezért lett uncsimnak  éppen 3-mas. Akkor összeteheted a két kezed, mert én megnéztem a feladatlapot, és nem volt olyna nehéz most sem.  Akkor rettenetesen sokat könnyítettek rajta ezzel a százalékkal. hihetetlen.
Amikkel gyakoroltunk, azokhoz képest borzalmasan nehéz volt. Azokon mindig 71-73%-okat produkáltam, de ez nagyon rossz volt. Még a tanár szerint is, szóval te tényleg jó lehetsz. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6661 Dátum: 2009. június 27. - 12:10:04 »
Nálunk pont forditva volt, 3 évik olyan felkészítés ment a suliba, hogy amikor elértünk oda, hogy 4-ben már csak éretségi példákat csináltunk, akkor hirtelen 2 jeggyel jobb lettem, mint addig.
3.-ban emlékszem, hogy év végén javitó dogát írtam a 3-asért, aztán az éretségim 5-ös lett.
Amúgy azért így ment, mert a suli azt tűzte ki célul, hogy az egyetemi főiskolai szintre készitse fel a diákokat, és ezt így utólag nem is bánom.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6662 Dátum: 2009. június 27. - 12:42:36 »
Bárcsak a mi sulink is ilyen lett volna... Itt még a tanároknak is az volt a véleménye, hogy xar. :roll:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6663 Dátum: 2009. június 27. - 12:45:59 »
Nem baj, 2 év múlva már a tanárok színvonala és meredeken esni fog, végeznek a BSc-sek. A itteni tanárok negyede sem szeretné ezt a pályát, csak ez a legkönnyebb a szakirányok közül.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6664 Dátum: 2009. június 27. - 13:50:35 »
Hajrá Ben! Talán még meg is mérkőzünk egyszer egymással, én benne lennék. :brow:
Marvel-klub? ;D

Be tudok szorítani egy játszmát a Kaine megverésére tett hasztalan kísérlet (majd újraélesztésem és sebeim nyalogatása), és a az ASM feletti öröm esetén bekövetkező piálás és danolászás közé ha megfelel.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6665 Dátum: 2009. június 27. - 14:06:02 »
Hát Mike, nemtom milyen tanáraitok lehetnke matekból, de van egy tippen: nagyon gyatrák.
Nem volt ez az érettségi igazán nehezebb szerintem, mint a tavalyelőtti. Minket is orbba-szájba készítettek, totál bexarattak a feladatokkal, csináltunk is keményeket aláírom. Amikor meg kikaptuk a feladatlapot mindneki csak nézett, hogy ezért kellett úgy hőzöngeni? Még aki folyamatosan bukdácsolt is megírta a tök fejével egy gyenge hármasra, a hármas-négyesek ismegírták a szintjüket, egyik-másiknak meg lesúgtuk, hogy aztán simán ötöst írjanka, pedig egy házit sem csináltak meg, semmit. Jóformán néha évközbe azt se tudták hol járunk.
Harmadikban én is a négyesért harcoltam matekból pl. :nemtudom:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6666 Dátum: 2009. június 27. - 16:33:15 »
Marvel-klub? ;D

Be tudok szorítani egy játszmát a Kaine megverésére tett hasztalan kísérlet (majd újraélesztésem és sebeim nyalogatása), és a az ASM feletti öröm esetén bekövetkező piálás és danolászás közé ha megfelel.
Oké. ;)
Pepo: Csak az egyik volt gyatra. Az meg elment, kb fél évig nem volt matek tanárunk, így a tavalyi év majdhogynem kiesett. Az idei tanárunk meg jól felkészített, de a 3 éves lukat nem tudta betömni, így igen, nehéz volt. ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6667 Dátum: 2009. június 27. - 18:19:01 »
A Bruce Springsteen cd-vel kapcsolatban még annyit,hogy bárki(Kaine,G.G) jut el a MediaM-be megnézni,elöbb le kéne mobilal fényképezni a boritóját,és valahogy eljutani nekem(fórum,MMS)hogy biztosan az e amire gondolok.Mivel 30 évet fogla össze biztos van vagy 5 cd a tokban.
Köszi :worship:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6668 Dátum: 2009. június 27. - 18:28:34 »
A multkori South Parkos mellett pár napig melóztam most egy komolyabb önarcképen is. Aki látott élőben, az el tudja dönteni, hogy jó lett-e.
http://img0.tar.hu/todd/img/38327698.jpg#3

Todd ez nagyon jó. Piszok tehetséges vagy komám.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6669 Dátum: 2009. június 27. - 19:15:18 »
Ben, gratula, nagyon tuti eredmény.  :)
Todd: te is majdnem ötös átlag? Mi van itt, mintagyerekek gyülekezete?  :lol:
Tom: A malmot én is nagyon szerettem és bírtam. Kár, hogy abból nem voltak versenyek még akkoriban.

