Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320206 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6060 Dátum: 2010. július 16. - 11:04:48 »
Szerintem gagyi hatású , ruha jobban tetszene.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6061 Dátum: 2010. július 16. - 11:16:40 »
Szerintem gagyi hatású , ruha jobban tetszene.
konkrét textilre gondolsz? vagy olyan organikous ruhára mint a venomszimbionta?
Mivel a ruhát a gyűrő varázsolja fel és az egy zöld energiával operál, logikusnak tőnik ez a megoldás. El is hagyták a kontúrt a nyakánál és a maszknál a hatás kedvéért.
Annak külön örülök, ha nem lesz a maszk alatt kifestve a szeme körül. mint a batmannek. Ezt a Kickassvan ki is figurázzák. (A Batman visszatérben pedig pengeélen táncolt a dolog)

venom75

• Pókfej
« Válasz #6062 Dátum: 2010. július 16. - 12:05:19 »
Nem is tudom , de ez nekem nem jön be .

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6063 Dátum: 2010. július 16. - 12:37:29 »
Pedig ha jobban belegondolunk van benne logika. Hal Jordan és a többi Lámpás is mind egy magasan fejlett földönkívüli technológiát használnak, amitől azért többre telik a spandexnél.  :) A képregényben többször is előfordult, hogy valamelyik Lámpás, ha nem is ilyen, de ehhez hasonló öltözéket használt, vagy energiapáncélt teremtett maga köré. Sőt igazából a Lámpások nagytöbbsége nem is textil vagy egyéb szövet alapú ruhát hord, hanem ilyen szerves-organikus energiaszerű dolgot. Nekem elhihetitek, elég sok Lámpás leírását készítettem el.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6064 Dátum: 2010. július 16. - 12:47:08 »
Már a csak a link hiányzik. ;D

Amúgy ja, ezen indok miatt nekem is jobban tetszik ez a megoldás, mint a gagyi spandex, amit Kanaszta linkelt be.
Viszont kérdés, ha ezt maga varázsolja maga köré, akkor ha kiütik megszűnik a koncentráció is, akkor el kellene tűnnie nem? :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6065 Dátum: 2010. július 16. - 13:21:33 »
Azt ne felejtsd el, hogy a gyűrűknek saját akaratuk van. Képesek Frodót választani maguknak, a gazdájuk halála esetén átvándorolnak egy új hordozóhoz, és számos biztonsági funkcióval is rendelkeznek, mint pl, hogy a hordozó eszméletvesztése esetén, vagy Oa-ra vagy az energiaforrásukhoz viszik a magatehetetlen gazdát.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6066 Dátum: 2010. július 16. - 13:59:02 »
Vagyis Rian nem marad meztelen, csajokat otthon lehet hagyni  :hehe: De eddigi filmjeit látva, valszeg itt sem hagyják majd ki hogy megmutassák híres felsőtestét.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6067 Dátum: 2010. július 16. - 16:55:50 »
Egyébként kiváncsi leszek, hogy a laikus nézők mennyire fogják egy gagyi gyűrűk ura másolatnak tartani a filmet.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6068 Dátum: 2010. július 16. - 17:15:34 »
Hát Frodó csak szívott a gyűrűvel mint a torkos borz.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6069 Dátum: 2010. július 16. - 18:33:27 »
Nekem így közelebbről még jobban NEM tetszik!  :drying:
A maszk olyan mint amit ezeken a rendezvényeken szoktak festeni a gyerekek arcára, a kontaklencse is ratyi, és a ruha... arról már leírtam a véleményem  :uhoh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #6070 Dátum: 2010. július 16. - 18:34:37 »
Vagyis Rian nem marad meztelen, csajokat otthon lehet hagyni  :hehe: De eddigi filmjeit látva, valszeg itt sem hagyják majd ki hogy megmutassák híres felsőtestét.
Már ezen a képen is igazából olyan, mint egy zöld Dr. Manhattan. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6071 Dátum: 2010. július 16. - 21:01:22 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6072 Dátum: 2010. július 16. - 21:05:31 »
Legalább Bana-ra hasonlít egy kicsit.
De ezt nem értem, ez lett volna az a nagy meglepetés, amit majd a Comicconon fognak bejelenteni?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6073 Dátum: 2010. július 16. - 21:47:27 »
Idézet
A maszk olyan mint amit ezeken a rendezvényeken szoktak festeni a gyerekek arcára, a kontaklencse is ratyi, és a ruha... arról már leírtam a véleményem  :uhoh:
Az azért is jó, mert nincs is rajta kontaktlencse (Itt hívnám fel a figyelmet a szó helyes leírására, csak azért, mert számos amúgy jó helyesírású embernél látom mai napig, hogy kontaklencse, röngen, egyenlőre egyelőre helyett egy olyan mondatban, aminek köze nincs a a matekhozstb.)

