Szavazás

Az öt témakör

1/ Kedveled-e (10-ből mennyire)
2/ Mennyire nagy ellenfél / jó barát?  (10-ből)
3/ Első találkozásod vele
4/ Legjobb sztorija
5/ Egyéb, bármi vele kapcsolatban

Szerző Téma: Képregény karakterek  (Megtekintve 226780 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Képregény karakterek
« Válasz #400 Dátum: 2008. július 23. - 07:48:27 »
1. 5
2. 9
3. Már nem tudom
4. Nekem is a halála
5. Nem tudom, nekem már egy picit erőltetett volt az, hogy belőle is Manót csináltak. Igazából nem kedveltem sohasem, de a JMD időszakban valóban voltak jó történetei, és minden szempontból a halála tetszett. Egyrészt mert nagyon jó történet volt, valamint azért mert végre megszabadultak tőle.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #401 Dátum: 2008. július 23. - 08:41:24 »
1) 9
2) 10
3) Az a történet a CsodaPókban, amiben Olvasztár, Sírkő és Kalapácsfej is szerepelt
4) The child within
5) Szeretem az őrült karaktereket.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #402 Dátum: 2008. július 23. - 09:54:05 »
valamint azért mert végre megszabadultak tőle.
;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #403 Dátum: 2008. július 23. - 11:51:02 »
1/ 5
2/ 6
3/ Rajzfilm
4/ Amikor meghal...
5/ Hülyén néz ki a haja :P (jobbat nem tudok ;D)

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #404 Dátum: 2008. július 23. - 15:33:37 »
1/ 6
2/ 7/10 (ellenség/barát)
3/ nem tudom
4/ Child Within
5/ Jó, hogy az apja után, bomlott elméjével ő is Zöld Manó lett, de ezt csak azért találták ki, hogy Petert újabb traumának tegyék ki. Nincs is annál jobb, mint ha a legjobb barátodból lesz az ellenséged, aztán pont az orrod előtt hal meg. Csodálom, hogy Peter annyi minden után nem a gyogyóban kötött ki. :hehe:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #405 Dátum: 2008. július 23. - 15:37:55 »
Erős egy idegzetű palák az fix, de monjuk az tényleg durva volt  :roll: :spidey:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #406 Dátum: 2008. július 23. - 17:47:39 »
Á ez semmi. Igazából anniyra megkeserítette már az ő életüket, hogy a legjobb barátom szöveg már valóban csak szöveg volt,egy látszat, Peter is megkönnyebbülést érzett belül, amikor Harry meghalt.
hogy is mondta, amikor elhaladt Harry és ÍNorman sírja előtt? "Szerencsére vannak olyan szörnyetegek, amik örökké halottak maradnak"...vagy valahogy így.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #407 Dátum: 2008. július 23. - 17:47:28 »
Igen, valami ilyesmi volt a lényege  8)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #408 Dátum: 2008. július 23. - 17:56:04 »
Ja meg még azt akartam írni, hogy ahol tényleg össze kellett volna roppannia, az a Klón sztorik ideje alatt volt...már a Sikoltástól kezdve lelkileg mélyponton volt nagyon...és akkor milyen dolgok jöttek még! Persze arra fogták, hogy a pókerejével az idegei is megerősödtek. mamma Mia! :ohmy: :drying:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #409 Dátum: 2008. július 23. - 18:31:10 »
Jó az is egy durva rész volt, monjuk a marvel könyvek: pókember 1-3 -ban sem kímélték az idegeit, érzéseit :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #410 Dátum: 2008. július 23. - 20:50:37 »
Persze arra fogták, hogy a pókerejével az idegei is megerősödtek. mamma Mia! :ohmy: :drying:
Én ilyet még nem hallottam, ezt hol olvastad?  :surp:
Á ez semmi. Igazából anniyra megkeserítette már az ő életüket, hogy a legjobb barátom szöveg már valóban csak szöveg volt,egy látszat, Peter is megkönnyebbülést érzett belül, amikor Harry meghalt.
Szerintem nem. Ott sírt majdnem MJ-vel együtt. Hisz Harry elméje kitisztult a végén, vagyis újra a régi barátja lett.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #411 Dátum: 2008. július 23. - 20:56:46 »
Bár mindez a BND-nek hála már csak a múlt.  :(

