Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977752 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #6460 Dátum: 2014. november 12. - 13:01:43 »
Az idővel oldódni fog, sokat. Aztán lesz még egy-két hasonlóan már-már horrorba illő jelenet.
De amúgy az egy jó kis játék.

Egy dolgot sajnáltam, hogy Larát leszámítva nincsenek emlékezetes szereplők benne. Nincsen hozzá mérhető főgonoz, a többi szereplő meg totál elhanyagolható.
Miután újra össze áll a csapat, engem csak frusztrált a jelenlétük. Szerintem feleslegesen sokat is vannak, de sokszor úgy éreztem, hogy mindet megölném.  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 12. - 13:04:21 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6461 Dátum: 2014. november 12. - 13:37:32 »
Todd: Az új Dante-t emosnak nevezni azért kissé túlzás. Ennyi erővel az original verzió nem más mint egy klisés anime karakter :D Annyi történt,hogy a hosszú hajat rövidre és divatosra cserélték,de az emo-tól még így is fényévekre van! Sajnálom a rajongók felháborodását és bízok benne,hogy folytatni fogják, mert a harcstíluson kívül szinte minden f*sza volt a játékban 8)

Az új TR-hez pedig annyit fűznék hozzá,hogy a második részben már szeretnék két pisztollyal lövöldözni és nem azzal a pocsék íjjal. Itt még elment mivel a történet elejét hajótörött menekültként kezdtük,de a kövi részre ez változzon!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6462 Dátum: 2014. november 12. - 13:56:02 »
Nagyon sok háborgás előzte meg az új DMC készítését, elejével én is kissé szkeptikus voltam, de engem az első pár valódi trailer meggyőzött arról, hogy érdemes lesz kipróbálni, és végül nem is csalódtam benne.
Amúgy szerintem is vannak fontosabb szempontok a játék értékelésében, mint Dante sérója.  :lol:

Az új TR ilyen szempontból érdekes lesz, mivel itt nem süthetik megint el, ezt a kiszolgáltatott szituációt, tovább kell vinniük a karaktert. Igen én is egy sokkal talpraesettebb felkészültebb Larát várok.
De simán kitelik tőlük az, hogy Lara majd a játék elején megint lezuhan hajótörést szenved stb. és kezdődik minden elölről...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6463 Dátum: 2014. november 12. - 14:20:39 »
Nagyon sok háborgás előzte meg az új DMC készítését, elejével én is kissé szkeptikus voltam, de engem az első pár valódi trailer meggyőzött arról, hogy érdemes lesz kipróbálni, és végül nem is csalódtam benne.
Amúgy szerintem is vannak fontosabb szempontok a játék értékelésében, mint Dante sérója.  :lol:

Az új TR ilyen szempontból érdekes lesz, mivel itt nem süthetik megint el, ezt a kiszolgáltatott szituációt, tovább kell vinniük a karaktert. Igen én is egy sokkal talpraesettebb felkészültebb Larát várok.
De simán kitelik tőlük az, hogy Lara majd a játék elején megint lezuhan hajótörést szenved stb. és kezdődik minden elölről...

A következő rész előzetes képei alapján megint az íj kerül előtérbe, viszont a történet előrehaladtával biztosan találunk olyan hullákat akiken ott lóg egy Uzi vagy épp 2 revolver esetleg ;D Jobban díjaznám ha nyilazgatás helyett már inkább a két db pisztolyé lenne a főszerep, na meg a közelharci technikákat sem ártana upgradelni, mert ami a TR-ben rendelkezésünkre állt az egyenlő volt az öngyilkossággal :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #6464 Dátum: 2014. november 12. - 14:43:52 »
Lopakodva egész szépen arcon lehetett csapni az ellent a csákánnyal.
Most a pszichológusos teasert leszámítva nem sokat mutattak meg eddig az új TR-ből.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6465 Dátum: 2014. november 12. - 15:13:43 »
Elsütöttek pár teaser képet is, ami valami havas vidéken játszódik és természetesen az íj ott virít a kezében.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #6466 Dátum: 2014. november 12. - 16:22:15 »
Slider78, ki tudtad már próbálni a játékot? Elméletileg még rosszabb, mint amit várt a társadalom. Konzolokon is csúnyán 30 fps alatt van sokszor, az XO verzión megy kicsit jobban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6467 Dátum: 2014. november 12. - 16:56:36 »
Jó ez a kép, jól néz ki. Nekem bejött, hogy íjjal van, sokszor használtam. A közelharc is úgy volt jó, hogy egy lövés, majd csákány. Vagy elhajlás és visszaütés. Volt két revolver, a legvégén. :D
Melyik a horrorba illő jelenet?
A mellékszereplők tényleg elég feleslegesek voltak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6468 Dátum: 2014. november 12. - 17:03:32 »
Szerinted?  ;D
http://i.imgur.com/qx4zelU.jpg
És amikor ennek a pályának a végén, miután a belekben és vérben úszkálok, meg csont sovány meztelen zombiszerűen agyhalott embereket ölök, rátalálok a teljesen sértetlen tiszta jól táplált, jó kedvű haverjaimra, egy ketrecben. Azt hittem megőrülök, ez csak valami rossz vicc, és még én mentsem meg őket?? Inkább bemásznék közéjük.  :lol:
Amúgy Lara ahány televérzett, meg telef*sott csatornán átmászik a játék során, hogy nem fertőződnek el a sebei, amikből eközben van bőven.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 12. - 17:19:01 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6469 Dátum: 2014. november 12. - 17:51:05 »
Oké, ez tényleg olyan volt. :)
Nekem inkább az tűnt fel, hogy már a legelején átszúrja egy rúd az oldalát, utána még egy csomó gyengén halálos sebet kap, de vígan rohan, ugrik, fut utána is. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6470 Dátum: 2014. november 12. - 18:41:57 »
Slider78, ki tudtad már próbálni a játékot? Elméletileg még rosszabb, mint amit várt a társadalom. Konzolokon is csúnyán 30 fps alatt van sokszor, az XO verzión megy kicsit jobban.

