Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092301 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #5940 Dátum: 2011. február 20. - 21:38:22 »
Én is nagyon jól éreztem magam a klubon, már mindent elmondtatok, tényleg frankón sikerült. Találkoztam új arcokkal de a régiekkel is jó volt találkozni, a végére még Ron is befutott, bát teljesen véletlenül  :lol:
A következő esemény a börze lesz, amit már nagyon várok, de remélem még sok-sok ilyen jó hangulatú klubnak leszünk részesei, és azt is remélem, hogy akik most sajnos nem tudtak eljönni, legközelebb tudnak csatlakozni hozzánk :)
Még egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem. Kanasztától kaptam valamit amitől nemcsak én de a jelen lévők is lehidaltak szerintem. Nem, nem kankót, de ez is üt. Egy matricát, de pandasztikusatTM. Kani ha van időd be tudod tenni a képet? Egyrészt hogy lássák a többiek, másrészt mert kellene a pólóhoz.  :)
Nagyon kedves, hogy egy ilyen minimális ajándéknak - ami lényegesen eltörpül ironman nagysága mellett - ennyire örülsz, Ben. Köszönöm szépen, jólesik :bravo:
Természetesen átküldöm/megosztom veled/veletek a képet, majd ha esetleg tényleg póló minta lesz belőle, szívesen megnézem :)
itt a panda
Kani megígérte, hogy megrajzolja az egyik pókemberes novellámat,
Igen-igen, megpróbálok neki esni. A részleteket pedig dumáljuk meg privátban ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5941 Dátum: 2011. február 20. - 21:40:22 »
Zozi nagyon bátor ember: szenvtelen arccal tűrte, ahogy szinte mindenki zacsiból ki, kézbe be, frissen vett X-Men 25-jét nézegeti...
Nem én... Ők a bátor emberek. :fatestapolo:

Hú vazze ez a fejemben jobban hangzott mint így leírva.  :headscratch:
:lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5942 Dátum: 2011. február 20. - 21:44:54 »
Okés. Kicsit össze kell szednem a régi gondolataimat előtte még. :)
Nagyszerű volt a hangulat, megkaptam végre Bentől kamaszkorom egyik abszolút kedvenc filmjét DVD-n

Részletes elemzést kérek.  :)
Részletes elemzés: Megnéztem, ugyanakkorát ütött, mint régen. A végén ugyanúgy folytak a könnyeim, mint 15 éves koromban.  :'( A zenéje is állati sokat dob a hangulatán. Baromi jó film, manapság már csak zombikkal tudnak poszt-apokaliptikus filmeket csinálni (bár ez még nem is az), de nagyon jól megcsinálták. Örök hálám, még egyszer.  :spidey: Ja, magyar szöveg még sincs rajta, csak német. Felirat se. De legalább tényleg 2-es kódú. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5943 Dátum: 2011. február 20. - 21:49:35 »
Okés. Kicsit össze kell szednem a régi gondolataimat előtte még. :)

Rendben, senki nem kerget sehová  ;)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5944 Dátum: 2011. február 20. - 22:04:46 »
affene, mégis lejött a festék...biztos a KFC zsír került közé...vagy más "Ellenhatás"a is összeragadt lapú volt?
Tomi, már csak azt kell eldöntenünk, ki válassza ki a "mintát" a polóra :brow: Jaj, hogy adom ezt be az asszonynak?!
OK, a kiadó nyomást értem, végülis, ha lesz 4. kötet ÉS érdeklődési körömön belül van (és miért ne lenne) tuti vétel (vmikor).
Egyébként a Kingpin az, amivel NEM vagyok elmaradva (meg a Semic :lol:)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5945 Dátum: 2011. február 20. - 22:25:40 »
Talgaby az orrom alá dörgölt egy Superman All Star Complete HC-t,amit szívesen megvennék tőle (jutányos áron  ;D ).
Pontosabban egy Absolute All Star Supermant, amit jutányos 50%-os áron akartál megvenni tőlem. Miután háromnegyed évet vártam tavaly, hogy végre kézbe vegyem.
Jut eszembe tg. tudsz olyan rovásírásos fontot, amiben vannak rovásírt számok is?
Nem. Betűkészleteket én csak a dafontról és az 1001freefontsról tudok, de ott nincs magyar jellegű. Ben? Te mindeig minden vacakot megtalálsz. Állítólag a Chuck feliratokat is.
Todd képregényét ízekre szedtük, szegény, szerintem többet soha nem fog bele ilyesmibe.  ;D
Náh, még csak el se kezdtük igazán ízekre szedni. Ha két órával előbb kezdünk neki, talán akkor jutottunk volna valamire. De a griffek mostantól szállóigévé válnak.
Zozi nagyon bátor ember: szenvtelen arccal tűrte, ahogy szinte mindenki zacsiból ki, kézbe be, frissen vett X-Men 25-jét nézegeti...engem a szívbaj kerülgetett (volna, ha az enyémmel történik mindez):
Hát pont ez az, hogy nem hagyta, hogy kijavítsak benne pár régen benne hagyott helyesírási hibát.

