Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319727 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10820 Dátum: 2013. augusztus 13. - 12:40:37 »
Simán igazak lehetnek ezek a hírek. Rozsó 100 millát 4 filmért az még normális ár sztárpower téren. Tudtommal Robert Downey Jr. is rohadt sokat kapott az Avengersért (tudtommal súrolja az 50 millát), az Angyaltársai fizetéséhez képest.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 13. - 12:42:34 írta Szilánkmentes »

Todd

• Pókfej
« Válasz #10821 Dátum: 2013. augusztus 13. - 12:50:58 »
Ahogy Hulk, (igazi) Thor, Özvegy, Sólyomszem sem. Szóval marad Kapi és Vasember ahogy szkanderoznak. :D
Az, hogy egy képregény történetben ki volt, és ki nem, mióta szempont, és egyáltalán kéne, hogy az legyen?
Balenek amúgy se lenne semmi értelme basszus... totál nem lehet akkor elvonatkoztatni akkor a Nolan filmektől, ha ő marad Bats... az egyszerű néző totál meglesz zavarodva (mondjuk valszeg amúgy is...)...
De miért kellene elvonatkoztatni a Nolan filmektől? Ha Bale lesz a Batman, őt tuti azoknak a filmeknek a Batmnaje lesz továbbra is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10822 Dátum: 2013. augusztus 13. - 17:44:06 »
Persze, de a stúdió már többször nyilatkozta, hogy SUpinem abban az Uniban játszódik, tehát ez nem a NolanUniverzum... akkor most mi van? :headscratch:

Amúgy a Rozsó hír még annyiból gáz sztem, mivel enyhén szólva is bukik a film... vagy legalábbis eszméleten módon alul teljesít... így nem lehet Hughra és Rozsóra akkor nagy kereslet, legalábbis én nem kezdenék pont most ragaszkodni a karakterhez, amikor ilyen "nullán" szerepel a cucc...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10823 Dátum: 2013. augusztus 13. - 17:50:05 »
Király! X-Men! Végre! :oh:  Ez az jelenti, hogy nemsokára jön egy teljesebb, jó minőségű előzetes. Nem tudom, hogy fogom kibírni még májusig. 0:30-tól ki az a 4 (feltételezhetően ) mutáns? Az első tuti Bishop, a harmadik talán Hadösvény, de a másik kettőről fogalmam sincs ki lehet.  :nemtudom: Ötletek?

BuB

• Pókfej
« Válasz #10824 Dátum: 2013. augusztus 13. - 17:58:59 »
Ezen én is filóztam, de most, hogy újra megnéztem sztem a csaj Blink lehet. :headscratch:
Amiatt viszont szomorú vagyok, ha így van, hogy nem kapta meg a lilla bőrt... :'(

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10825 Dátum: 2013. augusztus 13. - 18:09:16 »
Tényleg Blink! Ezen a felvételen nem látszik milyen színű lesz a bőre, mert pirosan van megvilágítva. Amúgy ennyi erővel Bishopnak is kékes-lilás kinézete van.  ;D Van egy sejtésem, hogy ők 4-en a Trask vállalat mutáns fejvadászai lesznek és majd a történet folyamán csatlakoznak Xavierékhez.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10826 Dátum: 2013. augusztus 13. - 18:37:32 »
Oh, sajnos én ilyen magvas jövő sztorit nem remélek... :uhoh: örülni fogok, ha kb. 10 percet járunk a jövőben :-\
(vhol mintha viszont azt olvastam volna, hogy a film 30%-a a jövőben játszódik, 70 meg a múltban... :roll:)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10827 Dátum: 2013. augusztus 13. - 18:49:40 »
amikor ilyen "nullán" szerepel a cucc...

Azért 300 milla után nem hiszem, hogy nullán szerepelt volna.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10828 Dátum: 2013. augusztus 13. - 19:15:37 »
Na jó, de az worldwide... az amcsiknál enyhén szólva is langyos... még a 150 millát se fogja elérni... ami jelenleg a legrosszabb X filmként szerepel odakint...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10829 Dátum: 2013. augusztus 13. - 19:56:41 »
Amúgy a Rozsó hír még annyiból gáz sztem, mivel enyhén szólva is bukik a film... vagy legalábbis eszméleten módon alul teljesít...
Nem rosszabb, mint az előző. Az 150-ből készült, hozott 179-et, ez meg 120-ból és 112-nél jár a 4. héten. A 120-130 még meglesz neki is.

Idézet
így nem lehet Hughra és Rozsóra akkor nagy kereslet, legalábbis én nem kezdenék pont most ragaszkodni a karakterhez, amikor ilyen "nullán" szerepel a cucc...
Ne feledd a rengeteg mellékest, mint hogy a DVD-ből bejön még 50-100 milla, a franchise-okból (játékok, videogame) még 50... nem olyan gyenge ez az egész.
Különben ha meg az lenne, akkor sem engednék el, mert az X-Men film nélküle jóval gyengébb, legfeljebb nem lenne több saját filmje.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10830 Dátum: 2013. augusztus 13. - 20:52:30 »
Szerintem nem is kell neki saját... egyedül Logan vhogy nem működik (számomra legalábbis, nem olyan "szórakoztató" a krakter külön, mint mondjuk amikor az Xekkel van ;D), plusz egy R-s filmet, ami illene a karihoz úgyse mernek bevállalni...

