Az Ulti verzióban épp ilyen.
Én úgy tudom, hogy az Ulti Galactus egy óriási rovarszerű űrhajóflotta, nem?

Megjegyzem, "életszerűbb", mint a 616-os verzió, mert egy természeti erő miért nézne ki embernek?
Na de ezen logika mentén haladva egy természeti erőnek miért van tudata, miért tud gondolkozni, miért vannak érzelmei, stb? Miért csinál magának hirnököt, ha igazából nincs is rá szüksége? Ha a filmben nincs az Utazó, akkor Galactus lazán elpusztíthatta volna a Földet. Nekem a 616-os verzió épp azért volt életszerű, mert egy félisten szerű lénynek ábrázolták, akiről hihető, hogy van tudata, saját akarata, kiemelkedő intelligenciája és nem utolsó sorban érzelmei, lelki vívódása, ami érdekesebbé tette a karaktert. Ugyanakkor, mivel humanoid óriás, ezért bár nagy hatalmú, de vannak gyenge pontjai, lehet püfölni, meg tud sérülni, nem legyőzhetetlen (így van benne ráció, hogy hírnököt teremtett magának). A maga módján egy szerethető figura akivel lehet azonosulni valamennyire. De egy bazinagy űrfelhőt hogy akarsz püfölni vagy szétlőni?
És manapság, amikor a népek zabálják a Godzillákat, meg a Pacific Rim óriásszörnyeit és robotjait, vagy épp a Transformerst, ne mondja nekem senki, hogy nem lehetne jól megvalósítani a 616-os Galactust egy képregényfilmben.

Sokkal érdekesebb lenne, mint egy túlméretezett dínó.
Egyébként az Ezüst Utazó megvalósítása tök jó volt a filmben, de számomra totálisan nevetségessé tette a film végét az, hogy az Utazó egymaga simán kinyírta Galactust. Ha képes rá, miért nem tette meg korábban? Vagy ha nem is tudta, hogy sikerülhet, akkor is, miért nem próbálta meg korábban? Így gyakorlatilag több milliárd lény halála száradt a lelkén fölöslegesen.
Azért a filmben lehetett ám látni,hogy emberszabású, csak direkt homályosan mutatták,hogy ez ne legyen annyira egyértelmű mint pl a képregényben.
Ja, annyira homályosan mutatták, hogy a képregényrajongókon kívül senki más nem vette észre.

Egy bazi nagy űrfelhő volt, ennyi. Csak a rajongók kedvéért rajzolták bele a kontúrját lángokból.