Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319835 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #280 Dátum: 2007. október 30. - 11:44:33 »
Én az angol mellett a spanyol nyelvet szeretem, hombre. ;D
Az én is! (nincs sombrero smiley :( )

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #281 Dátum: 2007. október 30. - 12:14:55 »
Az én is! (nincs sombrero smiley :( )
Most már van.  ;D  :sombrero:
Szerintem akkor szerettem meg a spanyol nyelvet, amikor még ment a régi, Walt Disney-s Zorro sorozat (Guy Williams rulez! ;D ). Azt nagyon szerettem.
Egyébként erről jut eszembe, hogy már alig várom, hogy megjelenjen a Dynamite kiadó új Zorro képregénye. Remélem nem fogják elrontani. Már egy ideje látható a weblapjukon, hogy hamarosan lesz, de még eddig semmi információt nem tudtam kiszűrni tőlük. :roll:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #282 Dátum: 2007. október 30. - 12:57:02 »
okés, hogy még sokan nem beszélnek angolul/németül/franciálul stb de úgyis meg kell tanulnia az embernek, ha diplomát akar. (meg ha valamikor is szeretne külöldre utazni vagy egy nagy cégnél elhelyezkedni annak kell a külföld). u.i.: nem akarok senkit sem megbántani mert sok ismerősöm van pl Debrecenben akik soha nem akarják elhagyni a várost és ott akarják leéllni az életüket (mindenkinek saját szíve joga és akkor tényleg nem szükséges egy nyelv pluszban), de én ilyen szempontból teljes fordulat vagyok, mert nem akarom úgy leéllni az életem, hogy ne éltem volna millió más helyen. Ezért is jöttem ki Bécsbe és ezért is pályázok egy Japán erasmusra 1-2 éven belül (már alap szinten tudok is! Csak az a Kanji ne lenne...)
És igen, szappanoperában a pénz meg a Mónikában, nagymamám is azt nézi meg anyám is ha főz/takarít, én is azt csinálnék ha abból jól megélnék.
Én eredeti nyelv híve vagyok, még ha orosz is akkor is. Igaz vannak jó szinkronok, de szerintem sokat elrontanak. Japánt én is csak eredetiben nézek. Mennyire el tudják rontani a magyarrral, sőt sokszor az angollal is. Jó pl erre a dragonball!

Ja és egy jó érv, hogy tanulj meg angolul:
KÉPREGÉNYEK!!! (persze csak semmi illegális)

sorry, hogy ennyire off lett, de most van 10 perc szünetem :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #283 Dátum: 2007. október 30. - 15:48:00 »
A Justice League of America hosszú keresgélés után végre megtalálta a maga Wonder Womanjét Teresa Palmer ausztrál színésznő személyében. A Moviehole szerint nagyon úgy tűnik, hogy a múlt heti castingon Minka Kelly-t és Mary Elizabeth Winsteadet is beelőzve a huszonegy éves Palmer szerezte meg a szerepet George Miller várva várt szuperhősös filmjében. Miller először Jessica Bielt szerette volna megnyerni a produkciónak, de Biel nagy meglepetésre nemet mondott. Teresa Palmer gyakorlatilag ismeretlen Amerikában és először akkor hallhattak róla a tengerentúlon, amikor idén eljátszotta Daniel Radcliffe szerelmét a December Boys című ausztrál filmben.

http://images.askmen.com/women/celeb_profiles_actress_60/77_teresa_palmer.jpg

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #284 Dátum: 2007. október 30. - 16:35:43 »
Hát nem tudom, így szőke hajjal inkább Wonder Girl-nek tudnám elképzelni, de biztos befestik majd a haját.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #285 Dátum: 2007. október 30. - 17:04:00 »
A franciával én is így vagyok, pedig négy évig tanultam, viszont látszik, hogy mennyire nem érdekelt, mert egy kukkot sem tudok már belőle. Én az angol mellett a spanyol nyelvet szeretem, hombre. ;D
Franciával én is ugyanígy.
El hombre arana.  ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #286 Dátum: 2007. október 30. - 17:17:34 »
Csini, de sok rajz alapján, amit láttam, szerintem nincsenek meg bizonyos adottságai...  :roll:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #287 Dátum: 2007. október 30. - 20:34:24 »
Én inkább Supergirlnek tudnám elképzelni. Csak gyúrni kéne kicsit mellre.
A félelem nélküli

Ju

• Pókfej
« Válasz #288 Dátum: 2007. október 30. - 22:51:02 »
Idézet
Csak az a Kanji ne lenne...
Ezzel mindegyikünknek meggyűlik a baja úgy látszik... ;)