Hát ha azt nézzük, akkor még az első rész eredményét se éri el ;D ami annyiból gáz, mivel ez a rész azért sokkal jobban sikerült... :'(

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10831 Dátum: 2013. augusztus 13. - 21:20:41 »
Szerintem nem is kell neki saját... egyedül Logan vhogy nem működik (számomra legalábbis, nem olyan "szórakoztató" a krakter külön, mint mondjuk amikor az Xekkel van ;D), plusz egy R-s filmet, ami illene a karihoz úgyse mernek bevállalni...

Hát ha azt nézzük, akkor még az első rész eredményét se éri el ;D ami annyiból gáz, mivel ez a rész azért sokkal jobban sikerült... :'(

Az első részre bizalommal ültek be az emberek, mert egy népszerű, közkedvelt és sokaknak kedvenc hőséről készült film volt, aminek az utat már kitaposta az X-Men filmek sikeres sorozata. Ezt a bizalmat kijátszotta az Origins és pont ezért szenved a mostani Rozsó film, még, akkor is, ha egyértelműen jobb és még a kritikusok is nagyjából pozitív fénybe helyezték. 

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10832 Dátum: 2013. augusztus 13. - 21:34:47 »
Oh, sajnos én ilyen magvas jövő sztorit nem remélek... :uhoh: örülni fogok, ha kb. 10 percet járunk a jövőben :-\
(vhol mintha viszont azt olvastam volna, hogy a film 30%-a a jövőben játszódik, 70 meg a múltban... :roll:)

Én is úgy gondolom, hogy a múltban lesz a nagy része, amit annyira nem is bánok. Ám attól még lehetséges, hogy egy kisebb történetet azért kapunk a jövőben is. Csak én nem látom sehol Plazmát ill. a Skarlát Boszit megemlítve? ( szerintem sajnos ők nem lesznek ) Arra gondoltam közben , hogy az a 2. mutáns meg valószínűleg, hogy Napfolt lesz.

Rozsomákot én is sajnálom, szerintem sokkal jobban sikerült, mint idén a Vas 3, vagy a Superman film. ( megkockáztatom, hogy jobban fog tetszeni a Thor 2-nél is ). A dvd eladásokon még kaszálhat annyit, hogy bőven megérje a készítőknek. Amúgy a First Class se volt olyan eget-rengető a kasszáknál, a kritikusok szintén agyon dicsérték, és a dvd-knél hozott még annyit, hogy megérjen egy folytatást. Sajnos 2 kevésbé jól sikerült X film után várható volt, hogy a közönséget újra meg kell nyernie magának a franchise-nak.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 13. - 21:40:12 írta Psycho »

BuB

• Pókfej
« Válasz #10833 Dátum: 2013. augusztus 13. - 21:46:40 »
Hát ha aztnézem, hogy az utsó 3 X film elég gyeszerán szerepel a kaszáknál :D
A First Class jól fogyott Dvd-n? Hu, ezt nem is tudtam...

Plazma benne lesz, rőla már twitelt képet SInger, viszont Boszi nem lesz benne az Xekben, csak majd a Bosszúállókban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10834 Dátum: 2013. augusztus 13. - 21:50:02 »
Igazából nem is kéne. Az meg azért lenne rossz, mert az agyatlan öldöklésen lenne a hangsúly. Ebben rengeteget ölt meg, csak épp a vér nem spriccelt (ami szerintem annyit nem ad hozzá, hogy arra építsenek fel egy filmet).
Amit az elején írtál, azzal totál egyetértek. Szerintem képregényben is ezért nem olyan népszerű. Ő egy rosszfiú, aki tök jól ellensúlyozza a sok angyali hőst az X-Menben, oda nagyon is passzol. Önmagában viszont csak egy rosszfiú, aki csak azoknak érdekes igazán, akik rajongói a karakternek.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10835 Dátum: 2013. augusztus 13. - 22:22:49 »
Rozsi szerintem is inkább csapatban frankó, de a legutóbbi filmje nagyon bejött.
Bub: Arra a képre gondolsz, amikor katonai ruhában van Alex? Ha benne is lesz szerintem csak egy rövid snittben lesz, hogy megy valami háborúba, esetleg megölik.

Robotanatómia:  :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10836 Dátum: 2013. augusztus 13. - 22:44:36 »

Pofgif.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10837 Dátum: 2013. augusztus 13. - 22:49:16 »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10838 Dátum: 2013. augusztus 13. - 22:52:48 »
Inkább paródia, különben is hogy lehetne komolyan venni egy filmet, amiben egy lövöldöző plüssállat a főszereplő? :D
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10839 Dátum: 2013. augusztus 14. - 06:32:09 »
Ez valami vígjáték lesz?:

http://indavideo.hu/video/Guardians_of_the_Galaxy_-_kameras_trailer

:uhoh:
Ez most komoly vagy vicceltél ? Remélem vicceltél.
OMG!
-They call themselves the Guardians of the Galaxy.
-What a bunch of A-holes.

ez egy másik részlet, csak nem tudom belinkelni:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Elnp_Pnqars
2 napja már volt róla szó
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül