Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 173652 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Fantasztikus Négyes
« Válasz #280 Dátum: 2009. március 15. - 11:07:41 »
Igen bocsi, 2002-t akartam írni, de így is tévedtem, mert a hónapot nézve a Pók így is hamarabb volt.  :-[ :-[

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #281 Dátum: 2009. március 15. - 11:10:40 »
Igazad van, Bub. Az X1 elején nem volt logo.
Én is azt hittem, hogy a MIB film után lett képregény.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #282 Dátum: 2009. szeptember 01. - 13:07:19 »
Megkezdődtek az F4 reboot előkészületei!

A Fox stúdió nem volt elégedett a Fantasztikus Négyes filmek bevételével és minőségével sem, ezért szárnyra kaptak a pletykák, hogy szeretné újraindítani a franchise-t. Később kiderült, hogy a pletykák nem alaptalanok, a stúdió valóban rebootban gondolkodik.

Akiva Goldsmant kérte fel a stúdió, hogy álljon be az új F4 mögé, mint producer. Michael Green, a Hősök producere és a Zöld Lámpás írója ügyködik a forgatókönyvön jelenleg, egyéb részletet nem árult el a Fox.
http://www.slashfilm.com/2009/08/31/fox-will-reboot-fantastic-four/

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #283 Dátum: 2009. szeptember 01. - 15:05:45 »
Reboot ?  :headscratch: Minek ? Nem korai ? Az eddigi F4 filmekkel szerintem semmi baj nincsen, pedig nem vagyok F4 fan...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #284 Dátum: 2009. szeptember 01. - 15:13:12 »
Szerintem sem volt vele baj, de láthatod, hogy a studiónak nem tetszett, hogy nem 800 milliót hozott vissza, hanem csak 500-at.  :roll:

venom75

• Pókfej
« Válasz #285 Dátum: 2009. szeptember 01. - 15:15:06 »
Szerintem jók kár hozzájuk a sorozathoz nyúlni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #286 Dátum: 2009. szeptember 01. - 15:19:10 »
Nem hinném hogy korai lenne egy reboot, hiszen a Hulk esetében is remekül bevált. Az F4-nél sem hiszem hogy a bevételek miatt döntöttek elsősorban az újrázás mellett, hanem azért mert egyértelműen csalódást okozott az F4 rajongóknak, de még a kívülálló mozinézőknek is. Egy vicceskedő, jellemábrázolást nélkülöző, az eredeti médiumtól távol álló valamit hoztak össze a készítők, és ez bizony kiverte a biztosítékot a mozizóknál. Az első rész, a nézői értékelések alapján olyan 20-25%-on állt, a második rész max. 35-40%-os tetszési indexet produkált mindenhol.
Persze ott van a másik nézőpont is, mégpedig hogy a stúdió a jogok visszaadása előtt még annyi bőrt akar lehúzni az F4-ről amennyit csak lehet.      

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #287 Dátum: 2009. szeptember 01. - 15:32:21 »
Nem hinném hogy korai lenne egy reboot, hiszen a Hulk esetében is remekül bevált.

Azért a sima Hulk a határozottan rosszul sikerült képregény adaptációk közé tartozik. Szal így nem lehetett mellé nyúlás a reboot.

Az F4 filmek pedig jók. Azt nem mondom hogy kíválóak de határozottan 4/5-sek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #288 Dátum: 2009. szeptember 01. - 16:57:32 »
jellemábrázolást nélkülöző
Ne már! Mondj még egy képregényhőst, akit annyira pontosan ábrázoltak, mint a Lényt, vagy akár a Fáklyát!
Sajnos szerintem is el fogják rontani, szerintem a két film úgy jó, ahogy van.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #289 Dátum: 2009. szeptember 01. - 17:04:20 »
jellemábrázolást nélkülöző
Ne már! Mondj még egy képregényhőst, akit annyira pontosan ábrázoltak, mint a Lényt, vagy akár a Fáklyát! 

