Megnéztem a Superman Vs. The Elite-et. Szerintem nem volt rossz. Még jó, hogy találtam hozzá angol feliratot, mert nemigen tudtam nyomonkövetni Manchester Black szövegét (szleng meg akcentus). 
Az All Star Superman-t érdemes megnézni?
Ne. Nézd. Meg.
Inkább olvasd el. Aztán megnézheted. De ezek a DC-s rajzfilmek nagyon jó példák arra, hogy egy-egy sokak által kedvelt, többségében nagyon jó képregényből csinálnak egy közepes és felejthető adaptációt. A rajzfilm megnézése pedig igenis rombolja az olvasás élményét, mert ha később rá is szánod magad, már elveszi a meglepetés erejét. Vagy éppenhogy azt mondod, hogy "á, láttam a filmet, unalmas volt, inkább el se olvasom". Pont erről beszélek:
Szerintem nem sokat veszítesz vele, ha kihagyod, számomra az All Star Superman volt a legunalmasabb egész estés DC, amit eddig láttam.
A Superman vs The Elite-et nem láttam, de gondolom az Action Comics #775-t dolgozza fel. Az is csak egyetlen rész, nem olyan hosszú, pár perc elolvasni és biztosra veszem, hogy a film nem olyan maradandó, mint az a pár oldal.
Tudom, hogy ezt nem lehet minden esetben megtenni, mert rettentő hosszú regényeknél is mindig mondják, hogy a könyv jobb, mint a film, de nincs annyi ideje senkinek se, hogy mindig elolvassa az adaptáció előtt. Éppen ezért kell válogatni. De azért egy képregény mégse olyan hosszú, mint egy regény, és mondom, a lényeg ebben az esetben az, hogy egy nagyon jó alapanyagból kihoznak egy közepes és felejthető valamit.