Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320442 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9200 Dátum: 2012. április 28. - 15:39:31 »
Bond egy kicsit ismertebb.

De amúgy a lényeget így is lehetett érteni szerintem, képregényeknél is kb. ilyen, amikor lecserélik a rajzolót és ugyanaz a figura egy kissé másképp néz ki. Bár azért egy színészen nagyobb felelősség van, mint egy rajzolt figurán, mivel sokkal többet ad a karakterhez.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9201 Dátum: 2012. április 28. - 15:52:06 »
ez nem igaz. mindkét schumaher film szépen tejelt
Egy szóval sem mondtam, hogy a pénztáraknál...  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9202 Dátum: 2012. április 28. - 20:13:30 »
A Batman Forever általános megítélése igazából magasabb, mint a Batman Returnsé. Az igazán nagy gond(halmaz) a Batman & Robinnál volt.
Attól még persze mindkettő iszonyat gagyi, de a Forever még a maga bűnös módján élvezhető gagyi.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9203 Dátum: 2012. április 28. - 20:17:09 »
A Returns lejjebb van, mint  a Forever?  :surp: Miért, mik az indokok? Amúgy nekem a Batman Returns a mai napig a legjobb a Batman filmek közül.. :)

Attól még persze mindkettő iszonyat gagyi, de a Forever még a maga bűnös módján élvezhető gagyi.

Ezzel egyetértek. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9204 Dátum: 2012. április 28. - 20:35:31 »
A Returns túl sötét. Az egész egy neogótikus horror-lidércnyomás, ami néha még egy felnőttnek is sok (főleg DeVito jeleneteinél), hát még egy gyereknek. Ráadásul Burton kissé messzire is ment ezzel, mert már inkább a stílus dominál, mintsem a történet. (Amire meg a cirkusz a jó példa, az egészet ki lehetne venni anélkül, hogy a cselekmény bármiben változna.)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9205 Dátum: 2012. április 28. - 20:41:37 »
A Batman Forever általános megítélése igazából magasabb, mint a Batman Returnsé.

Ezt honnan vetted? Biztos vagyok benne, hogy nem így van. Batmant pont, hogy "sötéten" szeretik még a gyerekek is. A szülők voltak, akiknek nem jött be ez az irány, az "általános megítélés" a Returns-nek kedvez.
Amúgy már csak Robin behozatala miatt se kedvelik annyian a Forever-t. De a B&R-hoz képest természetesen sokkal jobb.

Amúgy nekem a Batman Returns a mai napig a legjobb a Batman filmek közül.. :)

Hasonlóképpen. Nolan filmjeit is beleértve.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9206 Dátum: 2012. április 28. - 20:42:06 »
Sok egy felnőttnek? :) Ugyanmár, nekem gyerekként is tetszett. Pont az jön be igazán rajta, hogy itt érződik legjobban a groteszkség. ( hála Burtonnek)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9207 Dátum: 2012. április 28. - 22:32:38 »
Ezt honnan vetted?
Onnan, hogy a Warner a visszajelzések után még azt is vállalta, hogy kifizette a trilógia harmadik részére szerződéssel bíróknak a pénzük egy részét, és inkább egy totál új stábbal esett neki a harmadik résznek.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9208 Dátum: 2012. április 28. - 23:11:20 »
Ezt honnan vetted?
Onnan, hogy a Warner a visszajelzések után még azt is vállalta, hogy kifizette a trilógia harmadik részére szerződéssel bíróknak a pénzük egy részét, és inkább egy totál új stábbal esett neki a harmadik résznek.

Mint írtam fentebb, a szülők tiltakoztak a túl sötét stílus ellen. Meg ugye ez nem is volt alkalmas a játékok eladásához a kisebbeknek. Így Burton távozott, Schumacher pedig új embereket választott (valószínűleg) a saját elképzelései szerint, egyedül Alfred maradt meg.
Ettől függetlenül a Forever megítélése rosszabb, mint a Returnsé. Megítélés alatt pedig nem a stúdió véleményét vagy a bevételt értem, hanem azt, hogy a célközönség miként fogadta, vagy miként él azóta a köztudatban. Egyedül a gyerekekkel volt gond, hogy több játékot lehessen eladni nekik és a szülők ne háborodjanak fel (magyarul elvigyék a kölköket másodszorra is a filmre), light-osítani kellett.
Bármelyik oldalt nézed meg neten, a Returns értékelése jobb. (Pl. Rotten Tomatoes, IMDb, stb.) Alapvetően a véleményekkel is ezt tapasztaltam. Még én is sok embert ismerek, akiknek a Returns a kedvenc Batman filmje, a Foreverről ezt még egyszer se hallottam.
Egyébként a Forevernek is voltak jó pillanatai, szerintem a Batman & Robin utólag rontott is a róla alkotott véleményen.

Szerk.:
A legfőbb bizonyíték pedig:
Returns:
159,320 like
Forever:
70,734 like
A Facebook sose hazudik.  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 28. - 23:17:43 írta Krizli »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9210 Dátum: 2012. április 29. - 21:42:16 »
A Marvel még azelőtt kötött egy forgalmazói szerződést a Paramounttal (talán) tíz filmre, mielőtt elkezdődtek volna az egyesítési tárgyalások a Disney-vel.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #9211 Dátum: 2012. április 29. - 22:50:55 »
Na oké, de akkor most a disney mivel veszi ki a részét produkciokbol? Sőt, én úgy emlékszem a szerződés mar több mint 2eve kottettett, akkor a tavalyi filmeknek  miért nincs meg közük a disneyhez?               Ráadásul eddig az uip dunafilm volt a hazai forgalmazó,de a bosszuallokat mar  a fórum hungary forgalmazza.szál hogy van ez?
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 29. - 22:53:40 írta NERIDA »

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #9212 Dátum: 2012. május 01. - 14:59:22 »
Olvasom a reebotos terveket, kezd elég nagy lenni a káosz.
A Batmanek ugye kifulladtak a 90-es években, Nolan új alapokra helyezte, és csinált egy kasszasiker trilógiát, de nem fog több filmet csinálni sem ő, sem a színészek. Mi lesz a folytatás? Hát jön egy 3. féle Batman, amit talán már igyekeznek Igazság Ligája kompatilissé tenni.

Superman a 80-as években fulladt ki, erre Brian Singer előállt egy tisztelet-filmmel, ami az első két rész után játszódik, ettől függetlenül a 3-4-nek sem mond ellent, bár azok elég nehezen komolyan vehető filmek. Mindegy, nagy érvágás volt A Returns közepes teljesítménye, mert nyitva hagyott egy csomó szálat. Superman gyereke, Louis férje, stb. Fura hibrid volt ez a film, egyszerre remake és folytatás. Most már mindegy, mert teljesen rebootolni fogják a filmet. Valszeg Brandon Routh lesz az egyetlen Superman, aki csak 1 mozifilmben húzhatott csizmát.

Pókember: mivel Superman ruciját már nagyon ódivatúnak tartották, lecserélték egy újra, ami csak a filmben látható. Nincs ezzel másként a Pókember széria sem, a klasszikus ruhát egy filmes váltja majd. A Pók trilógia is kifulladt a kétezres években, már ami az alkotóit illeti. A rebootnak mindenesetre van értelme, mert nem kevés dolog változik meg Peter eredettörténetében, a kérdés inkább a folytatásokkal kapcsolatban nagy. Lesz majd Gwen Stacy halála meg Mary Jane és Zöld Manó? A trailerek egyébként nem bejövősek, nem áll jól neki ez a Sötét Lovagos darkosság.