Ben Reilly

• Pókfej

Todd

• Pókfej
« Válasz #5947 Dátum: 2011. február 21. - 08:47:13 »
Pont z innen letöltött rovás kiterjesztettet használom, nincsenek benne számok.
Na jó délután átnézem a többit is.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5948 Dátum: 2011. február 21. - 08:48:33 »
Hát pont ez az, hogy nem hagyta, hogy kijavítsak benne pár régen benne hagyott helyesírási hibát.
Én se támogattam volna, együtt tudtam volna érezni azzal a szegény szegény fordítóval, akinek galád módon felülcsaptad volna a fordítását :uhoh:
(kicsit sok a volna, bocsesz ;D)

Ben, az off topic plíz Irma nénit! :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5949 Dátum: 2011. február 21. - 12:00:54 »
affene, mégis lejött a festék...biztos a KFC zsír került közé...vagy más "Ellenhatás"a is összeragadt lapú volt?
Az egyetlen könyvem, aminek ragadtak a lapjai, a Múlt emlékei voltak, de még a nyomdában orvosolták. Ilyen hiba sosem volt velük (szerencsére másféle sem jellemző). Tényleg beleettél. De ha csináltatsz pólót, kicserélem neked.  ;D
Idézet
OK, a kiadó nyomást értem, végülis, ha lesz 4. kötet ÉS érdeklődési körömön belül van (és miért ne lenne) tuti vétel (vmikor).
Már kinn a "reklámja" a főoldalon.  :) Számomra a legjobban várt könyv az idén, beleértve minden más és a saját kiadóm választékát is.  :spidey:

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5950 Dátum: 2011. február 21. - 12:09:23 »
[Az egyetlen könyvem, aminek ragadtak a lapjai, a Múlt emlékei voltak, de még a nyomdában orvosolták. Ilyen hiba sosem volt velük (szerencsére másféle sem jellemző). Tényleg beleettél. De ha csináltatsz pólót, kicserélem neked.  ;D
Pedig már a KFC-ben észrevettem a ragadást, de zsíros kézzel nem akartam összefogdosni, így csak otthon derült ki a dolog.
Ok, akkor én választom a nyersanyagot? Majd Ben-t megkérem, vadásszon jó kis KK-s képeket, hátha Ő is szerelmes lesz :brow:
De arra készülj, hogy a börzén akkor át kell öltöznöd 8)

Arra a csúnya G-re gondolsz? Ez mijez ez mi? Jah, titok, meg nem is kérdeztük ;)

« Utoljára szerkesztve: 2011. február 21. - 12:14:53 írta mikka »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5951 Dátum: 2011. február 21. - 12:31:38 »
Csak nem gondolod, hogy márciusban egy szál pólóban fogok börzézni?  :D
Az egy szép G.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5952 Dátum: 2011. február 21. - 14:28:02 »
http://www.freeweb.hu/rovasirashonlap/betuk/betuk_szekely-magyar_rovas.html
megnéztem őket ben, és sajnos az van, amit mondtam, egyikben sincsenek rovásírt számok, ráadásul, hogy biztos legyen a rák*rás, még csak modosítani se engedi őket, így hiába buzerálom a fontlab-al.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5953 Dátum: 2011. február 21. - 15:04:03 »
Kaine, az a Pókember borítós könyv mennyibe fájt? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5954 Dátum: 2011. február 21. - 15:46:06 »
A Börzén vettem ősszel. Azt hiszem, 4000 ft-ért?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5955 Dátum: 2011. február 21. - 16:08:10 »
Az egy szép G.
Ha a G után lenne egy pont (mint ahogy írni írtad ;D) akkor már tudnám, hogy mi is az...beléptél a korhatáros bizniszbe ;D De így sejtelmem sincs...Garfield?
Bár, ha azt mondod, hogy szép, akkor tuti vmi csajos cucc.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 21. - 16:11:47 írta mikka »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5956 Dátum: 2011. február 21. - 16:14:10 »
Ben, az off topic plíz Irma nénit! :brow:

Que? :headscratch:

Ja bocsi közben rájöttem, csak lassan kapcsoltam ezért meg kellett fordítanom a polaritást. A tangás Irma néni a Frakkból. Előkotrom és közkinccsé teszem.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 21. - 16:20:17 írta Ben Reilly »

venom75

• Pókfej
« Válasz #5957 Dátum: 2011. február 21. - 16:35:02 »
"G"-s póló

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5958 Dátum: 2011. február 21. - 18:47:06 »
Talgaby az orrom alá dörgölt egy Superman All Star Complete HC-t,amit szívesen megvennék tőle (jutányos áron  ;D ).
Pontosabban egy Absolute All Star Supermant, amit jutányos 50%-os áron akartál megvenni tőlem. Miután háromnegyed évet vártam tavaly, hogy végre kézbe vegyem.
Először is örülnél hogy megszabadítalak tőle. :superman: Másodszor több volt mint 50 % volt a jutányos ár, mert azt mondtad 14 ropi volt én meg 8 ajánlottam érte. ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5959 Dátum: 2011. február 21. - 22:02:07 »
Ha a G után lenne egy pont (mint ahogy írni írtad ;D) akkor már tudnám, hogy mi is az..
Ó, istenem, egy szóvicc.  ;D
Idézet
Garfield?
A "G" az a kereskedelemben határozott jelentéssel bír.  :)