Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984940 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #7700 Dátum: 2018. január 19. - 16:35:26 »
Sony lesz a Days Gone is, én azt várom nagyon. Hátha idén már kijön.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7701 Dátum: 2018. január 19. - 18:53:42 »
Engem az nem hozott annyira lázba, mint a többi cím, de ha változatos és izgalmas lesz a játékmenete, illetve normális sztorit is írnak hozzá, akkor jó játék lesz az is. A legelső trailer, ami csak a zombihordát mutatta, nem vett le a lábamról, de a többi videó már biztató volt.

Ja, én a pszichológiai problémákkal foglalkozó játékokat/filmeket nem olyan szemmel szoktam nézni, hogy "milyen lehet", hanem, hogy vissza tudja-e hitelesen adni. :lol: Pipálgatom, hogy hány tünetet tapasztaltam már (szerezd meg mind ;D).
Akkor a Hellblade tökéletes teszt lesz neked.  :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7702 Dátum: 2018. január 19. - 21:43:17 »
Engem ma meggyőztek a Horizon ZD-ről, szóval lehet, hogy teszek vele egy próbát, bár a te 160 órád kicsit elrettentett tőle.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 19. - 23:46:41 írta kaine »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7703 Dátum: 2018. január 19. - 21:56:31 »
Ja, én a pszichológiai problémákkal foglalkozó játékokat/filmeket nem olyan szemmel szoktam nézni, hogy "milyen lehet", hanem, hogy vissza tudja-e hitelesen adni. :lol: Pipálgatom, hogy hány tünetet tapasztaltam már (szerezd meg mind ;D).
Akkor a Hellblade tökéletes teszt lesz neked.  :lol:
Nem ide tartozik, de eddig ilyen szempontból a Hannibal sorozat első két évada volt a legtalálóbb amit láttam.
Hm meg így belegondolva, akkor mégiscsak visszakanyarodunk a videojátékos témához. A Silent Hill 1 otherworld-je anno annyira egybecsengett/beleépült a rémálmaimba/hallucinációimba, hogy ma már fel sem tudom idézni, hogy már előtte is láttam azt, vagy csak a játék hatására. Mindenesetre azóta is van egy beteges (erre illik a szó Kaine, mert ez valóban káros :lol:) vonzódásom az ilyen helyekhez.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7704 Dátum: 2018. január 19. - 22:58:49 »
Engem ma meggyőztek a Horizon ZD-ről, szóval lehet, hogy teszek vele egy próbát, már a te 160 órád kicsit elrettentett tőle.  ;D
Na, kipróbálod? :D Király! :D Mivel győztek meg? :) Amúgy már csak azért is érdemes kipróbálni a játékot, mert tényleg eszméletlen durva grafikája van, baromi szép és hangulatos a látványvilága. Én még 160 óra után is sokszor azon kapom magam, hogy gyönyörködöm a tájban. :lol: (De persze a sztori is baromi jó. ;D )
Amúgy a 160 óra kb háromnegyed év alatt jött össze, úgy, hogy nem játszottam folyamatosan (volt időszak amikor félretettem a játékot, de volt olyan is, amikor csak úgy szórakozásból gyilkolásztam robotokat benne), illetve a játékban mindent kimaxoltam, minden szirszart összeszedtem.  ;D
Egyébként az alap végigjátszásnál szabadon lehet állítgatni a harc nehézségét menet közben is, a sétaszimulátortól az ultrabrutál nehézségig, úgyhogy kényelmesen belőheti mindenki magának a megfelelő nehézséget.
Az alapjátékot tervezed megvenni, vagy a Complete Editiont? (Utóbbi magába foglalja a The Frozen Wilds kiegészítőt is.)

