Már értem, mire gondolsz, de én egyszerűen nem látom ettől mozgóbbnak a rajzait. Amikor olvasok egy képregényt, én azt úgy teszem, hogy a szövegre koncentrálok, a kép csak "kísér". Már előfordult, hogy egy oldal elolvasása után jöttem rá, hogy a képeket szinte meg se néztem (úgy magával ragadott a szöveg). Ennek megfelelően, ahogy elolvasom a szöveget a panelben, megnézem a képet, de nem is tudom, hogy magyarázzam... a kép csak segít nekem irányítani a fantáziámat. Ha csak a szöveg lenne ott, akkor elképzelném fejben, ahogy egy könyvnél. Itt van hozzá egy kép, ami megadja az irányt a képzeletemnek - hogy néznek ki a szereplők, éppen ki kivel beszél, vagy ki felé fordul, mit csinál közben, mi van körülöttük -, de minden mást a szöveg alapján elképzelek. Vagyis én nem veszem észre a különbséget, hogy a rajzoló egy mozdulat közben "kapta le" a karaktert, vagy éppen az elején, vagy a végén. Annál is inkább, mert megszoktam a klasszikus rajzolóktól, hogy a végét rajzolják inkább (arra gondolok, hogy amikor van két ember a képen, van mindkettőhöz 3-3 szövegbubi, amiből öt olyan, hogy nyugodtan beszélnek, de az utolsón már ordít az egyikük, akkor a képen a karaktert ordítva láthatod).
Egyszerűen látok egy szitut, van hozzá sztorim, és egyetlen rápillantással lejátszódik a fejemben az adott jelenet. Akár a mozdulat eleje van lerajzolva, akár a közepe.
Tényleg vannak beállított képes rajzolók is (Alex Ross, Greg Land), de mindketten annyira szép rajzokat adnak cserébe, hogy tőlem aztán állítsák be amit akarnak, amíg a nyálam is elfolyik a képek alapján.

-----
Frank Miller nem volt rossz rajzoló, régen a Pókembert is elég jól rajzolta. Csak éppen tipikusan az a pali, aki megmaradhatott volna a rajzasztalnál. Elég sok rajzoló lépett előre és lett belőle író is, de ez nem mindenkinek megy jól. Az abszolút pozitív példa Jim Starlin, vagyis Mr. Universe (Marvel), az Infinity Gauntlet írója.