Szerző Téma: Teszt-topik  (Megtekintve 526581 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Teszt-topik
« Válasz #3880 Dátum: 2011. március 15. - 16:57:32 »
De is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3881 Dátum: 2011. március 15. - 17:24:12 »
Link?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3882 Dátum: 2011. március 15. - 21:25:44 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3883 Dátum: 2011. március 15. - 21:26:40 »
Szerintem kaine nem elég nagy geek ahhoz, hogy ezt megértse. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3884 Dátum: 2011. március 15. - 21:58:43 »
Na, azért a sorozat csak megvan már negyedszáz éves. Szóval bőven volt alkalma kaine-nek találkozni vele.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3885 Dátum: 2011. március 15. - 22:58:53 »
Tényleg fogalmam sincs, mi, vagy ki ez.  :nemtudom:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3886 Dátum: 2011. március 16. - 07:49:13 »
Hát ő Link. ;D
Na, azért a sorozat csak megvan már negyedszáz éves. Szóval bőven volt alkalma kaine-nek találkozni vele.
Kaine a PS1-en, egész pontosan a Silent Hill-el kezdett szocializálódni ebben az irányban, és lévén hogy a széria Nintendos belső fejlesztésként sose tette tiszteletét PS-en, meg ha még tette volna is a meseszerü japó kalandjátékok mindig kívül estek kaine érdeklődési körén, így 100 % biztosra tudtam mondani, hogy nem találkozott vele.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3887 Dátum: 2011. március 16. - 07:52:11 »
Hát... meglehet. De én valahogy mindig azt képzeltem, hogy úgy a Pong megjelenése környékén kezdhette nagyban a videojátékozást. :D Abba meg belefér egy zeldás találkozás valamikor.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3888 Dátum: 2011. március 16. - 11:43:42 »
A bátyám volt nagy játékos, ő már nyomta számítógépen is, és ő vett először Psx-et is. Volt rengeteg játéka, mutogatta is őket, de egyik sem tetszett kicsit se. Nagy Tomb Raider fan lett, de nekem az se tetszett. Aztán egyszer láttam egy rokonnál az Oddworld: Abe Odussey játéknak az elejét, ahogy játszottak vele. Na az azonnal nagyon megtetszett. Addigra már egy golyós játék is szimpi volt (Bust A Move), és úgy voltam vele, ha lesz még egy, amelyik megtetszik, akkor veszek én is Psx-et. Akkor mutatta meg a bratyó pár játék bevezetőjét, hogy milyen jó. A Heart of Darkness, de az annyira nem jött be, és a Silent Hillt amiatt, hogy mennyire jó zenéje van. Ezzel a hárommal kezdtem, plusz röviddel utána jelent meg az első Pókember Psx játék, vagyis elég sokáig csak ez a négy volt meg.
A Silent Hill se tetszett addig, amíg rá nem jöttem, hogy nem muszáj kinyírni minden szörnyet, vagyis anélkül is tovább lehet jutni - el is lehet futni. Az iskola átváltozásakor kezdett el nagyon tetszeni csak.

De Off vége, továbbra is, Ben: mutasd meg, hol volt már ez kérdés - különösen többször!

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #3889 Dátum: 2011. március 20. - 18:53:21 »
Egy újabb zenés/képregényes kérdés így vasárnap estére:

A Deadpool Team-Up egyik részének elején melyik híres számot énekeli mindenki kedvenc zsoldosa?

Kicsit kutakodós kérdés, de szerintem hamar meglesz a válasz, főleg ha valaki olvasta az ominózus füzetet, esetleg szereti is az illető zenekart hozzám hasonlóan. :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 20. - 18:58:47 írta Genzo »

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #3890 Dátum: 2011. március 25. - 12:19:46 »
Öt napja még csak tipp se született? :headscratch:   Nembaj, vasárnapig még hagyom, aztán elmondom a választ. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3891 Dátum: 2011. március 25. - 12:33:16 »
Csak egy tipp mert abszolút nem emlékszem: Ebony and ivory?

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #3892 Dátum: 2011. március 25. - 16:09:34 »
Kösz a tippet, de nem. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3893 Dátum: 2011. március 25. - 16:39:19 »
Jó csak egy tipp volt, de végül is a Pokémon főcímdalát mégse énekelhette.  ;D

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #3894 Dátum: 2011. március 25. - 20:38:42 »
Szerintem meg simán kitelne tőle. ;D De most nem azt énekelte. :)

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #3895 Dátum: 2011. március 27. - 18:20:17 »
Na, akkor nem húzom tovább, a megfejtés az AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap volt.

És itt az oldal, ahol Deadpool rázendít a nótára:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3896 Dátum: 2011. április 15. - 08:14:13 »
Helló tg. Lenne egy kérdésem, egész pontosan ez a playstationlive kérdése, ahol a jól válaszolók között kisorsolnak egy Mortal 9-el, és 3 Mortal 9 Press kit-et, úgyhogy hálám a síríg üldözne, ha hozzásegítenél egyhez.
Íme.
Idézet
A Mortal Kombat Super Nintendo és SEGA MegaDrive (Genesis) verziójának egyik fontos titkát tekintve melyik karakter a kakukktojás: Sub Zero, Johnny Cage, Scorpion vagy Raiden?
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 15. - 09:19:00 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3897 Dátum: 2011. április 15. - 10:41:32 »
A SNES-es változatban a Nintendo akkor még érvényes családbarát direktívái miatt cenzúrázták a játékot, és a vér kivétele mellett három karakternek radikálisan megváltoztatták a kivégzéseit.
Sub-Zero: Gerinckitépés -> Lefagyasztás és széttörés (új animációt készítettek ehhez a kivégzéshez)
Johnny Cage: Fejleütés -> Testet keresztülrúgás
Raiden: Fejszétrobbantás -> Elhamvasztás elektrosokkal
(Kano: Szívkitépés -> Mellkasra mért ütéssel szív megállítása, de az animáció annyira ugyanaz, hogy inkább csak cenzúrázott szívkitépésnek veszik, pedig nincs ott a szerv a kezében.)

A válasz tehát Scorpion. Az ő Fatalityje egyáltalán nem változott. Amúgy érdekesség, de a segás verzióban Reptile, aki Scorpion és Sub-Zero karaktereinek szó szerinti összegyúrása volt, időnként használta Scorpion kivégzését, amire más verziókban nem láttam még példát (se a játéktermiben, se a nintendósban, se a PC-sen).
Ja, és a kérdés azért rossz, mert nem csak ez a két port volt a játékból. Volt PC-re és Amigára is a Nintendo és a Sega konzolfamíliáin kívül. A PC-s amúgy a leghűbben követi a játéktermit.

Amúgy a kérdés a felvezetéssel együtt eléggé könnyű, önmagában nézve valószínűleg pár órán át törnöm kellett volna az agyamat.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 15. - 10:44:45 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3898 Dátum: 2011. április 15. - 12:36:58 »
Kössz.
Most már csak az kéne, hogy egy kicsit szerencsém legyen.
Amúgy a kérdés a felvezetéssel együtt eléggé könnyű, önmagában nézve valószínűleg pár órán át törnöm kellett volna az agyamat.
Egy olyan honlapon, ahol a törzsközönség 70 %-a a PS 3-al kezdett konzolozni, már ez a kérdés is eszméletlen nehéznek számít.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 15. - 12:40:09 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3899 Dátum: 2011. április 27. - 22:37:43 »
Úgyis rég volt már itt valami, szóval egy könnyű kérdés, amire remélem, nem Ben fog válaszolni, mert neki gyakorlatilag fejből illene tudnia.
Szóval: mi a közös Superman és a Scarlet Spider civil nevében?

kieg.: Jesszus, Todd, komolyan az volt Martin szerint a megoldás az MK-s kérdésre, amit látok? Reptile előhívása? Leüljek elé egy SNES-szel és egy SMD-vel és megcsináljam az orra előtt? Kész mázlija van, hogy tényleg volt egy reális indok Scorpi mellett.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 27. - 23:02:17 írta talgaby »