Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319378 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9420 Dátum: 2012. október 11. - 19:56:55 »
Ebben semmi robotikus nincs, a hapsi felhúzott egy páncélt, mint Batman, oszt cső. A tüntetőkön jót nevettem "god hates robots"  ;D

Isten nem utálhatja a robotokat. Hisz isten teremtette az embert, az ember a robotokat, így tehát végül a robotok is istentől valók.  " Porch monkey for life! "   ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #9421 Dátum: 2012. október 11. - 20:07:09 »
Isten elött lehetnek az emberek bizonyos tettei utálatosak, függetlenül attól, hogy Ő teremtette az embert. pont azért, mert az ember önálló akarattal rendelkező teremtmény, agy maga felel a sorsáért. De ha tényleg kedved van ehhez a teológia vitához, költözzünk át vele másik topicba.  ;)
Erről egyébként a Jurassic parkból Malcolm ugrik be.
Isten megteremti a dinószauruszt. Isten elpusztítja a dínoszauruszt. Isten megteremti az embert. Az ember elpusztítja Istent. Az ember megtetremti a dínoszauruszt.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 11. - 20:10:19 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9422 Dátum: 2012. október 11. - 21:50:23 »
Isten elött lehetnek az emberek bizonyos tettei utálatosak, függetlenül attól, hogy Ő teremtette az embert. pont azért, mert az ember önálló akarattal rendelkező teremtmény, agy maga felel a sorsáért. De ha tényleg kedved van ehhez a teológia vitához, költözzünk át vele másik topicba.  ;)
Erről egyébként a Jurassic parkból Malcolm ugrik be.
Isten megteremti a dinószauruszt. Isten elpusztítja a dínoszauruszt. Isten megteremti az embert. Az ember elpusztítja Istent. Az ember megtetremti a dínoszauruszt.  ;D

Isten mentsen mindenféle teológiai vitától. Én a Clerks 2-re utaltam. Ott van egy elborult hívő srác aki nagy TF rajongó. Persze, ő Párnanaci-ban is hisz.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9423 Dátum: 2012. október 11. - 22:18:59 »
Valahogy azért sejtettem, hogy ez nem a te életfilozófiád, de a Clerkst nem ismerem. :)
Ez a figura már halmozottan hátrányos helyzetűnek tűnik.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9424 Dátum: 2012. október 11. - 22:46:38 »
Még mindig jobb lenne egy film alapján készült játék mint az Armageddon,Deception és hasonló borzadályok  :hehe:
Miért, szerintem tök jó gamék, nem értem, mi bajotok van velük.
Annak idején az MK sorozat + Tekken + Soul Calibur miatt adtam PS2 vásárlásra a fejem. Még gondolkoztam is, hogy megéri-e pár játék miatt... Persze később rájöttem, hogy nagyon is megérte, mert nagyon sok jó játék van PS2-re. 8)

Hát nem tudom, úgy látszik itt ebben a verzióban Robó-nak megmarad a fél keze! :)
Továbbra is tetszik a mikrobi páncél, de pont azon gondolkoztam, miért fedetlen a színész keze... Remélem, hogy csak a forgatási szünet miatt nem volt rajta kesztyű... Szerintem gáz lenne, ha meghagynák az eredeti kezét. :uhoh:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9425 Dátum: 2012. október 12. - 07:37:28 »
Egyébként Robo hol tartja a tölténytárakat a fegyveréhez? Tegnap jöttem rá, hogy egyik filmbe se láttuk újratölteni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9426 Dátum: 2012. október 12. - 08:25:44 »
Talán a hosszabbik sorozatban volt, hogy a másik lábában is van egy rekesz, ott tartja a tárakat.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9427 Dátum: 2012. október 12. - 13:43:05 »
Persze, ő Párnanaci-ban is hisz.  ;D

Ja, az a hülye Párnanaci, miatta nem jutok közel a csajokhoz én sem ;D
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #9428 Dátum: 2012. október 12. - 15:57:02 »
Talán a hosszabbik sorozatban volt, hogy a másik lábában is van egy rekesz, ott tartja a tárakat.
Én is erre gondoltam. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9429 Dátum: 2012. október 12. - 16:31:38 »
Persze, ő Párnanaci-ban is hisz.  ;D

Ja, az a hülye Párnanaci, miatta nem jutok közel a csajokhoz én sem ;D

No és Vadállat uraságról nem is beszélve....  ;D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9430 Dátum: 2012. október 12. - 16:35:06 »
Valahogy azért sejtettem, hogy ez nem a te életfilozófiád, de a Clerkst nem ismerem. :)
Ez a figura már halmozottan hátrányos helyzetűnek tűnik.

A Shop- stop ( Clerks ) jó film. Ha szereted Kevin Smith filmjeit érdemes megnézni. Ha már láttál tőle valamit és nem tetszett ( Kivéve az Apja lánya / Mert az egy fostalicska / no és persze a gyevi bíró!  ;D ), hagyd a csudába, mert ez sem fog tetszeni.

Valóban az. Agyilag teljesen le van szanálva a srác. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9431 Dátum: 2012. október 12. - 17:11:28 »
Nálam valahogy az ő filmjei kimaradtak. Szerintem csak a Dogmát láttam tőle, de az tetszett. Valamikor tartok egy Kevin Smith maratont.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9432 Dátum: 2012. október 12. - 19:01:43 »
Ha a Dogma tetszett, tuti bejön a többi is. Nekem mind a 6 Jay és Silent Bob ( utálom a néma megszólítást, a Clerks első részében még Csöndes Bob volt ) film bejött. A Zack és Miri tuti kis film lett. " Keverd a kávét! "  :hehe: Az Apja lányá-t és a Két koppert inkább hagyjuk...  :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 12. - 19:05:00 írta Kit Walker »

venom75

• Pókfej
« Válasz #9433 Dátum: 2012. október 12. - 20:19:51 »
Én láttam mindet tőle , de nekem nem nagyon jönnek be a trágár beszédes filmek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9434 Dátum: 2012. október 12. - 21:08:48 »
De nála nem is az a lényeg, csak nincs finomítva.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9435 Dátum: 2012. október 12. - 22:30:29 »
Pontosan így van! A Chasing Amy-ben micsoda mindennapi emberi problémák merülnek fel! A Clerks 2 pedig szintén az élet eltékozlásáról szól ( amit azért sokan csinálunk... ). Kiváncsi lennék, hogy a Bárányokból átemelt jelenetet utánozó fiatalok tudják-e hogy azt Ted Levine csinálta és Jason Mewes csak őt utánozza? Egyáltalán ismerik még minden idők egyik legjobb thrillerét, a Bárányok hallgatnak-ot az emberek?

BuB

• Pókfej
« Válasz #9436 Dátum: 2012. október 13. - 19:43:47 »
Filnmnews:

Thor sztorija:

A Walt Disney Pictures és a Marvel Studios ma reggelre közzétette a Thor: The Dark World (Thor 2) hivatalos sztoriját, mellyel beigazolják a pár nappal ezelőtti feltételezéseket.

"A Thor: The Dark Worldben folytatódik Thor, a Pörölyös Bosszúálló története, aki felveszi a harcot, hogy megmentse a Földet és a többi kilenc világot egy sötét ellenségtől, aki idősebb, mint az egész világegyetem. A Bosszúállók történetének utóhatása, hogy Thor harcba indul, hogy helyreállítsa a rendet az egész kozmoszban… azonban visszatér egy ősi faj, akiket a bosszúszomjas Malekith vezet, kinek feltett szándéka, hogy sötétségbe taszítsa az egész világmindenséget. Azzal az ellenséggel kell szembenéznie, aki ellen egész Asgard és maga Odin is kevésnek bizonyult, így Thor kénytelen nekivágni élete legveszélyesebb utazásának, amely ugyan újra útjába sodorja Jane Fostert, de ezúttal mindent fel kell áldoznia, hogy megmenthesse az embereket."

A folytatást Alan Taylor rendezi, a főszerepben pedig Chris Hemsworth oldalán Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan SkarsgÃ¥rd, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins. A premier napja 2013. november 8-án esedékes a tengerentúliaknál.

Hö, nekem nagyon furi,h ogy télre rakják... eddig mindig nyári blockbusterek voltak a comics filmek... most vagy tolni fogják 14 nyarára, vagy le$@rják, hogy lehet hogy bukta lesz? (bár tény, hogy nem feltétlen kell nyáron lennie egy sikeres bemutatónak, de akkor is furi...)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9437 Dátum: 2012. október 13. - 20:04:38 »
Érdekes. Lehet, hogy ez inkább ilyen fantasy, háborús kaland film lesz, mintsem szuperhősös?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9438 Dátum: 2012. október 13. - 20:49:07 »
A nyarat lefoglalták a jóval népszerűbb Vasemberrel.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9439 Dátum: 2012. október 13. - 23:37:37 »
Á, a jó öreg világmegmentős sztori. Nagyon kreatív.
Tejet kérek! Csokisat!