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #412 Dátum: 2008. július 23. - 22:45:51 »
Idézet
Én ilyet még nem hallottam, ezt hol olvastad?  surprised
Nem kényszerképzet. Vagy itt, vagy  k.neten írta valaki.
Idézet
Szerintem nem. Ott sírt majdnem MJ-vel együtt. Hisz Harry elméje kitisztult a végén, vagyis újra a régi barátja lett.
Persze, a végén megbocsájtottak egymásnak, meg eszébe jutottak a szép emlékek, de akkor sem tudta már el úgy elbúcsúztatni őt, mint igaz barátot. Jó példa erre a Sikoltás eleje...amikor magába roskadva ül, egyáltalán nem úgy beszél Harryről, mint egy korábbi Jóbarátról.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #413 Dátum: 2008. július 23. - 22:53:33 »
Na de azért, mert annak az előzménye, hogy Harry rászabadította a szülőket.  ;) Vagyis, durván mondva, még a halálával sem szabadult meg a fenyegetéstől, amit jelentett addig.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #414 Dátum: 2008. július 23. - 22:55:27 »
Ezt én is tudom. de a végén már akkor sem tudott elvonatkoztatni attól, hogy menniy kárt csinált az életében Harry.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #415 Dátum: 2008. július 25. - 16:48:18 »
Ismét két ismeretlenebb ellenség. Mindketten összesen kettő alkalommal kerültek szembe Pókemberrel. Grizzlyből az egyik legalább volt magyarul, de a másik alkalom jobb volt.

Grizzly

1/ 4
2/ 2
3/ EAMS (első amazinges megjelenése svédül  :D)
4/ Ugyanez: Amazing 139-140 (nincs túl nagy választék)
5/ A Sakál bérence volt, közvetlenül az eredeti klón sztorik előtt. Nem volt túl rossz, de nagyon jó sem.

Ciklon

1/ 4
2/ 4
3/ EAMS
4/ Ugyanez: Amazing 143-144
5/ Bár elsőre alaposan helyben hagyta Pókembert (sőt, másodikra is csak azért nem, mert épp kéznél volt egy óriás ventillátor), de mégse használták többször, mint kettő. Pedig elég jól néz ki és a képessége is elég jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #416 Dátum: 2008. július 25. - 16:54:43 »
Grizzly-vel nem olvastam konkrét történetet.

Ciklon (anblokk)
1. 3.
2. 3.
3. Fene tudja.
4. Nincs.
5. Egy ember, aki képes erős szelet gerjeszteni... hát, nem egy nagy képesség, ráadásul ugye egy idő után már ott volt az egyre híresebb X-Menben Vihar is, aki szintén főleg a szelet és a villámokat használta, szóval egy ilyen mellett már nagyon nevetséges lett volna. Vagy persze ott van a Weather Wizard-analógia a Flash bűnözőinak sorából. Egyszerűen egy ilyen karakterrel legfeljebb pár jó kis belső monológos maffiás sztorit lehet írni, mert jelemezes szuperbűnözőnek nevetséges. A második és a harmadik tényleg maffiás körökben is mozogtt szerencsére.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #417 Dátum: 2008. július 25. - 16:59:14 »
Grizzly

1. 2
2. 3
3. a Klasszikus klón sztorikban találkoztam vele egy német kiadásban, de már akkor is röhejes volt a medve jelmezben.
4. Ahogy Kaine mondja nincs túl nagy választék, bár nekem jobban bejön az a visszavágos történet ami magyarul is megjelent, amikor Grizzly be akarja bizonyítani, hogy képes legyőzni Pókembert.
5.   :stupid:

Ciklonra nem írok semmit, csak annyi hogy nagyjából egy időben jelent meg a Vasember ellenfél, Whirlwind-el, a képességük szinte azonos, csak a Vasember gonosztevő meg van bolondítva annyival, hogy fűrészélű pengéket hajigál pörgés közben. A két fickó közül Whirlwind lett jobban eltalálva.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #418 Dátum: 2008. július 25. - 17:36:30 »
Grizzly

1. 4.
2. 4.
3. Csodálatos Pókember 85
4. szintén, mivel csak ezt olvastam tőle
5. Gyenge karakter, pedig lehetne akár sokkal komolyabb is, hiszen bizonyos szempontból hasonlít Rínóra, tehát vele is össze lehetett volna hozni pár jobb sztorit is, csak hát nem egy észlény a csávó. De egy szuperbűnöző csapatba kiváló lett volna.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #419 Dátum: 2008. július 28. - 00:08:51 »
Grizzly

1) 4
2) 2
3) EAM
4) Mikor elrabolta Petert.
5) -

Ciklon

1) 2
2) 3
3) EAM
4) EAM
5) -
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?