Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090815 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #1060 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:47:41 »
Persze, segítek. Amúgy tényleg Tomitól szoktam először képregényt és repülőrajtot venni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1061 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:45:05 »
Oké én valószínüleg SÕT biztos hogy RON / NERIDA barátommal megyek, meg lehet jön a kishugom is witchet nézni :roll: szóval akkor kb ott találkozzunk?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1062 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:51:18 »
Én most nagy valószínűséggel Supergirl-t keresek majd az osztrák srácnál, a szokásos DeFalco-s F4-ek és Hulkok mellett. Remélem lesz neki... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1063 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:48:12 »
Oké én valószínüleg SÕT biztos hogy RON / NERIDA barátommal megyek, meg lehet jön a kishugom is witchet nézni :roll: szóval akkor kb ott találkozzunk?

Én kezdés előtt minimum fél órával már ott leszek.
Viszed a kishúgod? Ajjaj, én is így kezdtem mielőtt Mephityisztó vált volna belőle.

Én most nagy valószínűséggel Supergirl-t keresek majd az osztrák srácnál

Ha hagyok.  ;D
Bár én inkább a S & B-re megyek rá.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1064 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:54:38 »
Kaine: nincs mit.
Amúgy tényleg Tomitól szoktam először képregényt és repülőrajtot venni.
Főleg, hogy amúgyis az ő asztala van legközelebb a bejárathoz. ;D De az ő Marveles kiadványai szoktak legjobban érdekelni engem is, én is nála kezdem a vásárlást. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1065 Dátum: 2008. szeptember 03. - 18:55:27 »
Abból lehet, egyszerűbb volna, ha szólnál Daniéknak, és a legközelebbi rendelősdinél levadásznál pár emberbarátibb árral bíró tpb-t. Én is így bővítem inkább a Groo-"gyűjteményemet", mert az osztráknál olyan áron voltak, hogy az ütő megállt bennem (vmi 15e Ft volt a teljes Image-széria... Amerikában nem kérnek érte ennyit).

A SupBat talán valószínűbb, de vedd számításba, hogy két éve, Loeb távozása óta az egy eléggé középszerű címmé süllyedt, szóval lehet, hogy a JLA v4-ből nagyobb eséllyel találsz. Bár a múltkor volt jópár loebös SupBat, legalábbis rémlik, hogy találkoztam egy Turner-borítóval élőben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1066 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:09:36 »
Nekem is van kábé 30 Supergirl képregényem eladó. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1067 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:18:33 »
Megkérhetnék valakit, hogy egy Batman - Első évet vegyen nekem valaki?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1068 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:22:44 »
Ööööö...kaine, már a Teen Titans-ra is mondtam, hogy pontos címeket szeretnék, mert szerintem neked a régebbi címek vannak meg a Supergirl-ből is, és nem a 2005-ös sorozat. Azok meg nem érdekelnek... :roll:

Idézet
Abból lehet, egyszerűbb volna, ha szólnál Daniéknak, és a legközelebbi rendelősdinél levadásznál pár emberbarátibb árral bíró tpb-t.
Ezt most a Teen Titans vol3-nál játszom, az első tpb-t már le is stipi-stopiztam a börzére. Plusz a Supergirl-ből is már jön a 6-10. rész, azokhoz sikerült a MileHigh-on 2.50 dollárért hozzájutni. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1069 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:29:22 »
Na ugye. Ti a milehighról rendeltek? Na várj, mármint úgy érted, füzetenként két és fél dolcsi? Mert az nem éppen valami jutányos összeg. De ha egyben, akkor már nagyon is. :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1070 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:31:59 »
Füzetenként. De mit várjon az ember, egy pár éve megjelent képregény esetében. És nem én rendelem, hanem Farek. Plusz elvileg lesz rá valami kedvezmény is. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1071 Dátum: 2008. szeptember 03. - 19:40:40 »
Pedig lehet, hogy a tpb-kel jobban járnál. A #6-9-et magában foglaló például tartalmazza a Kandoros sztori előzményét (JLA) és utóhatását is (Superman, Sup/Bat). De a legjobban talán a harmadikkal járnál, az gigantikus (11 füzet van benne!).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1072 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:12:48 »
Én már most kinéztem, hogy miket fogok rendelni legközelebb a milehighcomicsról. Már most kinéztem magamnak a John Byrne korszakos F4 tpb-ket, amik átlagban 3000 forintra jönnek ki, ami ahoz képest, hogy nagyjából mindegyik 250 oldalas, nagyon baráti ár.  :D