30? Elég lesz az 20-nak is :hehe: Már az első nap kiadtak hozzá egy 900 MB-os patchet, és még ez sem volt elég ahhoz,hogy stabilizálódjon a játék. További patch-ek vannak kilátásban :stupid:

A TR témához még annyit fűznék,hogy Larának titokban öngyógyító képessége van, ugyanis hiába lövik mellbe,vállon vagy épp arcon ő kiizzadja kb 30 mp alatt. De az semmi, mert az ellenfelek még ennél is szívósabbak! Nem is rossz teljesítmény ez olyanoktól akiket percenként többször lőnek szemközt karabéllyal és uzival... ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6471 Dátum: 2014. november 12. - 18:42:16 »
Srácok!
Alien Isolationt valaki próbálta már?Szerintem egy nagyon patent játék lett!  8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6472 Dátum: 2014. november 16. - 20:03:33 »
Huha, a Való Világot az Assassin's Creed Unity támogatja, kapott majdnem egy egyperces reklámot is...  :D
Tök gáz, hogy ez a rész meg ne kapott magyar feliratot.  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6473 Dátum: 2014. november 16. - 20:44:48 »
Huha, a Való Világot az Assassin's Creed Unity támogatja, kapott majdnem egy egyperces reklámot is...  :D
Tök gáz, hogy ez a rész meg ne kapott magyar feliratot.  :-\

Hmm, tökéletes kombináció! Egy igénytelen tv műsort az idei év legsz*rabb AC részével promózni ;D Meséltem már a glitch túltengésről amiben a játék szenved?

http://static3.gamespot.com/uploads/original/1544/15443861/2732031-289650_screenshots_2014-11-11_00014.jpg

BuB

• Pókfej
« Válasz #6474 Dátum: 2014. november 16. - 21:07:46 »
MI, ez így van benne a gamebe?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6475 Dátum: 2014. november 16. - 21:33:55 »

Te nem is tudtad? Pedig már a megjelenés első napján ettől volt hangos a játékos társadalom. Megjegyzem jogosan... :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=5jWpggPNF9I

Azért elég durva,hogy az első nap kiadott 900 megás(!!!) patch sem tudta kijavítani ezeket a súlyos hibákat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6476 Dátum: 2014. november 16. - 21:34:46 »
Tomb Raider 100%-ra kivégezve. Még kell 3 trófea és (multiplayert leszámítva) kimaxolva.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6477 Dátum: 2014. november 16. - 21:46:14 »

Te nem is tudtad? Pedig már a megjelenés első napján ettől volt hangos a játékos társadalom. Megjegyzem jogosan... :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=5jWpggPNF9I

Azért elég durva,hogy az első nap kiadott 900 megás(!!!) patch sem tudta kijavítani ezeket a súlyos hibákat!

Azta, és ezt így adták ki?? Nem igaz, hogy nem látták a tesztek során...  :roll: senki nem mondott volna semmit (na jó ez se igaz, mert tuti mentek volna a szidások), ha most tolnak rajta még egy két hónapot, hogy kijavítsák...  :roll:  anno már a 3-ban is voltak ilyenek, de nem ennyi, meg nem ilyen súlyosak... azért a tetőről való leugrás után elveszés az elég gyakori ahogy nézem, ez elég súlyos és nem igaz, hogy ők ezt nem látták... mondjuk az eagle helyről való lezúgás se semmi, az az eddigi részekben úgy ragaszkodtál a helyhez, hogy néha még a leugrás is tovább tartott, itt meg kapásból lezúg?  :o ;D A szénakazalba való ugrás szintén.. mondjuk nekem volt anno egy-két helyen, hogy hiába voltam cél irányba mégis melé zakóztam  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6478 Dátum: 2014. november 16. - 22:24:00 »
Tény,hogy az utóbbi néhány AC-ban volt néhány bug,de azok rohadtul nem akadályoztak a játékban, míg itt már ez nem mondható el. Biztosan észlelték a hibát,de gondolom felsőbb utasításra kénytelenek voltak szemet hunyni felette és rányomni a "Done" pecsétet...
Ez is azt bizonyítja,hogy a Ubi mekkora tróger cég és magasról szarik a vásárlókra, mert azok így is-úgyis megveszik hisz ott viriít rajta az AC logó :drying: És az a szomorú,hogy ennek ellenére még mindig vannak olyan begyöpösödött Assassin rajongók akik bármi áron kiállnak a játék mellett tökmindegy,hogy az használhatatlan-e vagy sem  :stupid:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6479 Dátum: 2014. november 16. - 23:31:07 »
Elég gáz ez a Unity... láttam ezt a sok bugot, de a fanatikusokat azt se érdekelné ha a gépet is leégetné, vennének másikat... végignéztem nagyjából mindkét új AC játék végigjátszását, mivel gépre vagy konzolra nem akarok tölteni, és szerintem a Rogue sztorija sokkal jobb mint a Unityé... Sehol sincs az Ezios részekhez képest. Viszont rendeltem egy Arno Dorian figurát...  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.