Hulk: teljesen rendben volt a dolog. A 2. részhez oda biggyesztettek egy Incredible-t, és kész, nem folytatás, de nem is reboot. Azt egyébként tudja valaki, hogy hogy lehetett Norton helyett Ruffalo a Hulk? Logikus lenne, hogy Nortont ugyanúgy több filmre szerződtessék, mint a franchise többi színészét.

X-Men: lezárták a trilógiát, de közben vagy 3-4 szálon nyitva hagyták: Magneto megmozgatja a sakkfigurát, kvázi hatástalan a szérum, Xavier beleköltözik valami ápoltba, Küklopsszról nem derül ki, hogy meghalt-e, stb. Jöttek a spin-offok, előzménytörténetek, mind a Wolverine, mind a Firs Class számíthat egy saját trilógiára. Ezt a franchiset valszeg nem veszélyezteti a reboot veszélye, mert túl sok karaktert mozgat. A kérdés az, hogy a klasszikus-trilógia folytatódik-e valaha, és ha igen, kikkel? Az egyetlen szereplő, akit mindig váltogattak, az Kitty Pride volt, a többiek viszont állandó visszatérők voltak.

Daredevil: ha már nagyon folytatni kell, akkor a Hulkhoz hasonló módon járjanak el. Biztos sokan örülnének, ha az elmúlt évek DD képregényeinek a komolyságát ütné, de ez esetben nem egy blockbusterre kéne számítani, hanem egy még a Sötét Lovagnál is komolyabb hangvételű valamire.

Vasember: Jó hír, hogy a Marvel helyettesíthetőnek tartja a színészeket, úgyhogy szerintem a Bosszú Angyalainak világát sem fenyegeti reboot még 1-2 évtizedig. Lesz élet Robert Downey Jr. után is, hiába tűnik tökéletesnek.

Akik elszalasztották: szerintem Catherina Zeta-Jones jó Wonder Woman lett volna, és kíváncsi lettem volna még Matthew McConaughey Amerika kapitányára, de Cris Evans is tökéletes.

Transformers: ez a franchise már a 2. résszel kifulladt, de azért a 4-et is Bay fogja rendezni. Mivel a főhősök robotok, nem kell rebootolni, a színészek viszont nem jönnek vissza a 4. részben. Talán majd az 5-ben, úgy mint Sam Neill, aki kihagyta a Jurrrasic Park 2-t, de a 3-ra visszatért.

F4: Olyan mint a Daredevil és a Hulk, nem biztos, hogy szükség van rá. De ha már igen, akkor mégis milyen színészekkel? Az előző gárda telitalálat volt. Én annak örülnék, ha egy Ezüst utazó filmmel kerekedne trilógiává, és aztán kész.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9213 Dátum: 2012. május 01. - 19:09:40 »
Norton összeveszett a készítő gárdával. Sok helyen így is kipofozta a forgatókönyvet, amit engedtek neki, mert máskor is csinált már ilyet, és jól. De valamiért mégis összekaptak, így megváltak tőle.

Az X-Menben Jubilee is változott, illetve Piro is. Bár csak cameo megjelenésekből.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9214 Dátum: 2012. május 01. - 19:19:00 »
Nem értettem, az Incredible Hulkban, mi az a szék amiben ül az elején? Banner sugározzák be éppen? Nem egy baleset során éri a sugárzás?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9215 Dátum: 2012. május 11. - 15:56:37 »
Majd egyszer!

BuB

• Pókfej
« Válasz #9216 Dátum: 2012. május 11. - 16:07:18 »
A poszter rohadt jó, a "trailer" már kevésbé. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9217 Dátum: 2012. május 11. - 20:46:55 »
A vége jó volt annak is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9218 Dátum: 2012. május 12. - 08:01:36 »
Azt már nem láttam. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #9219 Dátum: 2012. május 13. - 11:36:57 »
Én ezt sosem értettem , miért kell ilyen összeollózott trailereket csinálni, szánalmasak .