Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314361 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #840 Dátum: 2008. március 04. - 23:16:55 »
Elektra ide számít? hiszen akkor lehetne Jackman x1 x2 x3 wolv orig. (mindegyik wolv)
Én is gondoltam erre, de talán annyi a különbség, hogy az Elektra film különálló volt, Elektra nem a Fenegyerek tagja, vagy társa, csak szerepelt a filmjében. Ha lesz Silver Surfer film, az is külön lehetne az F4 2-től, bár a Hellboyos Abe már rendben van. :)
De akkor még Ron Perlman, is ide számít (Penge 2, Hellboy), vagy Rebecca Romijn (X-men, Punisher).
Abszolút jogos mindkettő. :) Szóval a nők jobban szeretik a képregényeket? :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #841 Dátum: 2008. március 05. - 10:04:13 »

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #842 Dátum: 2008. március 05. - 10:20:30 »
töröltem, mert elnéztem...

Ju

• Pókfej
« Válasz #843 Dátum: 2008. március 05. - 11:47:56 »
Ezt a Sabretooth-t komolyan gondolták? :lol: Ez a fazon még távolról sem félelmetes, én mindig nevetek rajta. Egyszerűen nem tudom elképzelni milyen lesz... :headscratch:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #844 Dátum: 2008. március 05. - 12:49:12 »
Kardfogú egy kicsit elhízott... :hehe:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #845 Dátum: 2008. március 05. - 13:11:48 »
Nem túl meggyőző ez a Kardfogú :-\ Nem emlékszem, hogy valahova, bármelyik képregényben ilyen rövid haja lett volna( kicsit lehetne szőrösebb is.), inkább hasonlít egy átlagos filmes farkasemberre.
 Köszi a képeket Ben. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #846 Dátum: 2008. március 05. - 13:28:51 »
Djimon Hounsou a Fekete Párduc?

Djimon Hounsou leszerződött egy trilógiához, ami állítólag képregény alapul. Máris megindultak a találgatások, vajon kit fog életre kelteni.
http://www.uruloki.org/felipeblog/imagesflickr2/20080303_dhbp.jpg
A Marvel egyik fejese (aki az elkövetkezendő filmekért felel) jelentette be, hogy a Fekete Párduc is megy majd a nagyvászonra. John Singleton pedig at nyilatkozta, hogy érdekelné a film, Tim Story (a Fantasztikus Négyes rendezője) szerint Hounsou jó választás lenne Wakanda királyának. Mindazonáltal az imdb-n nem szerepel a Fekete Párduc.

Mások szerint Djimon Hounsou Luke Cage lesz majd. Ezt a filmet is már elég régóta tervezik. Ennek a rendezője már biztos, hogy John Singleton, a főszerepre a pletykák szerint Tyrese Gibsont nézték ki, de lehet, hogy Hounsou erre a filmre szerződött le.

A harmadik lehetőség, hogy a tervbe vett Tintin moziban (amit eredetileg is trilógiának terveztek) lesz majd jelentősebb szerepe. Steven Spielberg és Peter Jackson érdekelt ebben a produkcióban.

