Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 978867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Videojátékok
« Válasz #2140 Dátum: 2010. június 25. - 00:15:52 »
Erre én is kiváncsi lennék.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2141 Dátum: 2010. június 25. - 19:44:55 »
Az új MKról screenshot:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2142 Dátum: 2010. június 25. - 19:50:07 »
PSP-n most két játékkal játszok párhuzamosan, az egyik a GTA Liberty City Stories. Ezt már régebben végigjátszottam PS 2-őn, de akkor nyomattam a cheat kódokat ezerrel. Most viszont az elejéről kezdtem, kicsit más konzolon, és még egyszer sem írtam be kódot! :D GTA játék lévén ez eddig nálam rekord, de nem is bánom, így nem annyira könnyű a játék, sőt néhány helyen elég húzós, de meg lehet oldani. A játék történetéről ne beszéljünk, mert az a GTA-knál szerintem sose összetett és értelmes, és itt se. A küldetések viszont egész jók, jelenleg a teljes kijátszásban olyan 14%-nál járok.

Vannak a játékban elég vicces dolgok is, például ha ráugrasz egy kocsi tetejére, akkor azon nyugodtan utazhatsz. De a legjobb, a repülőtúra ;D :
Kb. 1:50-től érdemes nézni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2143 Dátum: 2010. június 25. - 19:55:48 »
PSP-n most két játékkal játszok párhuzamosan, az egyik a GTA Liberty City Stories.

És melyik a másik?  :P

Amúgy amit nagyon ajánlok, az a GoW: Chains of Olympus. PSP-n a legjobb játékélményt nyújtotta nekem eddig. Brutál jó. 

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2144 Dátum: 2010. június 25. - 19:57:45 »
A másik a Pursuit Force.
Oké, a GoW-ot is tervezem beszerezni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2145 Dátum: 2010. június 25. - 20:14:18 »
Es a klasszikus cops vs racer Nfs visszatér.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2146 Dátum: 2010. június 25. - 20:44:24 »
Vannak a játékban elég vicces dolgok is, például ha ráugrasz egy kocsi tetejére, akkor azon nyugodtan utazhatsz. De a legjobb, a repülőtúra ;D :
Csak - ahogy a videóban is látszik - nem nagyon oldották meg jól a motorban a súrlódást két mozgatható tárgyon, és folyton kimászik a karakter alól a jármű, amin áll. Platós kocsiknál nincs ezzel gond, párszor hülyeségből a San Andreasban én is felugrottam egyre a sztrádán, belelőttem, és a sofőr elkezdett pánikszerűen menekülni, keresztül a fél vidéken, aztán árkon-bokron. Bár ilyenkor az MI elég hamar belefut valami zsákutcába, de egyszer sikerült egy egész hosszú túrát tenni, mielőtt belehajtott volna az óceánba.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2147 Dátum: 2010. június 25. - 20:53:01 »
Az új MKról screenshot:

Ha csak annyi karaktert vonultatna fel, mint itt az összes slot, az elég karcsú volna.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2148 Dátum: 2010. június 25. - 21:11:13 »
26 és ott biggyeszt a DLC a sarokban.  :brow:
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 25. - 21:19:03 írta Szilánkmentes »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2149 Dátum: 2010. június 25. - 22:04:03 »
26... ez több, mint a Deadly Alliance, Deception vagy a vs. DC.
Inkább az az érdekes, hogy ebből 18-at elő kell hívni. Még a Capcom-játékok se ennyire elborultak. Nagyon eszelős Konquest-mód kell ehhez, hogy az emberek ne hajítsák el a fenébe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2150 Dátum: 2010. június 25. - 22:50:25 »
Ma végignyomtam a God of Wart még egyszer. Nagyon király ez a játék, kár, hogy a folytatása egy kalap híg fos lett.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #2151 Dátum: 2010. június 25. - 23:54:58 »
Melyik? A 2? Éppen hogy kétszer jobb, mint az első.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2152 Dátum: 2010. június 26. - 11:47:37 »
Ki mit szeret benne.  :D Nekem nagyon tetszett a hangulat, a hátterek, a játszhatóság, az, hogy percről-percre új környezetben találtam magam, ami még jobban lenyűgözött, mint az előző... a 2. részt pedig annyira túlbonyolították "a folytatásnak nagyobbnak, többnek kell lennie" szellemében, hogy erősen a játszhatóság rovására ment, szerintem.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2153 Dátum: 2010. június 26. - 12:22:24 »
Csak - ahogy a videóban is látszik - nem nagyon oldották meg jól a motorban a súrlódást két mozgatható tárgyon, és folyton kimászik a karakter alól a jármű, amin áll. Platós kocsiknál nincs ezzel gond, párszor hülyeségből a San Andreasban én is felugrottam egyre a sztrádán, belelőttem, és a sofőr elkezdett pánikszerűen menekülni, keresztül a fél vidéken, aztán árkon-bokron. Bár ilyenkor az MI elég hamar belefut valami zsákutcába, de egyszer sikerült egy egész hosszú túrát tenni, mielőtt belehajtott volna az óceánba.
Igen, platós kocsikon tényleg poén kicsit utazni, a repülő meg szimplán kicsúszik alólad és akkor zuhansz a mélybe.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2154 Dátum: 2010. június 26. - 13:34:10 »
Szerintem a GOW 2 szinte minden téren túlszárnyalta elődjét. Játszhatóságban, bossfightokban, helszínekben stb.
Sajnos pont azok számítanak nálam és Kainnél igazán, amikben nem.
A történet, a karakterek, a hangulat mind jobbak az 1-ben. Szerintem a 2-ben karakterek nincsenek is, Kratos van csak a szuper-ember, aki mindenkit úgy a porba aláz, hogy akkora az arca, hogy másnak nem is jut hely.
Érdekes, a DMC-ben mindig össze tudják hozni az ominózus főhőst úgy, hogy azért mások is érvényesüljenek, a Gow 2-ben ez nem jött össze.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2155 Dátum: 2010. június 29. - 10:49:50 »
Ezzel leptem meg magam ma:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2156 Dátum: 2010. június 29. - 12:02:07 »
Nem rossz, néztem gameplay-t is, egész jónak tűnik  :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2157 Dátum: 2010. június 29. - 15:41:02 »
Milyen konzolra vetted? Ahogy nézem, nem egy mai játék.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2158 Dátum: 2010. június 29. - 15:58:00 »
PSPre. Amúgy, ja, 2006os, de eddig nagyon zsír.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2159 Dátum: 2010. július 01. - 10:48:25 »
Milyen Hajógyári sziget?
Az AC2 trailerét (a Velencés-karneválosat) a Digic Pictures csinálta, akik történetesen magyarok és a Hajógyári szigeten van az irodájuk. :)

Idézet
Én úgy tudtam, hogy ennek a mukinak, meg a klánjának, levágják a gyűrűs ujját, hogy legyen helye előugrani a pengének. Ennek itt ellenben megvan az összes ujja.
Altaiirnak még igen, de Ezio már továbbfejlesztett konstrukciót használ, ezért neki már nem vágták le. Ha jól emlékszem, Leonardo csinálta meg.

Idézet
Egyébként remélem már minden sci-fi rajongó végigvitte a Mass Effect 1-2-t. Én mostanában fejeztem be a trilógia eddig megjelent két darabját, és valami BÁMULATOS és HIHETETLEN játékok. Eddig ilyet csak a Metal Gear 3 nyújtott. Kötelező! Pedig egyébként én nem nagyon szeretem a száj-fájt.
Én is ezt mondom már mióta... a Mass Effect kötelező! ;D Én amúgy hülyét kapok a sci-fitől, főleg az űrhajós történetektől, de ez egyszerűen zseniális! Milyen karakterrel vitted végig, miket csináltál? :)