Hát ez az Infinity War teaser egyszerűen fantasztikus!!! Nem tudom elégszer megnézni, hihetetlen hangulata van! Nem lehetne, hogy átugorjuk az Avengers 2-t, és egyből ezzel nyissunk? Nem fogom tudni kivárni!
Ja, itt a teljes bemutató, ha valaki még nem látta volna.
Érdekes, hogy itt még
Serpent Society volt a CapAm3 alcíme...
Óriási volt!!!
Basszus, csak ilyen hangulatban is készítsék!
Bár ez még mindig a Gauntlet, nem a War... viszont a jó hír azoknak, akik lemaradtak a M+ első különszámáról, hogy alighanem lesz újranyomása 2018-ban...
Kötet, Tomi, kötet!! Bár én a helyedben 2018 májusában a Gauntletet, 2019 májusában pedig a Wart adnám ki újra kötetben, filmes borítóval. Tuti, hogy a Marvel csinálni fog pár borító alapján készült posztert (pl. "Come and get me!"). Ezeket fel lehetne használni, a Marvel film rajongók zabálnák.
A kövek:
A Tesseract szerintem nem kő, az inkább valamiféle Kozmikus kocka, nem? De mindegy is, mert Loki jogarában lévő kő a kék, talán a Mind Gem, de tudom, hogy a filmes és a képregényes kövek színe nem egyezik, szóval nem biztos.
Viszont Thanos páncélöklében egy kék kő van, úgyhogy az a Loki jogarából van.
Van az Éter, a vörös, az elvileg az erő. A lila a Guardiansből az a Space Gem elvileg.
Itt egy kép a kövekről, ezek a képregényes színek, szóval nem biztos, hogy pont illenek a filmbéli színekhez, de legalább lehet találgatni, hogy most melyik mi lehet.

Szóval hiányzik még 3 kő az én olvasatomban. Ha a Marvelnek van esze, -éspedig van, ezt most megmutatták- akkor az egyiket a Doctor Strange-ben hozzák be, talán Agamotto szeme lenne az egyszerűen. Vagy annak egy darabja, része, magja... ami logikusan a Reality Gem kéne, hogy legyen, a sárga. Az a legnagyobb Thanos kesztyűjében.
Én a Guardians 2-be raknám a Time Gem-et, a Párducba meg a Soul Gem-et, ott nekik úgyis spirituálisan kell felkészülniük a párduc szerepre. De ha fordítva lenne az se baj, mivel hallom, hogy Adam Warlockot lehet, hogy behozzák a GotG2-ben, a Lélek Kő pedig hozzá tartozik gyakorlatilag. Csak akkor hova raknák a Time-ot?

Azt lehet, hogy már megoldják az Infinity War elején, legalább be tudják mutatni az újaknak, hogy mik ezek a kövek.
Asszem most a Marvel kinyilvánította a szándékát, hogy nem sz*rral gurigázik. 2 célja volt ennek az erőfitogtatásnak: a rajongók felcsigázása a végletekig, és a konkurencia számára nyilvánvalóvá tenni, hogy ki az úr a mozikban. A rajongók nevében mondhatom: sikerült, kielégítették minden vágyunkat, fehér lett a vászon.

Ha a konkurencia (Warner-DC, Sony, Fox) gondolatait kellene tolmácsolnom:
"Most nagyon, nagyon be vagyok fosva!"

De komolyan, mit gondolhatnak most; kb. egy hangyák az elefánt ellen. A DC tényleg fel akarja venni
ezzel a kesztyűt (értetitek

)? Mire nagynehezen, nyögvenyelősen összehoznak egy JLA-t (a karakterek külön bemutatása nélkül), addig a Marvel már megvalósítja a rajongók álmát, és egy össznépi atomlátványos, bizonyított sztorit fog felvinni a vászonra, epikus kb. 5(!!!) órás filmben. Szerintem erre nehéz lesz mit lépni. Esetleg kezdhetik visszaadni nekik a jogokat, mielőtt még jobban lealázza őket a Marvel.
Ja, és azt kihagytam, hogyha a sorozatokat is tényleg összefűzik a filmekkel valamelyest pl. Daredevil-Luke Cage-Iron Fist-Jessica Jones-Defenders a Civil War-ba fog torkollni, akkor azzal még a sorozatszinten is súlytani fognak a konkurenciára. Nem csodálom, hogy már a DC azt se tudja mit csináljon, a régi
"nem függ össze a filmes univerzum a TV-sel"-ből mára már
"lehet, hogy mégiscsak, nincs kizárva" lett. Má' bocs a DC rajongóktól, de ez szánalmas.
Mindenesetre, hogy egy rajongót idézzek az Infinity Warral kapcsolatban: "Már csak 1290-et kell aludni addig!"

Na megyek, megnézem mégegyszer!