Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311592 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #3640 Dátum: 2009. február 27. - 14:01:22 »
Ezek a John Carter concept-ek tényleg erősen hajaznak a PH-ra, de ha ez volt előbb... :) Mindenesetre én a PH-t ismertem előbb. :)

A Hot Wheels film meg elég érdekes. Ha jól tudom már volt belőle rajzfilm is... :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3641 Dátum: 2009. február 27. - 14:47:40 »
Igen volt belőle több rajzfilm széria is, az első 1971-ben. De nem tudom miben tudna többet nyújtani egy Hot Wheels film, mint pl a Speed Racer, urambocsá Halálos Iramban?  :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3642 Dátum: 2009. február 27. - 17:56:28 »
Mert be lehet lőni komolytalanságban/komolyságban a közé a kettő közé?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3643 Dátum: 2009. február 27. - 18:03:53 »
Nem azért írtam, hanem mert ugyanolyan versenyzős baromság sülhet csak ki belőle mint a Speed Racer-ből, de ha netalántán még valami küldetés típusú akciómaszlaggal is megtűzdelik, mint a Halálos Irambant, akkor szerintem azt Simpsonék már megcsinálták.  Nem tudom érted-e mire akarok kilyukadni?  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3644 Dátum: 2009. március 04. - 19:46:38 »
Megan Fox a Transformers után ismét képregényfilmekben szerepel, ugyanis két adaptációval kapcsolatban is felmerült a neve. Az egyik a régóta döglődő Jonah Hex, amelyhez a forgatókönyvet Mark Neveldine, Brian Taylor írták, eredetileg ők is rendezték volna, ám alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva otthagyták a produkciót, helyettük Jimmy Hayward fogja levezényelni a filmet. A főszereplő Hex-et Josh Brolin alakítja, míg John Malkovich egy voodooval foglalkozó genya lesz, aki zombikkal és egyéb élőholt lényekkel segítené Dél küzdelmét Észak ellen. Fox pedig egy pisztolyhős csajszit fog játszani, akibe Hex beleeski, mint részeg szénbányász a tárnába.

A másik képregény a Fathom, a főhős Aspen Matthews, akire 10 évesen találtak rá egy hajó fedélzetén, amit már évekkel azelőtt eltűntnek nyilvánítottak. Aspen különleges képességel rendelkezik, képes a víz alatt lélegezni, felnővén a lány tengerbiológus lesz. A képregényben létezik egy víz alatti nálunk technikaliag sokkal fejlettebb világ is, ahol az ott élők teljes békében és harmóniában élnek, mígnem egy víz alatti csoport azt a célt tűzi ki maga elé, hogy eltörli az embereket a föld felszínéről és átveszik az uralmat a víz alatti világban. Aspen lenne a kulcs, ugyanis csak az ő közreműködésével készülne el egy fontos fegyver és az ő segítségével győzhetne ez a bizonyos csapat. A forgatókönyvet Jordan Mechner írja, aki a Prince of Persia megalkotásában is részt vett és a filmváltozat szkriptjébe is besegített.

Forrás: slashfilm és comicbookmovie

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3645 Dátum: 2009. március 04. - 22:19:09 »
Végre egy testhezálló szerep!  :) Ő tényleg jó lenne a Fathomhoz, bár a cselekmény egy női Namor...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3646 Dátum: 2009. március 05. - 15:04:15 »
Annál sokkal misztikusabb és fantasy felé tendálóbb az a történet, Namorhoz annyi köze van, hogy van benne vízalatti nép, és kész.
Én inkább attól tartanék akkor már, hogy Turner szó szerint varázslatos (nemhiába fantasy) világa helyett lesz belőle egy tucat akciófilm, mert az kell a népnek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3647 Dátum: 2009. március 05. - 15:39:47 »
Nem azt mondtam, hogy ugyanolyan.  ;) Víz alatti nép, amely uralkodni akar a felettieken.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3648 Dátum: 2009. március 05. - 18:00:33 »
Chris Columbus cége, az 1942 Entertainment megszerezte a Welcome to Hoxford megfilmesítési jogait. A sztori szerint egy pszichológus meglátogatja a börtönben a betegeket, majd rádöbben arra, hogy a személyzet vérfarkasokból áll, akik a benntlakókra vadásznak. A pszichológusnak össze kell fognia a betegekkel, hogy legyőzzék a teremtményeket. Columbus producerként vesz részt majd a produkcióban.

