Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503531 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2540 Dátum: 2012. december 10. - 08:08:27 »
Úristen Zatanna milyen hangot kapott... :o :o
Így elsőre írtózatosan nagy mellé nyúlás... nagyon öregnek tűnik Kiss Erika hozzá... (plusz mindig Monica jutt elsőre róla eszembe...)

Amúgy Zatarra hangja ki? Nem is lenne rossz hang Nolan Norht-nak, Nathan Drake-nekis eltudnám képzelni... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #2541 Dátum: 2012. december 10. - 16:03:46 »
Egen, szegény Zatanna... komolyan mondom, a rendező vagy vak, vagy süket, annyira nem találja el a hangokat. Pedig amúgy imádom Kiss Erikát, de ne egy alig 15-16 éves lányt szinkronizáljon.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2542 Dátum: 2012. december 10. - 16:24:23 »
Nekem eddig bajom nem volt a hangokkal... jó Villám Kölyök kicsit furi, de már megszoktam, meg talán aki eddig kicsit sántított az Miss Marsi... de pölö az újaknál Vandal rohadt jó lett, meg az Agy is, és Joker hangja is nagyon bejött.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2543 Dátum: 2012. december 10. - 17:26:23 »
KF és Miss Marsi pocsék... sikerült kiválasztani kb. a két legtehetségtelenebb színészt ezekre a szerepekre. A többiek fogjuk rá, hogy rendben vannak, bár Desmond az elején Fekete Zoli hangjával megint elég érdekesre sikerült, meg Artemis is kaphatott volna valami vagányabb hangot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2544 Dátum: 2012. december 10. - 17:51:50 »
Nekem Artinál bejött ez a kicsit ércebb hangszín.

Ja télleg, Desmondot már elfelejtettem... :uhoh: valszeg egyből törölte az agyam... :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2545 Dátum: 2012. december 13. - 18:48:20 »
He, most nézem a Young kölcsönző oldalán a kommenteket és ott azt írják,h ogy kihagyták a 18.-at fillernek hitték...? :o :roll:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2546 Dátum: 2012. december 13. - 20:09:27 »
Inkább csak valami baki.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2547 Dátum: 2012. december 13. - 21:51:44 »
De ügyesek arrafelé, először az első rész, most meg ez ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #2548 Dátum: 2012. december 13. - 21:53:13 »
Ugyan, ez semmi ahhoz képest, amit anno az Animax levágott némelyik sorozatánál. :D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2549 Dátum: 2012. december 14. - 08:43:00 »
Én valahogy úgy 4-5 évvel ezelőtt elveszítettem a bizalmam a rossz szinkronok miatt. Azóta csak eredeti angolban nézem meg a rajzfilmeket. A filmeknél érdekes szeretem a szinkron hangokat. Talán az kiforrottabb, de a rajzfilmeknél...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2550 Dátum: 2012. december 14. - 09:56:37 »
Engem mindig érdekel, hogy milyen hangokat találnak a kedvenceimhez, emiatt vagyok kíváncsi örökké a magyar szinkronra.

Viszont most rohadtul meglepődtem, most tartok a 17.-nél, és rohadt kemény, hogy Mainham hangja Sörös Sándor lett, nem tom direkt van-e, vagy csak véletlen beletrafált a rendező, de ő volt a hangja a régi Supi rajzfilmben is a figurának. Plusz az előző részben Eilling tábornok is megkapta a régi JLa-s rajzfilm hangját. Na az ilyeneket szeretem. :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #2551 Dátum: 2012. december 18. - 15:52:26 »
Valaki látta már ezt?

Kigúnyolja a Marvel saját magát? :stupid:
Na mert a mostani, Ultimate Spider-man sorozatuk annyira szuper mi? Hát szerintem meg nézhetetlenül pocsék, és ezeknek a régi sorozatoknak egy részében több kakaó van, mint egy teljes mai évadnak!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2552 Dátum: 2012. december 18. - 16:29:07 »
Már linkeltem Marvel Mash-upokat a Funny topicban.
Szerintem meg tök jó poénok. Jó, ha egy cég magából is tud poént csinálni.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2553 Dátum: 2012. december 18. - 16:55:03 »
Öö... szerintem elég egyértelmű, hogy ez egy paródia, amit fanek készítettek... nem?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2554 Dátum: 2012. december 18. - 17:00:50 »
Öö... szerintem elég egyértelmű, hogy ez egy paródia, amit fanek készítettek... nem?

Marvel készíti, de, ha nem is ők, a Marvelnek készítik, hisz a hivatalos YT oldalukra töltik fel mindig. Azért találom jónak az ötletet.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2555 Dátum: 2012. december 18. - 17:42:21 »
Így utánaolvasva tényleg ők csinálják, és le is adják őket a Disney XD-n. Hm... Érdekes.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2556 Dátum: 2012. december 18. - 22:52:47 »
Csak az a baj,hogy ezzel azt sugallják a mai generációnak,hogy amik régen készültek rosszak,amik meg mostanában azok a jók! Úgy érzem ebben a Disney-nek nagy szerepe van >:(

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2557 Dátum: 2012. december 18. - 22:59:21 »
Szerintem meg nem kell eltúlozni, ez csak egy őszinte jó poén, olyan anyaggal, ami már évek óta nem látott közönséget. Nem kell olyan komolyan venni, kétlem, hogy akármi rosszat is akarna sugallni, sőt, a fiatalokat kiváncsivá teszik, hogy hé, mik is ezek a műsorok, vajon hol tudom megnézni. Egészséges önparódia, ami sokhelyen viccesebb, mint a mostani rajzfilmek.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2558 Dátum: 2012. december 18. - 23:54:32 »
Ezeket már tavasszal elkezdték vetíteni, amikor még szó sem volt arról, hogy a Disney megveszi a Marvelt. Vagy ha volt is, még nem szólhatott bele, hogy mit gyártsanak, max. azt mondhatta, hogy ezt nem adhatják le a csatornáján, de hát ilyet nem mondott. Most komolyan, miért lenne érdeke a Disneynek bármilyen formában is lejáratni azt, amit pont most vett meg?  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #2559 Dátum: 2012. december 19. - 00:09:48 »
Átalakítás a saját szája ízére, az Ultimate Spider-mannel már szinte a Doug, vagy a Teacher's Pet szintjét súrolja! :stupid: Én ezeken a Póki rajzfilmeken nőttem fel, mikor még csak német adókon lehetett fogni, gyermekkorom részét képezik, ezért is esik rosszul!  Poénok ráadásul fárasztóak és bénák!