Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319824 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11820 Dátum: 2014. március 14. - 14:31:51 »
Öhm... azt ugye tudjátok, hogy ennek a Batmannek semmi köze nem lesz Nolanjéherz... teljesen más "univerzum".
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #11821 Dátum: 2014. március 14. - 14:53:02 »
Mi igen, de szerinted az átlag nézők, akik még mindig értetlenkedve állnak a rebootok előtt, tudni fogják ezt?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11822 Dátum: 2014. március 14. - 15:09:42 »
Feige már elmondta egy interjúban, hogy nem érdekli őket a Batman/Superman film, ők nem pakolják arrébb az AmKap 3-at.
Ezt nem kell komolyan venni, amolyan farkasszem-effektus. Kidobolom, hogy a DC megijedjen, és ők hátráljanak meg. A Kapinak szerintem esélye sincs Batmannel szemben. Szerintem még az X-Mennek sem lenne. Pókember talán, az Avengers meg biztosan lemosná a színről, de a Kapi elég kizárt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11823 Dátum: 2014. március 14. - 15:26:06 »
Mi igen, de szerinted az átlag nézők, akik még mindig értetlenkedve állnak a rebootok előtt, tudni fogják ezt?
Persze, de ha azt nézem azért  MoS se volt annyira über comics film, közelebb eset Nolan filmek realitásához, így talán az átlag néző meglesz győződve, hogy  ugyanaz a karakter  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11824 Dátum: 2014. március 14. - 19:11:09 »
Öhm... azt ugye tudjátok, hogy ennek a Batmannek semmi köze nem lesz Nolanjéherz... teljesen más "univerzum".

Hát ez az, minek annyi univerzumot csinálni, Nolan Batmane és ahogy te is írtad a MoS nyugodtan említhetőek egy lapon.Csináljanak egy jó kis Flash filmet, aztán egy WW és lassan összedobálhatják a JLA filmet.Nem kell ide új Batman Supi mellé.
Igaz hogy ezzel a Supi vs Bats filmmel 3 legyet ütnek egy csapásra, de ha inkább egy az egyben megtennék azt mint a Marvel akkor már kaptunk volna egy JLA filmet.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 14. - 19:12:46 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #11825 Dátum: 2014. március 15. - 09:15:53 »
Persze, de ha azt nézem azért  MoS se volt annyira über comics film, közelebb eset Nolan filmek realitásához, így talán az átlag néző meglesz győződve, hogy  ugyanaz a karakter  ;D
Ez a fő gondom nekem is a MOS alatt végig az az érzésem volt, hogy ezt a karaktert direkt Nolan Batmanjéhez írták.
Ugyanaz a dramaturgia, képi világ stb. persze minden ügyetlenebbül.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11826 Dátum: 2014. március 15. - 10:36:17 »
Remélemis, hogy végre elszakadunk a NolanBatmantől. Kínszenvedés volt azt a három részt végig várni. Most már jöhetne egy Batman film is. Remélem ez végre az lesz.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #11827 Dátum: 2014. március 15. - 12:19:04 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #11828 Dátum: 2014. március 15. - 13:51:03 »
Ennek supi vs bat filmnek szerintem legfőbb célja hogy az eddig filmes szempontból elég harmatos Supermant Batman segítségével próbálják magasabb szintre emelni mivel valószínűleg nagyon böki a csőrüket hogy nekik filmes szempontból eddig egy igazán sikeres karakterük van addig a Marvelnél lassan megszámolni se lehet őket

BuB

• Pókfej
« Válasz #11829 Dátum: 2014. március 15. - 15:06:12 »
Beszarááás  :oh: :oh: :oh:
Urak, ujjakat keresztbe...  :oh:

Filmnews.
Fantasztikus négyes kirúgva a rendező és az egész stáb

Sokkoló, meg nem erősített információk láttak napvilágot a Bleeding Cool oldalán, miszerint a 20th Century Fox lapátra tette Josh Tranket, a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot rendezőjét, és Simon Kinberg forgatókönyvírót is.

