Egen ezt a Deadpool2 én is olvastam... röhej

kb. mindenki ezt mondta, hogy naaaagyon előre terveztek már tavaly ezzel a 2. rész bejelentéssel...
bár azért várjuk ki, mert aztán kitudja, lehet a Deadpool 2 is kora bejelentés lenne... (mármint lehet jó esz, meg mindenki oda-vissza volt a tarilertől, de akkor is R-es lesz... még a végén nem hozz annyit, és akkor is visszahökőlnek a mutatók láttán...

)
Amúgy nem értem a Foxot... mindenki temette a produkciót a kezdetek óta... bajok voltak a rendezővel, a vágással, mindennel... nem volt teszt közönség? És még ez se volt elég arra, hogy meggyőzzék, hogy nem kellene folytatni (gondolom a teszt közönség még nem a végleges effekt változatot látja...

), ne öljünk bele még több pénzt, még abból is lehetett volna sprórolni, a reklám hadjáratról nem is beszélve... ezek után, nekik még ekkora bukta (?) láttán is megérte bemutatni és áldozni minderre pénzt???
és akkor még jönnek mindemellett a lehetséges második résszel, meg az Xekkel való összeeresztéssel... (jó, mondjuk sztem az Xmenes részek mind a Marketing része volt, hogy a laikusok is kapják fel a fejüket és menjenek megnézni, mert lehet együtt szerepelnek majd... ) Ez az F4 vs Xment tavaly is ellőtték az X film bemutatója előtt...

Furi ez a két stúdió, a Disney egy mérsékelt John Carter siker után behúzta a kéziféket és nem kér belőle többet... pedig az F4-hez képest sokkal jobban járt a stúdió, mint most a Fox... ezek meg kötötték az ebet a karóhoz és beleöltek egy csomó pénzt, csak azért, hogy kibabráljanak a Marvellel, meg náluk maradjanak a jogok... de ezért? Hogy most évekig megint ülejenek rajta?