Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1090299 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Képregényes események
« Válasz #280 Dátum: 2008. március 28. - 11:32:40 »
Egyszerűen rémesek ezek a szörnyű gyanúsítgatások. :-\ Csak azért, mert éppen kérni akartam volna egy Cavintonos smiley-t
:lol: ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #281 Dátum: 2008. március 28. - 11:53:50 »
Ha Kaine viselni fogja a fekete övét biztos nem tévesztem majd el.
Zsu, akkor örülök, majd felvásárlom az összes DP-t. Igaz Kaine lehet majd kártyával fizetni? (mindegy hogy bank vagy hitel, ahogy neked jobb)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #282 Dátum: 2008. március 28. - 11:58:46 »
Istenem de szeretnék ott lenni és látni Kaine arcát, amikor zseton helyett meglopogtatod előtte a Visa-t.  :twisted: :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #283 Dátum: 2008. március 28. - 12:00:57 »
Nem, a börzén nem lehet kártyával fizetni. Ilyet még Bécsben sem láttam, csak angol börzéken.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #284 Dátum: 2008. március 28. - 12:19:15 »
kaine, hát hol van belőled a kalmárszellem?
Kakarotto: Igen, lehet. Odaadod kaine-nek a bankkártyát a PIN-kóddal együtt, ő elmegy és leemeli róla a megfelelő összeget (vagy amennyit enged a hitelkeret ;D) aztán visszaadja. Könnyű, gyors, egyszerű, hatékony, jutányos (az eladónak).

Ju

• Pókfej
« Válasz #285 Dátum: 2008. március 28. - 14:16:13 »
Van jópár ATM a közelben, bár nem tudom neked mennyi lenne a kezelési költség ha nincs magyar számlád. :-\

Egy jótanács: ha börzére mész, hagyd otthon a kártyád, különben elköltöd az összes pénzed. :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #286 Dátum: 2008. március 28. - 14:50:28 »
:lol: Tényleg! Bocs, akkor onnan voltál ismerős!  ;D Tudod, a memóriám... kérdezd csak talgabyt.  :D
Azt hittem, ez csak nálam van így, hogy 3x találkozunk, és mindháromszor be kell mutatkoznom... :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #287 Dátum: 2008. március 28. - 15:04:40 »
Kakarotto, egy másik jó tanács. Kézpénzből is inkább kis cimleteket hozzál magaddal, mert gyakori, hogy nem tudnak visszaadni. Én már jártam úgy, hogy tizezresek voltak nálam, és szinte sehol sem tudtak visszaadni nekem, így válthattam fel a pénzem. Én általában már egy-két hónappal korábban elkezdem az egy-kétezer forintokat félrerakni, azokkal már nem gond a vásárlás. Csak kainenél szoktam nagy címlettel fizetni, nála úgyis mindig több mindent veszek. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #288 Dátum: 2008. március 28. - 16:39:03 »
Van jópár ATM a közelben
Lehet, hogy csak túl sokat játszom a Resident Evil 4-gyel, de az ATM az egy golyószóró.  ;D
Azt hittem, ez csak nálam van így, hogy 3x találkozunk, és mindháromszor be kell mutatkoznom... :lol:
Á, ne hidd! A börzéken mindenki, akinek a fórumnevét ismerem, odajön és bemutatkozik. Téged is mindig felismerlek, hogy már bemutatkoztál, csak éppen még azzal vagyok bajban, hogy neveket is tegyek mellé.  :D :-[ Szerintem max. 30 emberről tudom, hogy kicsoda... na jó, ez érdekel, számoljunk.  :D
Innen: Sepi, talgaby, Petshop, Ati, Ben Reilly, szpÁDÁMen, Ju, Zozi, Tom Fireheart
Hálózsák: Recsi, Troll, Dr. Samson
K.net: mano, Mann, zoli79, Homokember, U-lab, Balu,
Plusz: Nitro, Molzo, Jester, RockDJ, DoberMann
Meg az YBK-sokat mindet, velük szoktam találkozni is időnként.
Akit kifelejtettem, attól nagy bocs.  :-[

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #289 Dátum: 2008. március 28. - 16:54:24 »
Ejnye engem meg a Hálózsákosokhoz soráltál!:twisted: Ennyi erővel talgabyt és Sepit is odasorohattad volna. :D amúgy kaine: lesznek nálad eladó Hulkok? És ha igen, kb. melyik korszakból? Csak mert én nem megyek, de Dunai Tamás barátom vásárol nekem is és akkor, ha van olyan, ami érdekel, alhozatnám vele. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #290 Dátum: 2008. március 28. - 17:05:00 »
kaine: lesznek nálad eladó Hulkok? És ha igen, kb. melyik korszakból? Csak mert én nem megyek, de Dunai Tamás barátom vásárol nekem is és akkor, ha van olyan, ami érdekel, alhozatnám vele. ;)
Ha hagyok neki, akkor talán lesz esélye, hogy vegyen.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #291 Dátum: 2008. március 28. - 17:06:07 »
Doki: Hát, téged előbb ismertelek a HZS-ről, mint innen, őket meg előbb innen, mint onnan.  :)
Lesz pár Hulkom, a V3-ból, még a 80. rész előttről.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #292 Dátum: 2008. március 28. - 17:17:51 »
Idézet
Doki: Hát, téged előbb ismertelek a HZS-ről, mint innen, őket meg előbb innen, mint onnan. 

hát ezt kizártnak tartom, elvégre jóval előbb fórumoztam már itt, mint, hogy a Hzs-n egyáltalán betettem volna a lábamat a fórumra és eleve, ha nem emlékeznél, még veled beszéltem meg az F4 fordításokat, csak hát ugye után aitt megszüntek a honosítások és úgy kerültem a Hzs-re... ;)

Sepi: vigyázz, mert a végén nem fordítom le azt a minit, amit már elkezdtem és annyira vársz...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #293 Dátum: 2008. március 28. - 17:23:33 »
Az F4-es megbeszélésre emlékszem, biztos nem tudtam, hogy akkor még nem voltál zsákos, vagyishogy kizárólagos Stomos lettél volna.  ;) De akkor bocsesz.  ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #294 Dátum: 2008. március 28. - 17:30:52 »
Annyira nem voltam zsákos, hogy még te beszélted meg Michoval, hogy had vigyük át oda az F4-t Tom Firehearth-el. ;) De semmi gond (amúgy sem kéne annyira lázadnom, mivel azóta hivatalos Hzs tag vagyok...).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #295 Dátum: 2008. március 28. - 18:24:29 »
Voltam én is a tegnapi KKK-n, jó volt. :D De a vasárnapi börze lesz igazán klassz, nagyon várom. ;D

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #296 Dátum: 2008. március 28. - 18:54:39 »
Tegnap az is érdekes volt, mikor Bayer Antal körbeadott pár tucat 60-as 70-es évekbeli amerikai képregényt, mindenkinek folyt a nyála a gyönyörűségtől, mikor a kezébe került. Mikor kaine-hoz értek, ő néhányat rezzenéstelen arccal félretett: "Hm, ez megvan, ez nem érdekel." :lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #297 Dátum: 2008. március 28. - 19:10:05 »
Hát ja, Pókember képregények kapcsán nem lehet Kaine-nek újat mutatni. :hehe:
De amúgy a Metal Men képregény volt a legdurvább mind közül... :lol: :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #298 Dátum: 2008. március 28. - 19:11:59 »
 ;D Hát ja. Mondta, hogy a legrégebbi amerikai képregénye 1962-es, a legrégebbi Marvel pedig 64-es, ha jól emlékszem, de azt megjegyeztem, hogy nekem van régebbi, 63-as (az Amazing 5).  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #299 Dátum: 2008. március 28. - 19:13:32 »
Jó, de azért Tony inkább DC-t hozott, és abban azért voltak igazi kis aranyosok - a körbeadott füzetek javarésze még kaine-nél is öregebb volt. Darabka képregénytörténelmek. :D