Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319802 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9760 Dátum: 2012. december 09. - 21:14:41 »
Ok, de minek kellene Supinak öv? :headscratch:
Jó kérdés. :) Viszont végre leszedték róla a fürdőnacit... ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9761 Dátum: 2012. december 09. - 21:19:15 »
Ez a ruha egyébként valami új képregénybeli vonalban szerepel, vagy teljesen új megközelítés?
Többé-kevésbé. A figura két komoly vizuális újratervezésen esett át (Earth One és DCnU), ebből a nagyobb nyilvánosságot kapott jelmez már inkább egyfajta kriptoni moduláris páncél.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9762 Dátum: 2012. december 09. - 21:45:00 »
Ez a ruha egyébként valami új képregénybeli vonalban szerepel, vagy teljesen új megközelítés?
Többé-kevésbé. A figura két komoly vizuális újratervezésen esett át (Earth One és DCnU), ebből a nagyobb nyilvánosságot kapott jelmez már inkább egyfajta kriptoni moduláris páncél.

De ahogy látom, az általad említett ruhák megőrizték a főbb jellemvonásait az eredeti ruhának. Gondolom az utóbbi a páncél, legalábbis ránézésre.

Ok, de minek kellene Supinak öv? :headscratch:

Ha jól emlékszem a képregényben szerepelt, hogy pénzt és egyéb dolgokat tart ott, mert nincs zseb a ruháján.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9763 Dátum: 2012. december 09. - 22:19:35 »
A köpenyén is vannak zsebek. Meg mióta az írók is megértették, hogy fénysebességgel mozog, azóta nem igazán gond, hogy most akkor hova teszi a civil gönceit, mert mikroszekundumok alatt visszamehet érte.
Idézet
De ahogy látom, az általad említett ruhák megőrizték a főbb jellemvonásait az eredeti ruhának. Gondolom az utóbbi a páncél, legalábbis ránézésre.
Többé-kevésbé meg. A lenti filmes a két modern egyvelege. Elhagyta a családcímeren kívül a többi részt, és inkább páncélszerű.
Amúgy az új jelmezek felfedésekor sokan kritizálták azt, amit te is mondasz, hogy elmaradt a kisgatya és öv, ezzel két színből áll már az egész a korábbi három helyett. Másrészt igazából élesben a fogyasztók kifejezetten szeretik ezt a modern külsőt.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 09. - 22:21:33 írta talgaby »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9764 Dátum: 2012. december 09. - 22:34:28 »
A köpenyén is vannak zsebek. Meg mióta az írók is megértették, hogy fénysebességgel mozog, azóta nem igazán gond, hogy most akkor hova teszi a civil gönceit, mert mikroszekundumok alatt visszamehet érte.
Idézet
Többé-kevésbé meg. A lenti filmes a két modern egyvelege. Elhagyta a családcímeren kívül a többi részt, és inkább páncélszerű.
Amúgy az új jelmezek felfedésekor sokan kritizálták azt, amit te is mondasz, hogy elmaradt a kisgatya és öv, ezzel két színből áll már az egész a korábbi három helyett. Másrészt igazából élesben a fogyasztók kifejezetten szeretik ezt a modern külsőt.

Engem igazából a klasszikus színek elhagyása zavar, és az öv. A kis piros gatya hiányát meg lehetne szokni. Bár az is kicsit bontotta az egységet, ez a mostani gönc olyan mint egy búvárruha. Értem én, hogy az új közönség felé nyitni kell, de mikor Byrne modernizálta Supermant, nem volt ilyen bátor. De ha ez kell nekik, legyen...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9765 Dátum: 2012. december 09. - 22:45:55 »
Nem rossz a filmes ruha, a Returns-osnál jobbnak tűnik.

Viszont nekem nem igazán tetszett a páncélruha-koncepció. Nem olvastam a képregényt, ott biztos megmagyarázzák az értelmét, de minek páncélt adni valakire, aki alapból sebezhetetlen?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9766 Dátum: 2012. december 09. - 23:21:00 »
Engem igazából a klasszikus színek elhagyása zavar, és az öv. A kis piros gatya hiányát meg lehetne szokni. Bár az is kicsit bontotta az egységet, ez a mostani gönc olyan mint egy búvárruha.

Engem így egy felcserélt színű Supergoof-ra emlékeztet:

Kellene valami középre, ami megtöri a kezeslábas érzetet. A baj leginkább az, hogy a kisgatyával együtt az övet is elhagyták.

Nem olvastam a képregényt, ott biztos megmagyarázzák az értelmét, de minek páncélt adni valakire, aki alapból sebezhetetlen?