Rossz hír a DragonBall Z rajongóinak, ugyanis a filmet nem mutatják be idén, majd csak 2009. április 3.-án.
Több ok is lehetséges, vajon miért döntöttek így a fejesek. Az egyik, hogy talán pár jelenetet újra kell forgatni, mivel az eddig leforgatottak közül néhány rosszul sikerült.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #847 Dátum: 2008. március 05. - 17:31:22 »
vazzeg Ben!
Nem elég, hogy a Sabertooth linkkel megelőztél, még a dragonballt is elhappolod előlem? grr!! hát így hogyan mondjon újat az ember ha mindig megelőzöl mindenkit?
Mindenesetre Djimon-t jó választásnak tartom, Gibsont viszont nem!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #848 Dátum: 2008. március 05. - 21:31:48 »
Sajnos Lievről nekem mindig a Sikoly ugrik be, nehéz lesz őt komolyan venni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #849 Dátum: 2008. március 05. - 21:34:28 »
Gondolom Liev rendesen ki lesz majd maszkírozva. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #850 Dátum: 2008. március 05. - 21:48:25 »
Én ezt a Lievet egy vígjátékban láttam, ahol egy szerencsétlen hülye feltaláló volt... ezután is nehéz komolyna venni a fazont. ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #851 Dátum: 2008. március 05. - 22:19:04 »
Ez olyan mint a Lost in Space film, abban Joey volt a kapitány, és én mindig elröhögtem magam mikor próbált komoly arcot vágni egy jelenetben. Moziban csak néztek miért röhögök egy éppen szomorú jelenetnél...
(mindig ez a jelenet jutott eszembe:
- Hogy ment a meghallgatás?
Joey morcosan néz majd lassan elkezd mosolyogni...
- Enyém a szerep!!!)
Ezt vártam minden pillanatban a filmben.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #852 Dátum: 2008. március 05. - 23:53:42 »
MOndjuk az egész film sem volt valami nagyon komoly... :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #853 Dátum: 2008. március 05. - 23:57:59 »
Igen. Különben erre szoktam mondani, hogy képregény karaktert nem jó, ha ismert színész alakít. Hogy ne mást várjunk tőle, hanem a képregényt. Persze csak az ismertebbekre gondolok, Johnny Blaze-nek Cage nagyon is jó volt, ahogy alighanem jó lesz Rob is Vasembernek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #854 Dátum: 2008. március 06. - 00:03:46 »
Szerintem közel sem volt olyan jó Cage. Túlvicceskedte a szerepet, mintha önmaga paródiáját adta volna.
Egyébként csak én gondolom úgy, hogy Cage beszürkült rendesen? Mert mostanában egy igazán jó alakítást se láttam tőle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #855 Dátum: 2008. március 06. - 00:11:35 »
Vicceskedte?? Nem emlékszem egyetlen viccére se. Én úgy emlékszem, inkább túlságosan is komorra vette.  :surp:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #856 Dátum: 2008. március 06. - 00:36:37 »
Próbálta komorra venni. De olyan bénán csinálta, hogy nem lehetett komolyan venni, inkább nevetséges volt.
Én legalábbis a Szellemlovast mindig is egy komolyabb figuránka képzelném el...de anniy biztos, hogy pl. a tükör előtt a bohóckodás nagon nem ált jól neki. Vagy amikor az Mephistora mutogatott, hogy "te"...hát az a jelent komoly akart volna lenni, de inkább volt nevetséges, mint mondtam. Ettől függetlenül tetszett, Eva Mendes 4ever :iloveyou:, de ezt már az első megnézés után is kifogásoltam.
Így többszöri megnézés után meg különösen zavar. :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #857 Dátum: 2008. március 06. - 00:44:32 »
Azt a "te"-t én betudtam annak, hogy kellett valami, amiben ugyanaz Blaze és a Szellemlovas.
Számomra még mindig kétséges az alakítás ezen része, különben. Igaz, hogy erőltetettnek tűnt, hogy mindig lassan beszélt, szinte látszott a képregényes ... a szavai végén. Ugyanakkor, szerintem túl könnyedén vesszük ezt a témát, mindössze azért, mert már agyon van használva. De ha arra gondolsz, hogy téged valóban és ténylegesen elkapna az Ördög, amivel azzal is szembesülnél, hogy létezik egyáltalán, magyarán, ha mostantól biztos lennél benne, hogy van Pokol, és ott fogsz égni az örökkévalóságig, szerintem te is ilyen lennél.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #858 Dátum: 2008. március 06. - 01:06:47 »
Idézet
Azt a "te"-t én betudtam annak, hogy kellett valami, amiben ugyanaz Blaze és a Szellemlovas.
Nem erre céloztam. Hanem arra, hogy azt a jelen kb olyan hatású volt, mint amikor van egy törpe, meg egy bazinagy óriás és a kis törpe bőszen és mérgesen mutogat az óriásra, hogy "Teee...most jól szétszedlek". Ezen a közönség persze jót derül, egy vígjátékban. De a részemről ez a nevetés kínos kacaj inkább.
Idézet
Számomra még mindig kétséges az alakítás ezen része, különben. Igaz, hogy erőltetettnek tűnt, hogy mindig lassan beszélt, szinte látszott a képregényes ... a szavai végén. Ugyanakkor, szerintem túl könnyedén vesszük ezt a témát, mindössze azért, mert már agyon van használva. De ha arra gondolsz, hogy téged valóban és ténylegesen elkapna az Ördög, amivel azzal is szembesülnél, hogy létezik egyáltalán, magyarán, ha mostantól biztos lennél benne, hogy van Pokol, és ott fogsz égni az örökkévalóságig, szerintem te is ilyen lennél.
Hát ööö..az a fenyegetés a végén különösen gáz volt szerintem. Mep adta neki a hatalmat, akármikor el is veheti elvileg, ő az Ördög, míg Blaz csak egy mezei Szellemlovas. Erre úgy megfenyegeti, hogy Mep menten összecsinálja magát. Gáz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #859 Dátum: 2008. március 06. - 12:34:28 »
vazzeg Ben!
Nem elég, hogy a Sabertooth linkkel megelőztél, még a dragonballt is elhappolod előlem? grr!! hát így hogyan mondjon újat az ember ha mindig megelőzöl mindenkit?
Mindenesetre Djimon-t jó választásnak tartom, Gibsont viszont nem!

Ahogy a mondás is tartja, ember tervez a klón kivégez.  ;D Tudod mit, mostantól a Dragon Ball-os infókat én kizárólag a te privilégiumodnak tartom, és nem nyúlok hozzájuk, de aztán mindent tudni akarok.  :fatestapolo: