én is Pepo véleményén vagyok, nem szabad manapság már TVben nézni filmet. Szörnyű miket művelnek velük. Még az hagyján, hogy újra szinkronizálják (ami nagy vétek, mert a régi szinkronok mindig jobbak az újakknál, eddig még semmi sem cáfolta ezt meg, de a pénz...), de hogy azok a vágások... Amikor megnéztem a Csillagközi inváziót meg a Hazafit, esküszöm nem szidtam még embert úgy mint akkor az ORTT-t (igaz ők a felelősök emiatt? ha nem akkor azt szidtam akik csinálták) Hát Istenem, minek találták ki a 18-as karikát ha még azt sem mutathatják, hogy valakit lelőnek?!?!?! Olyan ez, mint a Dragonball botrány? Valami idióta gyerek kiugrik az ablakon azt üvöltve, hogy kámeháme és emiatt be kell tiltani egy sorozatot? Mi történt? Valaki megnézte a Rambot és ezután lelőtt valakit, és az ORTT azt mondja "Ohh Jajj, vágjunk ki minden véres jelenetet minden filmben, ezzel majd megakadájozzuk, hogy bárki is megsérüljön". Jóhogy nem már éjfélkor 18-as karika mellett a kacsameséket adják, de ott is kivágva minden Kvák kapitány repülést. Húú de ideges voltam emiatt. Még jó, hogy nincs TV-m.
Nem értem ezt az országot, hogy mindent maximálisan le kell korlátozni, mert azt hiszik emiatt megszűnik minden probléma. Én már félek kocsiba ülni miután megeszek egy bonbon-meggyet, nehogy elvegyék a jogsimat, Anyám ha reggel iszik egy pohár bort már egész nap nem vezet, mert félti a jogsiját. Bár tudom ezt pölö azoknak találták ki akik minden reggel kisüstivel kezdenek munka előtt, így tuti megfegyelmezik őket, de akkor is zavar. Osztrákba legalább még belefér egy kis sör.