Többek között azért, hogy ne minden ruhaszaggató robbanás után pucéran röpködjön. (Dr. Manhattan bezzeg ebből nem csinált ügyet. ;D ) Ettől függetlenül nekem se jön be a páncél.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9767 Dátum: 2012. december 09. - 23:51:09 »
Többek között azért, hogy ne minden ruhaszaggató robbanás után pucéran röpködjön.
De az erőtér, ami sebezhetetlenné teszi, kiterjed a ruhájára is... :headscratch: Csak a köpenye sérülékeny elvileg.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9768 Dátum: 2012. december 10. - 00:27:11 »
Többek között azért, hogy ne minden ruhaszaggató robbanás után pucéran röpködjön.
De az erőtér, ami sebezhetetlenné teszi, kiterjed a ruhájára is... :headscratch: Csak a köpenye sérülékeny elvileg.

Ez a szabály a reboot után szerintem már nem érvényes, eléggé szét volt szakadva az eredeti ruhája, mielőtt felvette a páncélt, ami viszont elvileg elpusztíthatatlan.
Meg azért ez logikusabb, mint az erőtér dolog, azt én mindig kissé erőltetettnek éreztem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9769 Dátum: 2012. december 10. - 06:34:14 »
Logikusabbnak tűnik, de az erőtér is már egy ideje teljesen hihető, mert a saját bioelektromos tere volt az, ami ennyire sebezhetetlenné tette a ruháját. A mostani páncél inkább egyfajta hibrid megoldás, elvégre érthető, hogy a szülőbolygójáról nem egy szál takaróban küldték el a szülei egy vadidegen világba, másrészt így tényleg nem kell magyarázni esetleges új olvasók előtt, miért nem szakad szét a ruhája, miután ráejtettek egy kisbolygót.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9770 Dátum: 2012. december 10. - 12:40:28 »
Pontosan ezt nem Martha Kent varrta neki, hanem a szülőbolygójáról van, valami spéci anyagból. Mindennek lesz funkciója, elvégre Nolan a producer, ő pedig szereti megmagyarázni a legapróbb dolgot is egy figurán. ;)
Érdekes a jele a mellkasán, ha fény vetül rá akkor halvány sárgás, ha árnyékban van szürkés:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9771 Dátum: 2012. december 10. - 13:10:05 »
Azért ez még mindig nem egy Nolan film, könnyen lehet, hogy semmit se tett hozzá, csak jól cseng a neve, és neki sem volt kifogása a + pénz ellen.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9772 Dátum: 2012. december 10. - 13:22:04 »
Túl nagy reménykedés lenne, hogy csak díszből van ott a neve…

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9773 Dátum: 2012. december 10. - 14:35:11 »
Basszus, ennek de nyalóka feje van ezen a képen. Elég meleg....

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9774 Dátum: 2012. december 10. - 14:46:28 »
Basszus, ennek de nyalóka feje van ezen a képen. Elég meleg....

Ne légy homofób. Kezdjük azzal, hogy akár Superman is lehet meleg, hisz, ha bárkinek el "kéne" nézni, az ő lenne.
Másodszor meg, Supinak tökéletes ez az arc, ne felejtsük, hogy ő a szuprém, kifogástalan hősök hőse. Valahogy őt még mindig teljesen emberfelettinek tartom, olyszinten, hogy az arca meg fizikuma is teljesen a tökéletesség határát kell, hogy surolja.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9775 Dátum: 2012. december 10. - 15:02:17 »
Ezért nem lehet meleg. Mert az csöppet sem tökéletes.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9776 Dátum: 2012. december 10. - 15:09:37 »
Ezért nem lehet meleg. Mert az csöppet sem tökéletes.

Lehet Lois helyett Louie lesz a romantikus szál.  :hehe:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9777 Dátum: 2012. december 10. - 15:19:05 »
Vagy az Olsen gyerekre startol rá.  :lol:
De viccet félre, ez azért mégiscsak Superman.  :nezze:  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9778 Dátum: 2012. december 10. - 15:20:45 »
Mostanában minden ápolt férfi buzis?
Oké a nyeszlett kisfiús kócosfejű sápadtarcú csávók buzisok, de most egy széles állú kigyúrt adonisz is buzis?
Superman szerintem mindig ilyen volt. Egy görög isten alakja egy modell arcával.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9779 Dátum: 2012. december 10. - 15:23:06 »
Nem az ápoltságával van baj. Nézd már meg azt a nézést.
De ne haragudj, nem akartam felkavarni az érzéseid.