Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466960 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:OFF
« Válasz #7820 Dátum: 2009. október 20. - 12:13:34 »
Most hallottam, hogy legkésőbb november 16-ig bevonják a papír kétszázasokat, és elégetik mindet jótékony célra. Azon gondolkoztam, hogy miért kell ezeket bevonni? fenntartási költséget kell valakinek fizetni, hogy használatban legyenek a papír kétszázasok? Értéktelenebb lesz a pénz a mert több van belőle? tényleg nem értem, miért kell bevonni.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7821 Dátum: 2009. október 20. - 12:22:19 »
Papírból van, ráadásul népszerű címlet, mert a papír kétszázas cserél legtöbbször gazdát. Ezért a papír kétszázas hamarabb tönkremegy, megkopik, elszakad stb, ezért több kell belőle. Az elkészítése többletköltség. Hogy ezt kiküszöböljék áttérnek a fémre, mert az tartósabb.

és elégetik mindet jótékony célra.

;D Kivisznek belőle egy mázsányit valamilyen szegény családhoz, hogy fűtsenek vele a télen?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7822 Dátum: 2009. október 20. - 14:13:21 »
Ben jól mondja.

És azt is jól mondod Ben hogy fűtésre használják majd !

http://www.gazdagnok.hu/2008/08/16/amikor-penzzel-futeni-is-lehet-azaz-nehany-erdekesseg-egy-palyazati-hir-apropojan/

Emlékeztem erre a hírre mivel szakmába vág és azért ki tudja hány millát füstölnek majd el az adott családok  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7823 Dátum: 2009. október 20. - 20:25:48 »
PŐersze az akkor már értéktelen lesz, nem több bármilyen papírnál.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7824 Dátum: 2009. október 20. - 21:32:59 »
De majd odaadnak fél millát hogy csak úgy elfüstölje valaki  :hehe:  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7825 Dátum: 2009. október 20. - 23:40:41 »
Jó, csak arra írtam, hogy semmi értelme eljátszani a gondolattal, hogy vajh mennyi milkát égettek el,
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7826 Dátum: 2009. október 20. - 23:48:05 »
Én láttam a papírgyárban bezúzásra váró pénzt régen, sok volt, de hiányzott egy bizonyos rész, hogy ne lehessen összerakni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7827 Dátum: 2009. október 20. - 23:52:08 »
Az ember nem ismer lehetetlent, és a puzzle-t meg régen feltalálták.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7828 Dátum: 2009. október 21. - 07:55:03 »
OFF: Al Pacino nekem egy régi filmjében volt a legszimpibb, a Bobby Deerfieldben. Ott láttam először, és egyből megjegyeztem.

Én meg a serpicot láttam tőle először, kiskoromban, és akkor még csak annyi maradt meg bennem, hogy "juuj, nyomják a fejét az ajtóba!! Beszoruult a fejeeee!" :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7829 Dátum: 2009. október 21. - 22:42:22 »
Az Ördög ügyvédje tényleg az egyik legjobb, de az nem csak Pacino miatt. Jó volt benne a Matrix-fiú is, és a még alig ismert Charlize Theront is ott láttam először. Őt is egyből megjegyeztem. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7830 Dátum: 2009. október 22. - 09:31:06 »
Charlize Theron tényleg jó volt benne színészileg is, és nagyon szép is volt. :) Reevesnek is még a jobbik alakításai közé tartozik, de róla ez annyit mond, hogy itt volt nagyjából 3 arckifejezése. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7831 Dátum: 2009. október 22. - 10:58:13 »
Én az asszony illatát idén láttam csak, de tényleg fantasztikusan jó film, lenyűgöző, ahogy kissé vontatottból, hogy nyer értelmet folyamatosan a film, és a végén már szinte sajnáltam, hogy nem folytatódik. Pedig jó volt a vége.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7832 Dátum: 2009. október 22. - 13:25:51 »
Milyen hihetetlen erővel jött át a képernyőn a szerep, amikor a "bírósági" jelenet van ugye?
Ettől már tényleg csak az egyik kedvenc filmemnél, A sebhelyesarcúnál éreztem megfoghatatlan, de nyers erőt Pacino-ban.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7833 Dátum: 2009. október 22. - 15:38:09 »
Meghalt Dargay Attila

Életének 83. évében elhunyt Dargay Attila animá- ciós filmrendező - tudatta a Magyar Filmművészek Szövetsége csütörtökön az MTI-vel. A Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művészt, a Vuk, a Pom Pom meséi, a Lúdas Matyi alkotóját kedden érte a halál. Dargay Attilát a Magyar Filmművészek Szövetsége saját halottjának tekinti.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7834 Dátum: 2009. október 22. - 15:39:47 »
 :( :( :(

Vuk, Pom pom & Ludas Matyi gyerekkorom alapművei voltak, RIP.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7835 Dátum: 2009. október 22. - 16:36:33 »
Az erdő kapitányát már meg sem említik?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7836 Dátum: 2009. október 22. - 18:45:39 »
Az nekem is mai napig kedvencem.
RIP, nagyszerű művész volt. :-\

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7837 Dátum: 2009. október 22. - 19:00:20 »
sajnálom. :( Én személy szerint a legnagyobb magyar rajzfilmesnek tartom\tartottam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7838 Dátum: 2009. október 22. - 22:31:23 »
Pedig alapvetően képregényrajzoló volt. Régen a pajtásban volt saját képregénye, a Kajla. Sose tetszett igazán a francia Pifek mellett, de legalább volt valami látszata, hogy magyar képregény is létezhet. Szép kort ért meg.  ;)

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #7839 Dátum: 2009. október 23. - 00:21:01 »
Ha már off topic, beszélgetek egy kicsit magammal. :D És remélem a fórumozó harcművészekkel is.
Szóval ez a ninjutsuval erősen megkevert budo taijutsu valami fantasztikus élményt jelent nekem heti 2x2 órában. Sosem voltam valami jó alkatügyileg, és  már nagyon éreztem, hogy kellene valami mozgás, de a focit kosárlabdát és  társait sosem szerettem. Azonban a japánkultúrát, a nem annyira átlagos harcművészeteket, és a ninjákat is mindig szerettem, érdekeltek is. Hát a tajutsuban ezt mindet megtaláltam, ráadásul egyszerre, sőt, azzal fűszerezve, hogy megismertem néhány nagyon jó fej embert. Ahh, na, nagyon tetszik ez az egész 3 ninja és 6 szamuráj iskola ötvözete. És mellesleg jó étvágyam is van tőle. :D