Ez a nőci tényleg inkább Supergirl így, de szerintem fekete hajjal illik majd WW-nek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #289 Dátum: 2007. október 31. - 10:34:02 »
Kicsit fiatal Dianának, nem? :headscratch:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #290 Dátum: 2007. október 31. - 17:31:11 »
Kicsit fiatal Dianának, nem? :headscratch:
Többek között én is erre gondoltam.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #291 Dátum: 2007. november 03. - 11:09:51 »
Na ne, nekem ez a csajszi nem tetszik. Ha ilyenekbe belemennek akkor képzeljétek el a film sztoriját... :spidey:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #292 Dátum: 2007. november 06. - 15:08:43 »
Dark Knight galéria:
http://lacuria.com/cpg/thumbnails.php?album=3

The Incredible Hulk forgatási galéria:
http://lacuria.com/cpg/thumbnails.php?album=66

A legújabb Vasember trailer, a letölthető verziót még keresem:
http://www.youtube.com/watch?v=RYZ3954lqag

És végül egy Michael Caine interjú:Lehet, hogy Christopher Nolan szeretné a lehető legnagyobb titokban tartani a készülő Batman részleteit, Michael Caine azonban, aki a folytatásban is Batman hűséges inasát, Alfredet játssza, szívesen mesél a The Dark Knight-ról: először az MTV-nek áradozott arról, Heath Ledger mennyire fantasztikusan rémisztő Joker szerepében, aztán A mesterdetektív (Sleuth) remake-jének New York-i sajtótájékoztatóján pottyantott elújabb morzsákat Ledger Jokerjéről. Christian Bale és Michael Caine a The Dark Knight című filmben.
"Megmondom, mi áll az új film középpontjában: Heath Ledger Jokere. Róla fog beszélni mindenki az új Batmannel kapcsolatban. Az egyik legrémisztőbb alakítás, amit életemben láttam" - jelentette ki az MTV-nek a hetvennégy éves angol legenda. New Yorkban pedig még egy közös jelenetüket is elmesélte Ledgerrel: "Fantasztikus. Egészen más irányba viszi el a karaktert, mint Jack Nicholson. Jack olyan volt, mint egy ijesztő, rémes és fura öreg nagybácsi. Heath viszont a legrettenetesebb gyilkolásra éhes pszichopata, aki valaha mozivászonra került. Emlékszem, amikor először megláttam Joker-jelmezben: az a jelenet volt az, amikor Batman vendégeit várom, hogy megérkezzenek a lifttel. A sztoriban persze fogalmam sincs róla, hogy Joker és a hét törpéje... ah, ők is elképesztőek, majd meglátják, szóval közben ők már lemészárolták a vendégeket és elfoglalták a liftet. Egészen addig a forgatáson semmit nem láttam belőlük. Egyszercsak kinyílt a lift ajtaja és kiözönlöttek rajta... és én még a szövegemet is elfelejtettem, annyira megrémültem tőlük. Majd' megállt a szívem, olyan ijesztő volt" - mesélte Caine. A The Dark Knight, amit az MTV egyik kommentelője látatlanul is a "szuperhős-filmek Keresztapá-jának" nevezett, 2008. július 18-án érkezik az amerikai mozikba.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #293 Dátum: 2007. november 06. - 16:23:15 »
Jók ezek a galériák. De a legkomolyabb a trailer végén az utolsó jelenet volt! Lehet, hogy ebben a Vasember filmben végre nem fogunk csalódni?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #294 Dátum: 2007. november 06. - 16:34:34 »
Kössz Reilly! Jó volt az összefoglaló!
Azt külön köszi, hogy végre láttam egy Vasember trailert!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #295 Dátum: 2007. november 06. - 16:47:02 »
Hello Mike!
Innen akár le is töltheted az első Vasember előzetest:
http://www.moviemaze.de/media/trailer/3597,iron-man.html

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #296 Dátum: 2007. november 06. - 18:35:52 »
Köszi, de én (tudom, hülye vagyok) nem szoktam letölteni semmit, mert félek a vírusoktól. :-[

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #297 Dátum: 2007. november 06. - 19:42:41 »
Köszi a képeket Ben!Úgy néz ki egész jó lesz az új Batfilm!Bár az új Jokerról nem tudom egyelőre mit mondjak,így első ránézésre nem igazán nyert meg.Majd hátha a vásznon :D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #298 Dátum: 2007. november 06. - 20:21:49 »
Jó lesz az Iron Man. Ez a trailer nagyon ott volt.
A félelem nélküli

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #299 Dátum: 2007. november 06. - 21:25:24 »
Köszi, de én (tudom, hülye vagyok) nem szoktam letölteni semmit, mert félek a vírusoktól. :-[
Ezért vannak a vírusírtók :) ;)