Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 505054 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2300 Dátum: 2012. június 07. - 12:46:39 »
He, hogy ez menynire igaz, előbb az Ulti világ, aztán Hulk, most a Marvel rajzfilm részlege, remélem nem kerül vissza a Dc-hez, mer valszeg Batset is tönkrevágná...
Bár már gondoltam arra,hogy a Dc titkos embere, és azért küldték a Marvelhez,hogy bombázza szét őket. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #2301 Dátum: 2012. június 10. - 10:39:23 »
Jövő héttől ismétlések lesznek Amerikában a Young Justice-ból. Az első évad 19. részével kezdenek, úgyhogy kb. 15 hét, mire folytatják a második évadot. :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #2302 Dátum: 2012. június 10. - 12:15:37 »
Aj... akkor lehet a mostani rész egy kis cliffhangerrel zár? Na majd látjuk ha megnéztem :D

Akkor marad egyelőre az Avengers, bár ha most ledarálom az Ausztrál részeket, akkor minimum egy évet kellene várni erre az új Avengersre... hajhaj... dilemma... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2303 Dátum: 2012. június 10. - 13:27:39 »
Nincs cliff-hanger a végén. Ellenben megint egy jó részt kaptunk. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2304 Dátum: 2012. június 10. - 13:52:27 »
Hát ha tényleg az lesz a vége, ahogy kezdődött, akkor igazán egy jó rész ez. ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2305 Dátum: 2012. június 11. - 10:15:16 »
Háát, elég érdekes lett a mostani rész.
örültem volna ha az a vége télleg, amivel kezdődött.
Aqualadra meg valahogy gyanakodtam... :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #2306 Dátum: 2012. június 11. - 11:14:15 »
Én nagyon nem örültem volna neki, ha tényleg az történik. Azért mégis csak az egyik kedvenc szereplőm. :D

---------
Na meg volt a YJ első két része magyarul. Seszták Szabolcs Wallynak nagyon nagy mellényúlás volt (és még rosszul is hangsúlyoz -_-"), ahogy Dögei Éva sem volt jó választás Miss Martiannek (bár Dögei Éva szerintem senkinek sem jó), és Fekete Zolit sem kellett volna elpazarolni Desmondra, de hát ez van. Aqualad, Robin és Superboy viszont egész jó (különösen Conner), ahogy Luthor és Vandal Savage is. Ja, a Ligatagok is jók lettek, bár Kálid Artúr anno sokkal jobb Superman volt. Kíváncsi vagyok, ki lett Artemis hangja.
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 11. - 18:31:03 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2307 Dátum: 2012. június 11. - 19:53:50 »
Hohhoho... már volt magyarul? 18-ra emlékezte... :roll:
Most jól lelőtted a poénokat, jobb szerettem volna magam felfedezni, de a Liga tagoknál ezt pótolhatom ;D
Na, legalább lesz akkor mit nézni az Avengers mellett, márha valaki felnyomja magyarul...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2308 Dátum: 2012. június 12. - 22:15:28 »
Hááát, még nem nagyon rakták fel sehova a cuccost, de egy oldalon most olvastam, hogy az elejéről kihagyták a jeges gonoszos részt... :o ez... elég érdekes... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2309 Dátum: 2012. június 13. - 00:13:04 »
Igen, ez tényleg az. o.o Főleg úgy, hogy a második rész elején ott volt a cold open... Hehe... cold open... mindig is tudtam, hogy a YJ készítőinek van humora. XD

BuB

• Pókfej
« Válasz #2310 Dátum: 2012. június 15. - 17:45:34 »
Valaki találkozott már a magyar Young Justice-el? :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2311 Dátum: 2012. június 15. - 18:34:45 »
A neten? Nem. Én veszem DVR-rel, de a 2. és a 3. részt nem vette fel. :\ A többit majd feltöltöm valahova, ha túl leszek a záróvizsgán.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2312 Dátum: 2012. június 15. - 19:46:04 »
NEkem egyelőre az első rész is elég lenne, főképp  a hangok miatt. ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2313 Dátum: 2012. június 16. - 09:43:39 »
No, kellett nekem pofázni, már fent is van egy rész. Holnap gyors megsassolom.
Viszont csak a 3. került fel, mer az első két részről lemaradt a srác, de elvben a többi megvan neki, így szépen kezdi felrakni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2314 Dátum: 2012. június 17. - 09:23:54 »
No, túl vagyok az első részen.
A hangokkal végülis totál elégedett vagyok, Robin, Aqualad, és Supiboy hangja is eltalált lett. (főleg Szabó Máté Supinak tök jó választás, mondjuk kivi voltam, hogy Nolan North, aki Supit is, meg boyt is nyomja, hogy oldják meg, de végülis jó lett. Ha valaha szinkronizálnák az Uncharted gamet, lehet oda is jó választás lenne North hangjának :D)
Tetszett, hogy a Liga tagok is megkapták a szokásos hangokat, mondjuk Moser Károly furi, mer ő eddig jobbára Wally-nak volt a hangja (bár az animációs filmekben nem derült ki, hogy most Barry vagy Wally a Villám). Aztán kapásból volt egy érdekes, mert a régi Jla rajzfilmben Aquaman és Íjász hangja ugyanaz volt, itt Aquaman lett a nyertes, és ÍJász kapott új hangot.
A negatívum, egyértelmű, hogy Kölyök VIllám (kár, hogy a magyar nevét nem kapta meg :-\)... Seszták téééélleg nagyon furi hozzá... :surp: és Megan is elég érdekes, de ő szokható lesz majd idővel. És ami nekem rohadt nagy mellé nyúlás, az első részben Desmond doki hangja... Fekete Zoltán... bazz, az angolban az egy öreg ember hangja volt... rohadt nagy mellé nyúlásnak tartom ezt a választást.. szerencse, hogy csak epizód szerep volt. ;D
(az meg már csak nekem kis negatívum, hogy majd 700 megába kerülnek fel a részek, jó mondjuk 720-as felbontás, magyar-angol hang, és felirat beépítve, de akkor is pindurit nagy... lesz az első évad, vagy 10 dvd, mire kiírom. ;D)
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 17. - 09:25:44 írta BuB »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2315 Dátum: 2012. június 17. - 16:44:51 »
Július elsejétől a Disney Channel-en menni fog magyarul az Ultimate Spider-Man. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2316 Dátum: 2012. június 17. - 19:35:47 »
Jéééézus, Isten... :o
Csak így suttyomba, hipp-hopp? :headscratch: Nem tököltek vele sokat...
De végre egy csatorna, ami megvan és nézhetem "élőbe", legalább  az első részt a hangok miatt. Sajna én kaszáltam az 5. rész után... :uhoh: reméltem, hogy a film miatt majd újra kedvem lesz vele tenni egy próbát...

(remélem a nevek rendben lesznek, ha már a Spectacular 2. évadjára kapcsoltak és javítottak mindent... :roll:)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2317 Dátum: 2012. június 17. - 19:38:50 »
A Spectaculart leadták magyarul az egészet?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2318 Dátum: 2012. június 17. - 19:44:12 »
Jap.
Az első évad felét az Rtl, a második felét meg a VIasat 6, asszem tavaly. És egyből utána jött a második évad.

Olvasgatva a kinti fórumokat, szinte mindenki vissza sírja azt a sorozatot, az Ultimate helyett. ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2319 Dátum: 2012. június 17. - 19:56:55 »
Abból csak az első 2 részt láttam. A grafika jobb, de semmi Ultimate nincs benne...