Todd, téged nem érdekel a HZD?
Amúgy ha szemezel a Hellblade-del, most érdemes megvenned, csak 5990 Ft a store-on.
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 19. - 23:08:06 írta Tom Fireheart »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7705 Dátum: 2018. január 19. - 23:51:37 »
A Silent Hill 1 otherworld-je anno annyira egybecsengett/beleépült a rémálmaimba/hallucinációimba, hogy ma már fel sem tudom idézni, hogy már előtte is láttam azt, vagy csak a játék hatására. Mindenesetre azóta is van egy beteges (erre illik a szó Kaine, mert ez valóban káros :lol:) vonzódásom az ilyen helyekhez.
:D Nekem is.  :D Ősszel, amikor hajnalban leszáll a köd, mindig elképzelem, hogy ott vagyok. Ez a mi sötét oldalunk. :)
Na, kipróbálod? :D Király! :D Mivel győztek meg? :)
Azt mondták, jó.  ;D Á, nem, voltaképpen azzal, hogy a 160 órád csak azért van, mert mindent összeszedtél, de sima végigjátszásnál sokkal kevesebb lesz. Alapvetően nem szeretem a nyitott világot, mert szeretek haladni a sztorival, mászkálni meg csak Silent Hillben jó.  :)
Idézet
Az alapjátékot tervezed megvenni, vagy a Complete Editiont? (Utóbbi magába foglalja a The Frozen Wilds kiegészítőt is.)
Gondolom, az alapot, hisz ki tudja, tetszeni fog-e?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7706 Dátum: 2018. január 20. - 00:59:24 »
Alapvetően nem szeretem a nyitott világot, mert szeretek haladni a sztorival, mászkálni meg csak Silent Hillben jó.  :)
Ez nem gond, mert a térképen jól elkülönülő ikonok jelzik a főküldetéseket, és ezeket csak sorrendben lehet teljesíteni, úgyhogy teljesen folyamatosan lehet haladni a sztorival. A mellékküldiket meg nem kötelező megcsinálni, illetve azokat teszőleges sorrendben is, bármikor meg lehet csinálni.

Idézet
Gondolom, az alapot, hisz ki tudja, tetszeni fog-e?
Ez igaz, végülis a kiegészítőt bármikor megveheted később is digitálisan, ha az alapjáték tetszik. Ha meg nem jönne be a játék, akkor legfeljebb eladod. De szerintem nem fogod megbánni. :) Majd írd meg a véleményedet a játékról, ha már egy kicsit jobban benne leszel, kiváncsi leszek, hogy tetszik. :)
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 20. - 01:04:27 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7707 Dátum: 2018. január 20. - 09:38:09 »
Ez a mi sötét oldalunk. :)
Bárcsak ez lenne. :lol:
Todd, téged nem érdekel a HZD?
Dehogynem, de amíg a lakásomat nem tudom egy lakhatóbb szintre hozni, addig a Playstation 4 vásárlása igen hátul helyezkedik el a prioritás listámon.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7708 Dátum: 2018. január 20. - 13:09:05 »
Dehogynem, de amíg a lakásomat nem tudom egy lakhatóbb szintre hozni, addig a Playstation 4 vásárlása igen hátul helyezkedik el a prioritás listámon.
Oh, hát az érthető. Bocsi, valamiért úgy emlékeztem, hogy van PS4-ed. :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7709 Dátum: 2018. január 20. - 13:20:53 »
Ja, semmi gond. ;)
Először a bejárati ajtón a zárakat akarom lecserélni, mert amíg egy egyszerű zár védi az ajtót, addig nem akarok mindenféle rohadt drága műszaki cikkeket becipeltetni a szomszédok szeme láttára. :D
Utána még fürdőszobában vannak kisebb melók, de akkor már elkezdem bevásárolni a játékokat pihenés képpen, majd az Uncharted 4-el kezdem, utána jöhet az Arkham Knight, Horizont, Hellblade stb. Van már pár cím ami érdekel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7710 Dátum: 2018. január 20. - 14:22:46 »
Majd írd meg a véleményedet a játékról, ha már egy kicsit jobban benne leszel, kiváncsi leszek, hogy tetszik. :)
Okés.
Először a bejárati ajtón a zárakat akarom lecserélni, mert amíg egy egyszerű zár védi az ajtót, addig nem akarok mindenféle rohadt drága műszaki cikkeket becipeltetni a szomszédok szeme láttára. :D
Vidd éjszaka.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7711 Dátum: 2018. január 20. - 14:35:55 »
Panel lakásban mióta alszanak éjszaka? Akkor szoktak fúrni, szekrényeket tologatni, ordítani, hangosan kefélni, vagy ezeknek bármilyen kombinációját. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7712 Dátum: 2018. január 20. - 17:34:21 »
Ezek alatt viszont nincs idejük a kukucskálón lógni.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7713 Dátum: 2018. január 20. - 20:10:08 »
Nos akkor... 164 óra után újrakezdtem. ;D New Game+, Hard mód. Viszont megmaradt minden cuccom (olyan is, amiről nem gondoltam volna, hogy megtarthatom), xp-m, és az összes skillem. :D És előre félek, a kiegészítő végén a főellenség rohadt nagy szívás lesz még így is. :hehe: De kiváncsi vagyok, hogy ezen a nehézségen az átlagos ellenfelek legyűrése mennyire lesz kemény dió. :)

