A bátyám volt nagy játékos, ő már nyomta számítógépen is, és ő vett először Psx-et is. Volt rengeteg játéka, mutogatta is őket, de egyik sem tetszett kicsit se. Nagy Tomb Raider fan lett, de nekem az se tetszett. Aztán egyszer láttam egy rokonnál az Oddworld: Abe Odussey játéknak az elejét, ahogy játszottak vele. Na az azonnal nagyon megtetszett. Addigra már egy golyós játék is szimpi volt (Bust A Move), és úgy voltam vele, ha lesz még egy, amelyik megtetszik, akkor veszek én is Psx-et. Akkor mutatta meg a bratyó pár játék bevezetőjét, hogy milyen jó. A Heart of Darkness, de az annyira nem jött be, és a Silent Hillt amiatt, hogy mennyire jó zenéje van. Ezzel a hárommal kezdtem, plusz röviddel utána jelent meg az első Pókember Psx játék, vagyis elég sokáig csak ez a négy volt meg.
A Silent Hill se tetszett addig, amíg rá nem jöttem, hogy nem muszáj kinyírni minden szörnyet, vagyis anélkül is tovább lehet jutni - el is lehet futni. Az iskola átváltozásakor kezdett el nagyon tetszeni csak.
De Off vége, továbbra is, Ben: mutasd meg, hol volt már ez kérdés - különösen többször!