A képregényt Ben Templesmith készítette a képregényt, az ő nevéhez fűződik a 30 Days of Night horror képregénysorozat is, amelyből szintén filmet is készítettek és 2007-ben be is mutatták (hozzánk nem jutott el).

Columbus jelenleg 3 film rendezésében is érdekelt, idén mutatják be az I Love You, Beth Cooper vígjátékor, amelynek főszereplője a Hősők pompomlánya, Hayden Panettiere. Jövőre pedig érkezik a Percy Jackson fantasy-vígjáték és a Ripley's Beleieve It or Not Jim Carrey-vel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3649 Dátum: 2009. március 05. - 22:08:02 »
Idézet
egy pszichológus meglátogatja a börtönben a betegeket, majd rádöbben arra, hogy a személyzet vérfarkasokból áll, akik a benntlakókra vadásznak
:lol: :lol: Ez már most jobb, mint a 3D-s Valentin sztorija.  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3650 Dátum: 2009. március 07. - 12:01:54 »
Elég beteg állatságnak tűnik. :roll: :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülõ képregényfilmek
« Válasz #3651 Dátum: 2009. március 10. - 22:40:40 »
Kenneth Branagh, a Thor rendezője kiválasztotta a Loki-t játszó színészt, aki nem más, mint Alexander Skarsgård. A nevéből is kitűnik, hogy a srácban van egy kanyar skandináv vér, és az apja, a szintén színész Stellan Skarsård.  :brow:
Ő lenne az:

Az első híresztelések szerint a srácot  rendező először a címszerepre akarta, de az egyeztetések során kiderült, hogy a nemezis szerepe jobban fekszik neki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3652 Dátum: 2009. március 10. - 22:41:57 »
Szerintem is inkább Thorra hasonlít.  :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3653 Dátum: 2009. március 11. - 10:34:26 »
Dettó, amikor megláttam, már azt is hittem, ő lesz az. :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3654 Dátum: 2009. március 11. - 13:27:50 »
Hát igen, hasonlít Thor-ra, de Lokinak sem néz ki rosszul.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3655 Dátum: 2009. március 11. - 16:43:14 »
Kaptunk egy képet a Vas 2 fogatásáról, ami marhára nem mutat semmi eget rengetőt, csak annyit, hogy Favreau csücsül a Stark villa díszletei között. Ha másra nem is, de arra jó ez a kép, hogy úgy érezzük halad a meló.  ;D

Plussz van két új concept rajz Adi Granov-tól, aki pár részletében finomította az első filmes Mark III páncélt.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3656 Dátum: 2009. március 11. - 18:14:24 »
Engem is jobban emlékeztet Thorra.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3657 Dátum: 2009. március 11. - 19:04:40 »
köszi a képeket Ben, jó látni hogy haladnak a forgatással. :D Nameg a Vas páncél se rossz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3658 Dátum: 2009. március 11. - 19:14:19 »
Szerintem is inkább Thorra hasonlít.  :D

Dettó, amikor megláttam, már azt is hittem, ő lesz az. :)

köszi a képeket Ben, jó látni hogy haladnak a forgatással. :D Nameg a Vas páncél se rossz.

Ég a pofámról a bőr srácok. És nagyon de nagyon szégyellem magam. Kenneth Branagh egy ma reggeli interjújában amelyet az Empire-nek adott helyreigazítást kért, ugyanis a munkaebéden, amelyre meghívta Alexander SkarsgÃ¥rd-ot, nem Loki, hanem Thor szerepét ajánlotta fel a fiatal színésznek, ugyanis a korábbi kiválasztott, Kevin McKidd személyes okokra hivatkozva visszalépett.  :-[ Loki szerepére pedig Branagh Josh Hartnett-et akarja megszerezni.  :-[ Bocsássatok meg amiért tévesen rossz hírt adtam.  :-[
http://www.iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=6465&Itemid=99
http://latinoreview.com/news/is-kenneth-branagh-close-to-choosing-his-thor-6337

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3659 Dátum: 2009. március 11. - 19:26:36 »
Semmi baj, akkor legalább kapunk egy "Thoros" Thort. :D