majd az Uncharted 4-el kezdem, utána jöhet az Arkham Knight, Horizont, Hellblade stb. Van már pár cím ami érdekel.
Az Uncharted 4 nekem is rajta van a listámon (A Lost Legacy-vel egyetemben), de az kicsit odébb lesz, mert a 3. részt is be kéne szereznem előtte. Viszont ami nagyon érdekel a korábbi megjelenésekből: The Last Of Us Remastered, Dragon Quest Builders, The Last Guardian.
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 20. - 23:13:02 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7714 Dátum: 2018. január 20. - 20:39:45 »
Last Guardian az nekem is, hány éve várok már arra. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7715 Dátum: 2018. január 20. - 22:44:15 »
Az Uncharted 3 már nagyon olcsón beszerezhető vagy letölthető. Még a Collection is (az 1-3) 5-6000 körül kapható. De a 4 sem drága. Ne várj vele Tom, mert a 4 borzasztóan jó lett, igen erősen megszorongatja az eddigi legjobb 2-est (ellenben a 3-as a leggyengébb, ami persze még így is minimum 80%-ot jelent).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7716 Dátum: 2018. január 21. - 21:40:36 »
Igen, tényleg olcsó, csak a többi játék, amit felsoroltam, jobban érdekelne (jelenleg legalábbis). Próbálok felállítani egy fontossági sorrendet, ami időnként változik. :lol: De mindenképp tervben van az Uncharted, gondoltam arra is, hogy a Collectiont venném meg, amit írtál, akkor meglenne egyben mind, az is megérné. De a 4. részre mindenképp kiváncsi leszek, mert nagyon dícsérték mindenhol, és hallottam, hogy brutális látványvilága van. A Lost Legacy meg amiatt szimpatikus, hogy a csajok a főszereplői.

Amúgy érdekes a viszonyom az Uncharteddel. Anno a 2. résszel játszottam, és bár tényleg jó játék volt, mégsem szippantott be úgy a világa, mint mondjuk a Horizon. Nem tudok rajongani érte, és nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért. Talán, mert a témája miatt egy Indiana Jones utánzatnak érzem? Nem tudom. Egy korrekt, jól összerakott akciójátéknak tartom, de nem fogott meg úgy, mint a God Of War széria, vagy a Horizon Zero Dawn. De mindenképpen fogok még Unchartedezni majd.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7717 Dátum: 2018. január 21. - 22:12:25 »
Nem tudom, a Szahara, vagy a Bolondok aranya filmeket láttad-e Matthew McConaughey-vel. Na hangulatra nekem tök ugyanez az Uncharted.
Állati szórakoztató, tényleg semmi hibát nem tudok rá mondani, csak egy ilyen könnyed limonádé történet, viszont ezt, a maga némileg bugyuta klisé halmával mindig maradéktalanul hozza. :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7718 Dátum: 2018. január 23. - 19:09:36 »
Kiderült a God of War megjelenési dátuma, április 20. ;D :pogo:

http://hu.ign.com/god-of-war-4-1/33530/news/uj-elozetessel-kapott-vegso-megjelenesi-datumot-a-god-of-war

Baszki, végig se merem nézni a trailert, nem akarok már több poént lelőni magamnak. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2018. január 23. - 19:23:40 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7719 Dátum: 2018. január 24. - 09:43:09 »
Ja, ezt a trailert, ha a játékot már hamarosan végigviszed, szerintem is hagyd ki. :D
Mire én sorra kerülök már úgyis elfelejtem. :)