Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320424 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2900 Dátum: 2008. október 10. - 19:44:58 »
2 filmet mondok neked kapásból: és nem is régiek...Half Nelson és Plasztik szerelem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2901 Dátum: 2008. október 10. - 20:29:09 »
Az Amerika Kapitány film főgonoszának maszk tesztje

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2902 Dátum: 2008. október 10. - 20:52:22 »
Nem néz ki rosszul. A sok képregényfilm jótékony hatása, hogy minden nagyobb Marvel gonoszt láthatunk élőben is.  :D
Jó lett volna egy Silver Surfer film, hátha Thanos is bejátszott volna.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2903 Dátum: 2008. október 10. - 21:09:16 »
Egyedül a csontos orrnyílás hülye benne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2904 Dátum: 2008. október 11. - 09:19:25 »
Nagyon tetszik! :oh:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2905 Dátum: 2008. október 11. - 10:58:34 »
Szerintem tök jól megcsinálták! :)
Én Lokira leszek kíváncsi... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2906 Dátum: 2008. október 14. - 17:50:13 »
Ma megint kapunk egy concept-et a Transformers 2.-ből, ami egyrészt biztosan álca, másrészről gondosan eltüntették a nevét.  :drying: Viszont az alkatából arra következtetek, hogy Frenzy testvére, Rumble lesz a delikvens. De nézzétek meg ti is:

Valamint egy szép videó az F-35 Lightning II-ről ami ugyebár Starscream földi alakja.

Végezetül lássunk néhány elvetemült TF rajongót, akiknek nagyon sok az idejük, és komoly orvosi segítségre lenne szükségük, bár már úgyis késő.

http://jalopnik.com/5061711/home+made-autobots-protect-chinese-scrap-yard-from-decepticon-invasion
: 2008. Október 14. - 14:02:27
Most Érkezett

Terrence Howard-ot, aki a Vasember filmben Rhodey-t alakította, a Marvel Stúdió lecserélte. Konkrétan nem hivatkoztak arra, hogy miért menesztették a színészt, aki a folytatásokban a War-Machine páncélt is felölthette volna, de nagy valószínűséggel financiális okok állnak a távozása mögött. Természetesen nem maradunk azért James Rhodes és War-Machine nélkül, hiszen máris megvan (de gyorsak voltak) az új Rhodes 2.0, az Ocean's Eleven filmekből ismert Don Cheadle.

http://www.comingsoon.net/films.php?id=44655
http://www.imdb.com/title/tt1228705/news#ni0583576
Anthony Stark szerepében továbbra is Sherlock Downey-t csodálhatjuk, visszatér Paltrow, mint Pepper Potts, és a rendezői székben sem történt változás, amelyet Jon Favreau foglal el.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2907 Dátum: 2008. október 14. - 18:52:48 »
Király ez a TF videó, az összes, nekem a fan videó is tetszett ^^  :lol:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2908 Dátum: 2008. október 14. - 20:21:43 »
Már megint egy színész-váltás. De nem szeretem. :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2909 Dátum: 2008. október 16. - 09:50:04 »
Kicsi gyerek korom óta két dologért rajongtam, a képregényekért, és a Star Trek-ért. A következő Star Trek mozifilm 2009. májusában lesz látható és eddig nem igazán záporoztak róla a hírek, csak néhány karakter poszter és egy sejtelmes teaser jött ki. Most viszont beindult a promozás, hiszen novemberben jön az első hivatalos trailer és most 5 weboldal (EW, Joblo, IGN stb) 1-1 képpel szolgál az új részről, amely a legelső Star Trek sorozat minden szempontból modernizált előtörténete lesz. Juj de várom. :oh: De addig is itt van pár kép, és egy háttérkép az új NCC-1702 Enterprise-ról.
Csak összehasonlításképpen, ez volt az eredeti sorozat hajója:
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Star_Trek/Star_Trek_-_TOS/NCC-1702/Enterprise_5_hr.jpg
ez pedig az új/régi Enterprise
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Star_Trek/Star_Trek_XI/SOTL_Reimagined.jpg

http://www.benreilly.extra.hu/index.php?spgmGal=Star_Trek/Star_Trek_XI&spgmFilters=
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 16. - 09:53:55 írta Ben Reilly »

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #2910 Dátum: 2008. október 16. - 10:16:43 »
Wáá! Imádom a Star Treket!
És nagyon várom az új filmet.Minden hírre vevő vagyok a filmel kapcsolatban.
Csak így tovább Ben. :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2911 Dátum: 2008. október 16. - 10:23:27 »
A filmes galériámba már elkezdtem töltögetni a ST filmekkel kapcsolatos tervrajzokat, concepteket, posztereket CGI képeket. Több száz kép kerül majd fel, egyelőre még csak pár tucat van fenn, de hétvégén majd belehúzok.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2912 Dátum: 2008. október 16. - 14:01:28 »
Nofene, kifogytak az ötletekből, hogy már az eredeti sorozathoz kell nyúlni, vagy mi?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2913 Dátum: 2008. október 16. - 15:22:59 »
Ez nem az eredeti sorozat, hanem jóval korábbi időszakot felőlelő történet. Sok évvel azelőtt játszódik, hogy James Tiberius Kirk 5 éves küldetésére indult volna (lásd TOS). Ez persze nem azt jelenti, hogy Kirk és későbbi legénysége ne szerepelne benne, ifjú kadétként. Spock pedig ugyebár Syler lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2914 Dátum: 2008. október 16. - 18:06:01 »
Ez az új Star Trek film a hardcore rajongók szerint botrányos. Én nem vagyok rajongó, nem is ismerem igazából a Treket, de ez nem valami megygyőző finoman szólva. Azon a poszteren, amin Syler meg Kirk van kb. inkább gondolna az ember egy Fiúk a klubból filmre, mint egy Trekre.

Howard lecserélését meg nem értem egyáltalán..ez mire volt jó? Az a srác tök jó volt a szerepében, francnak kelett lecserélni erre a palira. :drying:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2915 Dátum: 2008. október 16. - 18:13:55 »
Howard lecserélését meg nem értem egyáltalán..ez mire volt jó? Az a srác tök jó volt a szerepében, francnak kelett lecserélni erre a palira. :drying:
Szerintem ennek pusztán gyakorlati okai voltak, biztos nem fért bele a páncélba. Don Cheadle viszont egy nagyon jó színész, és én szívesen fogom látni Rhodes szerepében.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2916 Dátum: 2008. október 16. - 18:18:22 »
GYakorlati? Hát..ez elég hülyén hangzik. Eleve, anniyval biztosan nem nagyobb mint Downing Jr, szóval ha neki is csinálnának egy páncélt, ami ráadásul War Machine cucc lenne, ami mindig tele volt fegyverekkel meg ilyesmi, szerintem nem tűnne ki élesen, hogy annyival nagyobb az ő páncélja.
Másrészt, Tonynak anniy pénze van mint amennyi rizs van a Távol_keleten, nem hiszem, hogy a társáank., az egyik legjobb barátnak sajnálna csinálni egy új, méretre szabott páncélt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2917 Dátum: 2008. október 16. - 18:24:46 »
Tudom, hogy hülyén hangzik, de ez is olyan dolog, hogy soha nem fogjuk megtudni, miért is váltak meg attól a színésztől, aki eddig játszotta.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2918 Dátum: 2008. október 16. - 19:42:41 »
Anyám nagy Start trek-fan, úgyhogy biztos fog neki tetszeni. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2919 Dátum: 2008. október 17. - 11:19:19 »
Az NCC-1701 dokkja

http://www.ncc-1701.com/
: 2008. Október 17. - 10:32:13