Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319987 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10760 Dátum: 2013. augusztus 02. - 17:01:15 »
Gondolom kis tini csajszi, de tényleg, ő is nőből lesz! ;)
Ez meg egy régebbi Fan kép, de pofás:

:)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10761 Dátum: 2013. augusztus 02. - 17:02:59 »
Furi, akkor most Tonyból fognak csinálni egy roncsot, mer megépítette ezt a gyilkos robotot?
Egyelőre csak az derült ki, hogy Tony csak megépíteni fogja. Elég valószínűnek tartom, hogy majd a rosszfiúk mahinálnak valamit, hogy Ultron átálljon a sötét oldalra, szóval közvetlenül nem Tony lesz a felelős. Biztos fogja marcangolni magát kicsit, de gondolom utána helyrekerül a lelkivilága.
Amúgy Pym karakterét sosem tartottam sokra (tény hogy nem is ismerem különösebben), így engem nem zavar, hogy Tony építi Ultront.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10762 Dátum: 2013. augusztus 02. - 17:13:08 »
B44: ezt a képet már én is lementettem régebben , amikor rátaláltam. Tényleg királyul néz ki. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #10763 Dátum: 2013. augusztus 02. - 19:34:48 »
Ugye? ;D Bár én, Bobby fejét be jegesítettem még volna kicsit, plusz szerintem, a FC Bestia kinézet sokkalta ütősebb! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #10764 Dátum: 2013. augusztus 02. - 20:44:37 »
Furi, akkor most Tonyból fognak csinálni egy roncsot, mer megépítette ezt a gyilkos robotot?
Egyelőre csak az derült ki, hogy Tony csak megépíteni fogja. Elég valószínűnek tartom, hogy majd a rosszfiúk mahinálnak valamit, hogy Ultron átálljon a sötét oldalra, szóval közvetlenül nem Tony lesz a felelős. Biztos fogja marcangolni magát kicsit, de gondolom utána helyrekerül a lelkivilága.
Amúgy Pym karakterét sosem tartottam sokra (tény hogy nem is ismerem különösebben), így engem nem zavar, hogy Tony építi Ultront.
Vili, de vajon ki? Loki elvben nem lesz benne, és tőle ez kitelne ;D
Pymmel teljesen egyet értek, számomra csak annyi maradt meg belőle, amit leírtam, ezért tartom furi választásnak, hogy azt a kis fogóckodót elveszik a karakteréből ;D (mondjuk írhatnám még az Ultis Darázs/feleség verő Hanket, de azt 1000% hogy nem fogják megjátszani :hehe:)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10765 Dátum: 2013. augusztus 03. - 10:15:22 »
Pymben az volt sokáig nagyon a jó, hogy egy átlagember. Nagyon jól meg lehetett mutatni vele (már amikor nem egy unalmas mellékalak volt), hogy milyen érzés lehet egy hétköznapi alaknak, ha egyszer csak belecsöppen egy kalandor életformába. Bizonyos módon életszerűbb volt, mint az ebből a szempontból sokat emlegetett Pókember (aki igazából inkább egy szappanopera főszereplője, mintsem egy átlagember).

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10766 Dátum: 2013. augusztus 06. - 01:08:38 »
Nem tudja valaki, hogy mikor jön az első hivatalos trailer, vagy treaser az új X-Men filmhez? Vagy nincs még kitűzött dátum, vagy film, ami előtt vetítik?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10767 Dátum: 2013. augusztus 06. - 08:02:42 »
Inkább a jó minőségű karakterposzterek vagy jelenetekből kivágott képek jöjjenek dögivel :D A trailer lehet túl sok információt fog tartalmazni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10768 Dátum: 2013. augusztus 06. - 09:41:59 »
Thorból holnap jön az új.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10769 Dátum: 2013. augusztus 06. - 09:45:20 »
Azzal csak az a problémám hogy abszolút hidegen hagy :) Viszont a TMNT,ASM 2, X-Men DoFP promóképeire már nagyon rá vagyok izgulva!!!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10770 Dátum: 2013. augusztus 06. - 09:48:26 »
Szegény Thor. Lenyomják a teknőcök.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10771 Dátum: 2013. augusztus 06. - 10:20:54 »
Ez van. Sprite! :hehe: Az én véleményem ebben az esetben roppant elfogult, ugyanis gyerekkorom nagy kedvencei voltak a teknőcök így érthető hogy előrébb vannak a listámon mint a szakállas, isteni komplexussal megáldott norvég hippi ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10772 Dátum: 2013. augusztus 06. - 10:52:37 »
Azért gáz, hogy egy Bay teknőcöket előnybe részesítesz egy Thor helyett ;D :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10773 Dátum: 2013. augusztus 06. - 11:08:53 »
Ennek semmi köze Bayhez ;) Pusztán kíváncsi vagyok mit hoznak ki magából az alapanyagból! Ha már valamit előnyben részesítek az az X-Men következő része inkább :oh: Na pl az ellen egy ilyen popcorn Thor nem veheti fel a versenyt.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10774 Dátum: 2013. augusztus 06. - 11:13:56 »
Én is TMNT fan vagyok, volt matricás albumom, sőt még Nintendo játékom is :D Emlékszem, ha csökkent az élet pizzaszelettel lehetett regenerálni. 8)
Tejet kérek! Csokisat!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #10775 Dátum: 2013. augusztus 06. - 16:10:47 »
Valamiről lemaradtam, a teknőcöket Bay rendezi :uhoh: :meleg:
Biztos hogy nem óriás robot nindzsáról szól akik majd teknősbékák alakját  fogják felvenni? :headscratch:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10776 Dátum: 2013. augusztus 06. - 22:13:54 »
Én pedig várom a Thor 2 második trailerét. Sőt, a filmet is annál inkább. Nem is kérdés, hogy mozinézős lesz.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10777 Dátum: 2013. augusztus 07. - 15:02:59 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10778 Dátum: 2013. augusztus 07. - 15:08:20 »
Látványos mozinak nézünk elébe, annyi szent. Asgard még mindig lélegzetelállítóan gyönyörű. 8)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10779 Dátum: 2013. augusztus 07. - 22:36:43 »
Látványos mozinak nézünk elébe, annyi szent. Asgard még mindig lélegzetelállítóan gyönyörű. 8)

Az biztos! Továbbra is csodálatos. Amúgy látom nagyon megLokizták a trailert az első után. Remélem nem csak jó vágásoknak vagyok az áldozata, de nekem úgy tűnik, hogy nem sokat lesznek a Földön. Ennek nagyon örvendenék! Kezd picit unalmassá válni, hogy a pici bolygónk mindig valami galaktikus űrkonfliktus kellős közepévé válik valahogy.