Frank Castle-t a War Zone-ban, Tony-t a Vasban, Jameson-t a Pókban, Ross tábornokot akármelyik Hulkban.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #290 Dátum: 2009. szeptember 01. - 17:15:58 »
Az F4-filmek nekem is tetszettek. De a reboot-ban remélem nem lesz eredettörténet. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #291 Dátum: 2009. szeptember 01. - 21:59:08 »
Frank Castle-t a War Zone-ban, Tony-t a Vasban, Jameson-t a Pókban, Ross tábornokot akármelyik Hulkban.
Kedves Ben. Mekkora jellemábrázolás kell egy Megtorlóhoz (kinyírok mindenkit), egy Ross tábornokhoz (kinyírom a Hulkot)? Vasemberről nem tudok nyilatkozni, bár megkockáztatom, hogy a képregényben kicsit se vicces a karakter, mint a filmben. JJJ-vel pedig nem ér előjönni, mert ő messze a legjobb (bár, ha pontosak akarunk lenni, akkor ő se, mert a filmbeli sokkal jobb).

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #292 Dátum: 2009. szeptember 01. - 23:19:39 »
Nincs igazság. Nekem tetszett mindkét hulk film, az F4 elős része messzemenően jó volt szerintem, a második se volt rosz, de az annyira nem maradt meg bennem.
És igazat adok kainnek, borzasztó jól el volt találva lény és fáklya is.
És azt kell mondjam, hogy robert downey is fantasztikusan alakította Tony starkot mint különc milliárdost, szó nem érheti a ház elejét.
Ellenben a pókember filmben kaptunk egy gyagya peter parkert és egy igénytelen mary jane-t.  :-\ Nekem ez a véleményem, akármilyen látványos volt a pókember, számomra nagy csalódások voltak.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #293 Dátum: 2009. szeptember 01. - 23:21:42 »
Peter Parker kicsit se volt gyagya, csak szerencsétlen, ami pedig jellemző (Parker-szerencse).

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #294 Dátum: 2009. szeptember 02. - 00:50:27 »
Én csak az első F4-filmet láttam, de nagyon nem tetszett. A komolyabb sztorikat szeretem, nekem túl gyerekes volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #295 Dátum: 2009. szeptember 02. - 09:23:49 »
Szerintem szegény f4-et úgy leírta mindenki, hogy nem sok ember lesz kíváncsi a rebootra.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #296 Dátum: 2009. szeptember 02. - 14:17:46 »
Muszáj volt poénosra venni, mert egy komoly F4 filmet a Hihetetlen család után senki nem vett volna komolyan. Az a mesefilm gyakorlatilag megalapozta az F4 film műfaját.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #297 Dátum: 2009. szeptember 02. - 20:24:13 »
Muszáj volt poénosra venni, mert egy komoly F4 filmet a Hihetetlen család után senki nem vett volna komolyan. Az a mesefilm gyakorlatilag megalapozta az F4 film műfaját.
Szerintem elég gáz, ha ez így van. :roll: Nekem azért is nem tetszett annyira a Hihetetlen Család, mert zavart, hogy a képességek eléggé F4 nyúlás volt benne.
Én azt mondom, hogy ha hozzáértő rendező és stáb csinálja meg, akkor lehet komoly F4 filmet készíteni úgy, hogy sikeres legyen. (Ez nem jelenti azt hogy nem lehetnek poénok benne... csak legyen komoly és drámai a történet, komolyanvehető karakterekkel.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #298 Dátum: 2009. szeptember 03. - 12:01:47 »
Sajna a legtöbben nem tudják, ki másolt kit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #299 Dátum: 2009. szeptember 03. - 12:45:16 »
A Hitetlen családot én valamiért sose bírtam megnézni... Gyenge az egész, bár lehet hogy a gyerekeknek bejött...