Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1310762 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12380 Dátum: 2014. október 08. - 18:57:34 »
Hááát....Famke Janssen a maga 48 évével,mint Jean Grey nem biztos hogy megállná a helyét.
Az első részben azért még csak 14 évvel fiatalabb volt.  :P
Jackman lassan eléri azt a kort és megjelenést, ahogy Rozsomáknak kell kinéznie.Az utolsó két filmben nagyon ott volt.
Ráadásul egyre szálkásabb lesz!  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12381 Dátum: 2014. október 08. - 18:57:56 »
Voltaképpen pont rossz példát mondtál, mert épp Rozsomák lehetne bárki, ha Hugh Jackman lehetett a kb. 180 centijével. Rozsi-frizurát bárkinek csinálhatnak, és ha a legjellegzetesebb vonását, a magasságát megváltoztatták gond nélkül, akkor tényleg bárki lehetett volna ő a filmen. Viszont Hugh után már nem lehetne senki, és épp ez az, amiről beszéltem.

Szerintem nem egészen értetted meg amiről beszéltem :) Parker fizimiskájú embereket összeszedni még mindig könnyebb, mint egy rosszarcú Clint Eastwood-ot karmokkal és pajesszal ;D Ha most valaki azt mondaná,hogy válasszak egy potenciális Rozsomák jelöltet,de kizárólag olyat aki megszólalásig hasonlít a karakterre, nos Jackman-en kívül már csak 2 versenyző jöhetne szóba: Jack Nicholson és Clint Eastwood! Ez a két úriember simán lemosná Hugh-t a színről, ugyanis sokak szerint ő a tökéletes Rozsomák csak az a baj ezzel,hogy akik ezt mondják még nem láttak ebben a szerepben olyan vagány arcokat mint Nicholson és Eastwood 8) Nekik mindössze annyi a bűnük,hogy megöregedtek ;D
PP-nek való embert annyit tudnék felsorolni mint égen a csillag. Pl James McAvoy, Nicholas Hoult, Jake Gyllenhaal, Miles Teller, Aaron Jonhson, Ryan Gosling és még lehetne folytatni bőven.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12382 Dátum: 2014. október 08. - 19:05:19 »
Dougray Scott lett volna eredetileg Logan. Ő is jó lett volna. Sokkal karakteresebb, mint Hugh volt 14 évvel ezelőtt. Csak smink kérdése, szerintem.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12383 Dátum: 2014. október 08. - 19:20:49 »
kb. 180 centijével.
188, a kukacoskodás kedvéért :D
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #12384 Dátum: 2014. október 08. - 20:25:59 »
Kíváncsi vagyok, hogy az X-Men filmek hogyan fognak, és mely színészekkel folytatódni!
Amúgy ha már Peter Parker= Ben Barnes. ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12385 Dátum: 2014. október 08. - 21:15:27 »
Amúgy ha már Peter Parker= Ben Barnes. ;)

Ha már PP akkor Andrew Garfield, amennyire nem jött be elsőre mostanra annyira megtetszett a játéka ;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 08. - 21:21:38 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #12386 Dátum: 2014. október 08. - 21:30:20 »
Lehet, hogy a szinkron miatt nem szimpi nekem? :headscratch:
Picivel mélyebb hang jobb lett volna neki.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12387 Dátum: 2014. október 08. - 22:31:30 »
Ha már PP akkor Andrew Garfield,
Ben Browder lenne a legjobb. Vagyis lett volna kb. 20 éve :)
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12388 Dátum: 2014. október 09. - 21:28:11 »
Colin Firth mint titkos ügynök, Samuel L. Jackson mint :censored: badass, mindez Matthew Vaugn rendezésében(X-Men : First Class). Kell ennél több ? :oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12389 Dátum: 2014. október 09. - 21:33:13 »
Számomra Matthew Vaughn garancia a minőségi szórakozásra! Tuti megnézem a moziban. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12390 Dátum: 2014. október 09. - 22:47:45 »
A trailer eléggé olyan volt, mint az a régi Connery-Uma Bosszúállók...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12391 Dátum: 2014. október 10. - 06:54:55 »
Nekem nem tűnik copycat-nak.
Csak azért mert angol titkos-titkos ügynökös, még nem tartozik ugyanabba a zsánerbe.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12392 Dátum: 2014. október 10. - 09:26:50 »
Ééés megint egy hajmeresztő pletyka a Sony boszorkánykonyhájából :lol:

"A pletykák szerint jön az újabb Pókember reboot. A Sinister Six-ben már más bújhat a Pókkosztümbe és egy Piszkos tizenkettőhöz hasonló sztori lesz, ahol a szupergonoszok a Falmászóval szövetkezve kénytelen egy hatalmas veszélyt elhárítani."

Maga az ötlet tetszik, mármint,hogy Pókember szövetkezik a hatossal és egy nagyobb ellenséget győznek le,de ehhez miért kell rebootolni az egész kócerájt? :roll:
Ráadásul Garfield-dal se volt semmi probléma eddig.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12393 Dátum: 2014. október 10. - 09:34:42 »
Legutóbb azt olvastam, hogy csak "soft reboot" (mija f*szom  :lol:) lesz, ami igazából annyit takar, hogy lecserélik a színészt.
Ezek szerint Mark Rufallo egy "soft reboot"-olt Hulkot alakított. Ezek a Hollywoodi nyelvújítóktól megőrülök, most miért kell mindenhol reboot-ot emlegetni...
És akkor most Sinister Six-ben, a hatokat is más színészek játszák majd? Vagy mindenki jó volt, csak Pókember nem, ami amúgy tök baromság,mert én pont fordítva érzékeltem, a fő gonoszok voltak egytől egyik motiváció nélküli klissé halmok.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12394 Dátum: 2014. október 10. - 09:39:14 »
A Hulk1 és 2között volt soft reboot sztem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12395 Dátum: 2014. október 10. - 09:39:31 »
Katyvasz van ezerrel... én ugyanennél a hírnél azt is olvastam, hogy már Garfiled se igazán akar lenni többet Póki...  :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12396 Dátum: 2014. október 10. - 10:10:17 »
Na jó ez nekem már túl sok ;D Addig fognak tökölni míg vissza nem kerülnek a jogok! Amivel természetesen nekem semmi problémám nincs, mert a Sony-ról most már nyugodtan ki lehet jelenteni,hogy csapnivaló "szakembereket" foglalkoztat...

BuB

• Pókfej
« Válasz #12397 Dátum: 2014. október 10. - 11:41:02 »
Oké... visszakerülnek a jogok... és akkor?  :roll: Újra végig kell szenvednünk egy rebúúútot a Disneynél?  :drying:
Totál lejáratnák a karaktert már azzal...   :roll:

Rebúúút nélkül pedig elég nehéz lenne elképzelni, hogy belemenjen valahogy a Marvel filmekhez... vagy az lesz, mint a DD-nél, eltelik 8 év mire hozzányúlnak, csak kérdés, hogy ezt megmeri e játszani a Disney, miután visszakapná a jogokat... 8 évig pihentetni...   :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #12398 Dátum: 2014. október 10. - 11:52:53 »
De miért ne lehetne reboot nélkül beletenni pókembert a Disney filmekbe? Miért létfontosságú a reboot?
Egész egyszerűen ott van és kész, ha egy csöpp esze lenne a Disney-nek, és jogilag is megoldható, még Andrew játszhatná is a Pókembert, vagy csak csinálnak egy Pókember filmet egy másik gárdával, ami nagy vonalakban folytatja a Sony félét (lásd Hulk, vagy Megtorló), és azt a Pókembert nyomják bele a filmjeikbe.
Meghülyülök, ha harmadszorra is moziba küldenek egy pókember eredetsztorit, már mindenkinek a könyökén jön ki.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 10. - 11:56:37 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #12399 Dátum: 2014. október 10. - 11:56:29 »
Hát, én nem tom elképzelni, hogy rebút nélkül csinálná meg a Disney  ;D