0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Feige már elmondta egy interjúban, hogy nem érdekli őket a Batman/Superman film, ők nem pakolják arrébb az AmKap 3-at.
Mi igen, de szerinted az átlag nézők, akik még mindig értetlenkedve állnak a rebootok előtt, tudni fogják ezt?
Öhm... azt ugye tudjátok, hogy ennek a Batmannek semmi köze nem lesz Nolanjéherz... teljesen más "univerzum".
Idézetet írta: Todd - 2014. március 14. - 14:53:02Mi igen, de szerinted az átlag nézők, akik még mindig értetlenkedve állnak a rebootok előtt, tudni fogják ezt?Persze, de ha azt nézem azért MoS se volt annyira über comics film, közelebb eset Nolan filmek realitásához, így talán az átlag néző meglesz győződve, hogy ugyanaz a karakter
Remélemis, hogy végre elszakadunk a NolanBatmantől. Kínszenvedés volt azt a három részt végig várni. Most már jöhetne egy Batman film is. Remélem ez végre az lesz.
Idézetet írta: Kit Walker - 2014. március 15. - 10:36:17Remélemis, hogy végre elszakadunk a NolanBatmantől. Kínszenvedés volt azt a három részt végig várni. Most már jöhetne egy Batman film is. Remélem ez végre az lesz. Ne mond már hogy nem tetszett a Nolan trilógia
Idézetet írta: Comicboy - 2014. március 15. - 20:16:23Idézetet írta: Kit Walker - 2014. március 15. - 10:36:17Remélemis, hogy végre elszakadunk a NolanBatmantől. Kínszenvedés volt azt a három részt végig várni. Most már jöhetne egy Batman film is. Remélem ez végre az lesz. Ne mond már hogy nem tetszett a Nolan trilógia De mondom. De szerintem ezt már veled is megbeszéltük. Ne menjünk újra bele... Neked bejön mert te vagy a célközönsége. Nekem nem, mert nem én vagyok a célközönsége. Ennyi.
Az első és harmadik nekem sem tetszett. A második nagyon jó volt, de csak az.