A ruha maga nekem sem tetszik, nagyon szokatlan, bár mostanra már megbarátkoztam vele. A koncepció viszont nagyon jó. Ez a ruha így hiteles. Aki Pókembernél kifogásolta a hiteles ruha hiányát, az a koncepción most sem volna szabad, hogy fennakadjon (Ben pl. konzekvens volt, és itt is kiemelte a hitelességet).
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #6074 Dátum: 2010. július 17. - 08:32:26 »
Höhöhö
"Pletykálták, hogy Wolverine is benne lesz a Bosszú Angyalaiban, Hugh Jackman azonban azt mondta, hogy nem keresték még meg ezzel kapcsolatban."
He, ez mekkora lenne. :D

"Szintén pletyka, hogy Taylor Lautner fogja játszani a figurát az X-Men: First Classban. "
Na ez meg hülyeség, meg tuti kamu, mert mégis mikor játszódna ez a First Class? 1900-as évek elején, amikor még tini?

Ez meg már tény:
"Jennifer Lawrence lesz Mistique az X-Men: First Classban."
Na ezt se értem, miért nem tudták erre a szerepre visszahívni Rebecát?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6075 Dátum: 2010. július 17. - 12:38:21 »
Ez meg már tény:
Mert fiatalabbak kell lennie. Amúgy elég torzulék feje van szegénynek. Típusra olyan mint a Heros-ból a Regenerálós csaj, csak ő szép.

A ruha maga nekem sem tetszik, nagyon szokatlan, bár mostanra már megbarátkoztam vele. A koncepció viszont nagyon jó. Ez a ruha így hiteles. Aki Pókembernél kifogásolta a hiteles ruha hiányát, az a koncepción most sem volna szabad, hogy fennakadjon (Ben pl. konzekvens volt, és itt is kiemelte a hitelességet).
Mi a baj a pókember ruhával? Mire gondolsz? Ez a vastag talpú csizma esete?
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 17. - 12:40:18 írta VTomi »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6076 Dátum: 2010. július 17. - 12:47:09 »
Idézet
Mi a baj a pókember ruhával? Mire gondolsz? Ez a vastag talpú csizma esete?
Á mindegy. Ha nem tudod mire céloztam, akkor inkább ne kezdjük el megint. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6077 Dátum: 2010. július 17. - 12:53:01 »
Nem kelle elkezdeni megint, csak mond el.... csak nekem :brow: vagy linkeld be, hogy hol volt téma. :nezze:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6078 Dátum: 2010. július 17. - 12:54:23 »
Ez meg már tény:
Mert fiatalabbak kell lennie. Amúgy elég torzulék feje van szegénynek. Típusra olyan mint a Heros-ból a Regenerálós csaj, csak ő szép.

Náh, ő olyan mint Logan, félig, vmelyik cuccban volt, hogy Loggal már az 1930 körül taliztak, így Rejtély is van már vagy 100 éves, csak ugye mindig változtatja az alakját... korát, stb.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6079 Dátum: 2010. július 17. - 13:12:08 »
Úgy kell felfogni, hogy most Rebecca Romjin helyett, Jennifer Lawrence alakját veszi fel.  :)