Idézet
Sepi-vel ketten majd robbantjuk az utat. ;D
Ezt most elképzeltem. :lol: De vigyázzatok, szavatokon fogunk majd! Pláne, ha megint akkora tömegnyomor lesz, mint tavaly...
Eddig tényleg lehet, hogy azért jártunk kudarccal az osztrák gyűjteményhez való hozzáféréssel, mert külön-külön próbáltuk, de most majd egyesített erővel bevetődünk oda és lefoglaljuk az egészet.  ;D Lehet, hogy még a végén úgy megijed az osztrák srác, hogy mindent odaad olcsóbban.  ;D
Ben vigyázz. Mert aztán ki tudja, lehet, hogy majd ha megint egy tizenéves srácon akarsz keresztülgázolni, a végén kiderül, hogy Kanasztát, vagy Holdlovagot tapostad el.  :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1073 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:17:08 »
Ha közém és a monarchia közé állnak akkor meg is érdemlik.  ;D
Akkor a börze nyitásakor, miután kifosztottuk Tomit, felfejlődünk alakzatba az osztrák határok mentén és sturm und drang.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1074 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:22:55 »
Akkor az már inkább Blitzkrieg.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1075 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:23:58 »
Nem, ha szombaton chilis-babot eszünk. ;) Vasárnapra beérne.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1076 Dátum: 2008. szeptember 03. - 20:49:12 »
Idézet
Pedig lehet, hogy a tpb-kel jobban járnál. A #6-9-et magában foglaló például tartalmazza a Kandoros sztori előzményét (JLA) és utóhatását is (Superman, Sup/Bat). De a legjobban talán a harmadikkal járnál, az gigantikus (11 füzet van benne!).
Én ezt elhiszem, de van amiből jobban szeretem a füzeteket, még ha azok drágábbak is. A Supergirl vol5 ilyen. ;) És Kandoros sztorinak van a JLA-ban előzménye? Melyik számban? az úgy is kell majd a honosításhoz akkor... :D

Idézet
Én már most kinéztem, hogy miket fogok rendelni legközelebb a milehighcomicsról. Már most kinéztem magamnak a John Byrne korszakos F4 tpb-ket, amik átlagban 3000 forintra jönnek ki, ami ahoz képest, hogy nagyjából mindegyik 250 oldalas, nagyon baráti ár. 
Hehe...még meg sem jött ez a rendelés, de már a következőt tervezed? :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1077 Dátum: 2008. szeptember 03. - 21:05:06 »
JLA v3 #122-123 és JSA Classified #2... az egész az Infinite Crisis része. Meg ugye ott a levezetés/bónusz sztori a Sup/Bat #27-ben, amikor Power Girl visszaemlékszik egy kalandjára a Föld-2-n.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1078 Dátum: 2008. szeptember 03. - 21:09:27 »
Hehe...még meg sem jött ez a rendelés, de már a következőt tervezed? :D
Jaja, már le is beszéltem Farekkal, de ez majd csak úgyis jövőre fog realitást nyerni. Addig meg reménykedem, hogy még majd kapható legyen az a pár képregény amit szeretnék, meg hogy az ára ne emelkedjen. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1079 Dátum: 2008. szeptember 03. - 21:22:04 »
Megkérhetnék valakit, hogy egy Batman - Első évet vegyen nekem valaki?
Épp rajta vagyok az ügyön. Egy srác 400-ért kínál egyet, ha sikerül vele megegyeznem, azt is megveszem tőle neked.