Összevont üzenet ideje: 2009. június 27. - 19:16:50
Mero, nekem jobb lenne, ha te fotóznád le, és raknád fel ide (vagy letöltenéd a borítóját), mert nekem marhára kiesik minden MM, és akkor kétszer kéne menni, nem tudom a kettő között mennyi idő telne el. (Már, ha lesz még akció bő 1 hét múlva is, és addig GG nem veszi meg).
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 27. - 19:16:50 írta kaine »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6670 Dátum: 2009. június 27. - 19:21:35 »
te is majdnem ötös átlag? Mi van itt, mintagyerekek gyülekezete?  :lol:
Hát, elég nehéz nem ötös átlagot összehozni... Az érettségi semmit nem ér, fogyatékosok készítik retardáltaknak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6671 Dátum: 2009. június 27. - 19:30:27 »
Gyerekek, éppen vígan készítgettem elő a holnapi nagy szuperhős és filmes frissítésemhez a feltöltendő anyagokat, amikor belebotlottam ebbe:

egy X-ben tájékozottabb ember meg tudná mondani nekem ki ő?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6672 Dátum: 2009. június 27. - 19:47:41 »
Red Rozsomák.

Az érettségi semmit nem ér, fogyatékosok készítik retardáltaknak.
Ezt szoktad mondogatni a vizsgáztatóknak is?  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6673 Dátum: 2009. június 27. - 19:52:46 »
Az érettségi semmit nem ér, fogyatékosok készítik retardáltaknak.
Ezt szoktad mondogatni a vizsgáztatóknak is?  ;D
Volt már olyan vizsgám (egy programozós tárgy), ahol mondtam hasonlót. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6674 Dátum: 2009. június 27. - 19:56:28 »
Két hete voltam egy extrém mászó helyen, ha emlékeztek rá. Ma meg a Pálvölgyi barlangban egy extrém mászótúrán. 2 óra alatt tettük meg az edzőtársaimmal a 3 órás utat. Nem a "turistaútvonalon" mentünk, hanem komolyabb tárnákban, és néhány nemigen használt úton.
Voltak benne vicces részek, de volt néhány nagyon brutál. Esetenként olyan lukakba másztunk be, hogy ha nem megy előttem valaki, magamtól be nem mentem volna.  :D Néha nem tudtam felemelni a fejemet se, időnként csak úgy fértünk át, hogy egyik kezet magastartásba, és húzni, amit elérsz, a másikat meg leeresztve, azzal meg nyomni magam. Közben a test oldalra fordulva, mert csak úgy fértünk át a szűk résen, és a felénél 90 fokban elfordult a járat.  :uhoh: :surp: Három olyan luk is volt, ahol nagyon komolyan elgondolkodtam rajta, hogy mi a fenéért is jöttem ide.  :D De végül is elég jól haladtunk, és nagy buli volt. 10 fok volt benn, egy poló és egy overál volt rajtunk, de halálra izzadtunk. Meg hát, mindenünk annyira meszes lett a mészkőtől, amin csúsztunk-másztunk, hogy csak na.  :) 50 méternyi mélységbe ereszkedtünk le a hegy gyomrába.
Fizikailag a múltkori mászótúra nehezebb volt, de ez sokkal jobban megizzasztott minket.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6675 Dátum: 2009. június 27. - 20:13:15 »
Ilyenről sem hallottam még. Mi jó dolgok vannak Pesten apám!

Ben: Ez nem egyszerűen az Age of Apocalypse-es Kolosszus?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6676 Dátum: 2009. június 27. - 20:18:14 »
Fú, kemény lehetett a mászótúra. :D Amúgy ez mennyire volt balesetveszélyes? "Csak saját felelősségre" kategória?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6677 Dátum: 2009. június 27. - 20:27:20 »
Nem, ez Pavel Rasputin (igen, már angolosított névvel), Kolosszus unokája a GeNeXtből.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6678 Dátum: 2009. június 27. - 20:45:18 »
Ez jó, hárman háromféle nevet mondtatok. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6679 Dátum: 2009. június 27. - 20:56:51 »
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 27. - 20:58:37 írta Sepi »