Szerző Téma: Képregényajánlók (vagy éppenséggel nem!)  (Megtekintve 245971 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:Képregény ajánlók (vagy éppenséggel nem!)
« Válasz #640 Dátum: 2010. december 23. - 11:59:25 »
Elkezdtem olvasni a The walking deadet, kíváncsi voltam, miért van oda érte annyi képregényolvasó. Az első hét résszel már végeztem, eddig nem rossz. Viszont itt, mikor a főhős felesége bejelentette, hogy terhes, jelezni kezdett a szappanopera-deketorom. A későbbiekben a sorozat mennyire halad ebbe az irányba, érdekesek a későbbi részek, vagy csak nyújtják egyre tovább, mert sikeres? Kirkman megtervezte már, hogy lesz vége? Egyáltalán végesnek szánják?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #641 Dátum: 2010. december 23. - 12:36:24 »
Én a 29. résznél tartok,lesz benne még jó pár csavar :brow: Néha viszont tényleg kiszámitható a dolog :drying:  De attol én még nagyon csipem :oh:
Sztem egy ilyen poszt apokalitikus képregényt megfelelő ideig lehet "nyújtani" anélkül hogy sablonása válna........... :roll:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #642 Dátum: 2010. december 23. - 13:16:46 »
Érdekel ez a sorozat, amikor megjelenik szerintem teszek vele egy próbát. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #643 Dátum: 2010. december 23. - 13:49:42 »
Én az első két könyvet olvastam csak, addig jó. Egy barátom most olvasta el majdnem 70-ig, szerinte még mindig jó, 1-2 gyengébb részt leszámítva. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #644 Dátum: 2010. december 23. - 15:25:31 »
NIncs benne felesleges nyújtás. Ha elkezdődne, Kirkman szándékosan valami teljesen más irányt vesz. Ez az, amit szinte minden létező kritikában és ajánlóban ki szoktak emelni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #645 Dátum: 2010. december 23. - 15:52:12 »
Viszont itt, mikor a főhős felesége bejelentette, hogy terhes, jelezni kezdett a szappanopera-deketorom.
Amennyire hallottam, pont az volt a cél, hogy írjanak egy poszt apokaliptikus szappanoperát.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #646 Dátum: 2010. december 23. - 18:22:39 »
Ha így nézzük, ez igaz: Emberi sorsok, drámák, és tragédiák állnak a középpontban, egy félelmetesen kegyetlen világban. Anniy a különbség a szappanoperákhoz képest, hogy a szélsőséges érzelmeknek, a nagy drámáknak itt van is megfelelő alapja és háttere, nem üres, felfújt giccs az egész.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #647 Dátum: 2010. december 25. - 20:01:32 »
Már a 40. résznél járok, még mindig jó.

Mero

• Thanos
« Válasz #648 Dátum: 2010. december 25. - 20:35:45 »
Hmmm,bele kell húznom.Elörébb vagy mint én  :) Rákaptál az izére mi? ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #649 Dátum: 2010. december 26. - 22:58:25 »
Mondhatjuk. Már a 78.-at is elolvastam, tudtommal már csak egy rész van hátra.

Mero

• Thanos
« Válasz #650 Dátum: 2010. december 27. - 11:30:14 »
El ne mond a végét :fatestapolo: ,mert....mert....mert kűldök neked valami windows-os dolgot :twisted:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #651 Dátum: 2010. december 27. - 11:37:27 »
A végét? Ez szerintem a legnagyobb hibája, hogy nincs vége, Kirkman se tudja, hogy fejeződik majd be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #652 Dátum: 2010. december 27. - 11:51:37 »
Most elmondtad.  :twisted:

Mero

• Thanos
« Válasz #653 Dátum: 2010. december 27. - 13:16:18 »
Windows 7 postázva :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #654 Dátum: 2010. december 27. - 19:14:08 »
Most olvastam az új Thunderstrike mini első két részét és (ellentétes pszichológia aktiválva) borzalmas. A rajzok, a sztori mind mind borzalmas. Senki se olvassa el ha jót akart és Tomi te se akard kiadni soha. Az új Thunderstrike az lett akire én gondoltam de akkora csavar van a dologban hogy fülig ért a szám. Kevin az új T, de amikor átváltozik az apja, Eric alakját veszi fel. Ja és kapott egy csinos vörös tanítónénit, Gruenhildát.  :brow:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #655 Dátum: 2010. december 27. - 21:09:01 »
"Marvel: ripping off ourselves! Because that's the only thing we're good at these days."
Most akkor kérném, hogy a Venom-szimbionta tapadjon rá egy Osbornra és Stature vegye fel a Fullánk-jelmezt. :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #656 Dátum: 2011. január 14. - 17:17:55 »
Egy kérdés: olvassa még valaki manapság rajtam kívül a Hulk részleget a Marveltól? Csak mert ugye tg évek óta támadást folytat ellene, de most eljött az az idő, hogy végre meg tudjam cáfolni, és felhívjam rá a figyelmét, hogy az Incredible Hulks mennyire jó! Bizony, Hulks, mivel Bruce egy egész kis családot kapott a nyakába. Amióta Greg Pak visszatért a sorozathoz, azóta hozott egy általános, nagyon jó színvonalat, de a Wolrd War Hulks után még annál is jobb lett, mint addig volt. Az egész Dark Son történet, és a hozzá kapcsolódó Enigma Force mini hihetetlen jó volt és nagyon jól fel lett építve. A közvetlen folytatása, a Chaos War tie-in részek meg egyszerűen olyanok, mintha megint a Planet Hulkot olvasnám. Minden rész végén szabályosan beleborzongtam, és alig várom már a Chaos War 5. számát, hogy a Hulkok (megint...) megmentsék a világot... :brow:

Illetve ott van még a She-Hulks is, amit tuti, hogy egy pofátlan Batgirl koppintás, de valami iszonyat jól sikerült és majdnem olyan jó, mint az a sorozat. Ha valaki szeretne egy jót szórakozni, akkor az eddig megjelent 3 részt mindenképp olvassa el, mert Lyra fantasztikus benne, kezdem egyre jobban megkedvelni ezt a kis amazon csajt. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #657 Dátum: 2011. január 14. - 20:52:00 »
Köszi az ajánlást.
A mai napig nem értem, mi tetszett nektek a Planet Hulkon...  :headscratch:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #658 Dátum: 2011. január 14. - 20:56:31 »
Mi meg azt, hogy neked mi nem. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #659 Dátum: 2011. január 14. - 21:03:18 »
Elment egy másik bolygóra, egy félnomád helyre, ahol rendet tett a harcoló népek között, miközben beleszeretett egy helyi főnök lányába. Eddig John Carter.