Az oldal híre szerint a stúdió lázasan keresi az új forgatókönyvírót és rendezőt, de a szereplőkkel sincsenek megelégedve, akik a következők: Michael B. Jordan (Johnny Storm), Miles Teller (Reed Richards), Kate Mara (Sue Storm) és Jamie Bell (Ben Grimm). Hogy az ő sorsuk mi lesz, nagy kérdés, de nem csodálkoznék, ha ők is lapátra kerülnének.

Nem világos, hogy ezek a problémák már azután buktak ki, hogy a színészek aláírták szerződésüket, vagy még előtte, esetleg a többi szereplő válogatása közben lett elege a stúdiónak. Ráadásul ugye a hét elején olvashattuk, hogy kik a kiszemeltek Dr. Doom szerepére.

Most tehát nem tehetünk mást, mint várjuk, hogy a stúdió hivatalosan is reagáljon az imént elhangzottakra. Mindenesetre a forgatást hamarosan kezdték volna, hiszen az idő is sürgeti őket, ha el akarnak készülni a filmmel a 2015. június 19-ére bejelentett dátumra.

Ha ez igaz, lehet lesz némi esély, hogy visszakerüljenek a jogok a marvelhez. :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11830 Dátum: 2014. március 15. - 15:21:26 »
Jó lenne, ha feladnák és elengednék a jogokat, bár a mostani szuperhősfilmesaranybánya korszakban, lehet, hogy nem igen esélyes.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11831 Dátum: 2014. március 15. - 15:47:40 »
Hu, én bele se merek gondolni, hogy a marvelhez visszakerül és egyszer majd vmikor megjelenne az F4 brigád az Angyalokkal egy filmben. :oh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11832 Dátum: 2014. március 15. - 16:12:44 »
Akkor valószínűleg kapnánk egy Tim Story stílusú F4 filmet :hehe: Ugyanis a Marvel csak ezt a szintet tudja hozni (kivéve az AmKap 2,de még azt se emelném piedesztálra így a trailerekből ítélve)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11833 Dátum: 2014. március 15. - 20:15:03 »
Ha a színészeket is lecserélik, akkor nagy baj már nem lehet. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11834 Dátum: 2014. március 15. - 20:16:23 »
Remélemis, hogy végre elszakadunk a NolanBatmantől. Kínszenvedés volt azt a három részt végig várni. Most már jöhetne egy Batman film is. Remélem ez végre az lesz.  ;D

Ne mond már hogy nem tetszett a Nolan trilógia :o

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11835 Dátum: 2014. március 15. - 20:23:49 »

De mondom. De szerintem ezt már veled is megbeszéltük. Ne menjünk újra bele...  8)
Neked bejön mert te vagy a célközönsége. Nekem nem, mert nem én vagyok a célközönsége. Ennyi.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11836 Dátum: 2014. március 15. - 20:28:23 »

De mondom. De szerintem ezt már veled is megbeszéltük. Ne menjünk újra bele...  8)
Neked bejön mert te vagy a célközönsége. Nekem nem, mert nem én vagyok a célközönsége. Ennyi.

Gondolom te a Burton féle Batman rajongója vagy, ami mitagadás nekem is tetszett, de engem Nolan filmei mindig magával ragadnak, zseniális az az ember ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11837 Dátum: 2014. március 15. - 21:01:36 »
Az első és harmadik nekem sem tetszett. A második nagyon jó volt, de csak az.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11838 Dátum: 2014. március 15. - 21:02:58 »

Az első volt a legunalmasabb.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #11839 Dátum: 2014. március 15. - 21:04:11 »

Az első tényleg nem volt olyan jó mint a második, de nem értem mi volt a gondod a harmadik filmmel, szerintem jól össze volt rakva és a film minden történésének hatása volt a végkifejletre.