Voltaképpen pont rossz példát mondtál, mert épp Rozsomák lehetne bárki, ha Hugh Jackman lehetett a kb. 180 centijével. Rozsi-frizurát bárkinek csinálhatnak, és ha a legjellegzetesebb vonását, a magasságát megváltoztatták gond nélkül, akkor tényleg bárki lehetett volna ő a filmen. Viszont Hugh után már nem lehetne senki, és épp ez az, amiről beszéltem.
Szerintem nem egészen értetted meg amiről beszéltem

Parker fizimiskájú embereket összeszedni még mindig könnyebb, mint egy rosszarcú Clint Eastwood-ot karmokkal és pajesszal

Ha most valaki azt mondaná,hogy válasszak egy potenciális Rozsomák jelöltet,de kizárólag olyat aki megszólalásig hasonlít a karakterre, nos Jackman-en kívül már csak 2 versenyző jöhetne szóba: Jack Nicholson és Clint Eastwood! Ez a két úriember simán lemosná Hugh-t a színről, ugyanis sokak szerint ő a tökéletes Rozsomák csak az a baj ezzel,hogy akik ezt mondják még nem láttak ebben a szerepben olyan vagány arcokat mint Nicholson és Eastwood

Nekik mindössze annyi a bűnük,hogy megöregedtek

PP-nek való embert annyit tudnék felsorolni mint égen a csillag. Pl James McAvoy, Nicholas Hoult, Jake Gyllenhaal, Miles Teller, Aaron Jonhson, Ryan Gosling és még lehetne folytatni bőven.