Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041189 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:TV Műsorok
« Válasz #3040 Dátum: 2010. május 17. - 08:22:40 »
A második évadot én se néztem végig a harmadik eleje viszont jó volt. Nagyjából az első hét rész, ahogy a gonoszok is összegyűlnek és elkezdik a terveiket. Az is jól kitalált, ahogy Petert lenullázzák. :D Persze ezt a történetszálat le is zárják gyorsan, (talán ettől is jó) aztán kezdődik a Civil War feldolgozása, aminek már a harmadik részénél azt mondtam, hogy oké ennyi. A negyedik évadban meg állítólag valami vándorcirkusz az ellenség...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3041 Dátum: 2010. május 17. - 08:44:05 »
Nem Civil War, hanem elég leplezetlenül a Days of Future Past. Ráadásul szó szerint egyik pillanatról a másikra kezdődik, zéró felvezetéssel. Nathan az egyik nap az apja ellen küzd a mutánsok békés együttéléséért, este beszáll egy limuzinba, másnap meg egy mutánsvadász óriásszervezet fejeként vadássza a barátait. Ilyen gyorsan még Pálnak se sikerült a pálfordulás, nem beszélve arról ,hogy gyorsabban megszervezett egy komplett árnyékügynökséget, mint bárki a történelemben. Na, én ott hagytam abba. Meg amikor már minden harmadik elkezdett látnokká válni.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3042 Dátum: 2010. május 17. - 08:51:24 »
Lehet, hogy inkább az a történet, nem tudom. Csak abból gondoltam, hogy Civil War, mert állítólag később néhányan mellé állnak és úgy kapkodják el a mutánsokat és regisztrálják őket, mert veszélyesek és Nathan csak meg akarja védeni a "mutánsokat". És ez volt az a pont, ahol megkérdeztem a haveromat, aki nézte és mindig mesélte, hogy attól, hogy képzett katonákat küld rá a mutánsokra akik levadásszák őket, attól miért védené meg őket??? Erre ő sem tudta a választ, de szerintem a sorozat készítői sem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3043 Dátum: 2010. május 17. - 10:10:55 »
A 4. évadban is volt pár jó dolog meg elvétve jó ötletek. Azzal inkább csak az volt a baj, hogy az idő 2/3-a időhúzás volt, de még egy szappanoperánál is vontatottabb. A főgonosz is egy egész eredeti karakternek indult, amíg ki nem derült a valódi háttere és motivációja. :omg:

Ettől függetlenül, a legjobb amit csinálni tudnak a sorozattal az, hogy abbahagyják, mert összességében tényleg kaki. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3044 Dátum: 2010. május 17. - 20:42:18 »
Mi volt a háttere és a motivációja?  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #3045 Dátum: 2010. május 18. - 09:53:34 »
Valami gyerekkori szerelmét akarta elcsábítani (azzal, hogy felépíti neki azt a házat, amiről gyerekként álmodoztak - ez persze szó szerint a puszta közepén van és a nőci hát mindent akar, csak nem ott lenni ;D), majd amikor nem sikerült, inkább lerombolta a közeli várost, aztán úgy gondolta, világuralomra tör. :D Ez még nekem is túl naiv történet. :stupid:
A háttere meg az volt, hogy már a születésekor tudták, hogy nagy hatalma lesz, ezért inkább elzárták mindentől és így került a vándorcirkuszba. Persze ettől egy tizenkét éves érzelmi szintjén maradt és senki sem vette észre, hogy félig őrült. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3046 Dátum: 2010. május 18. - 14:28:26 »
Hogy lehet elzárni valakit a világ elől egy vándorcirkuszban?

Ju

• Pókfej
« Válasz #3047 Dátum: 2010. május 18. - 15:02:41 »
Nagyon jó kérdés, de inkább az íróknak tedd fel. :D Az elképzelhető, és azt hiszem, ez is volt a magyarázat, hogy mindig városok mellett állnak meg és a pasit nem engedik ki a helyről, szóval hiába is utaznak, nem vegyül el az emberekkel igazán, csak a saját környezetében mozog.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3048 Dátum: 2010. május 18. - 15:32:31 »
Akkor is elég komoly plothole. Akkor már inkább raktam volna egy tibeti lámakolostorba. Azok még mostanában is elég elzárt helyek.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3049 Dátum: 2010. május 18. - 15:46:54 »
Én a Heroest a 3. évad elejéig láttam.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3050 Dátum: 2010. május 18. - 16:48:09 »
Én neki sem kezdtem a Heroesnak. Nézegettem a trailereket és bele lestem pár részbe, de mindig csak egy szó jutott az eszembe vele kapcsolatban: Fake  :surp:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3051 Dátum: 2010. május 18. - 18:22:37 »
Most hallottam, hogy a Maunika Saú után már a Józsi barát is megszűnik. Csodálkozom, hogy a diszlexiások országos szervezete nem vonult még utcára tiltakozásul, hogy mindkét érdekvédelmi műsoruknak kampec.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3052 Dátum: 2010. május 18. - 19:00:06 »
Én neki sem kezdtem a Heroesnak. Nézegettem a trailereket és bele lestem pár részbe, de mindig csak egy szó jutott az eszembe vele kapcsolatban: Fake  :surp:
Mármint arra célzol, hogy X-men utánzat? Engem eléggé lekötött a sorozat. Az első két évadot láttam.
Amiről nekem is az jutott eszembe, hogy koppintás lesz, de kellemes csalódás volt az a Push c. film, chris Evanssal. Jó képi világ, hangulat és tudak (nekem) újjat mutatni a képességeket illetően. Mivel nem egyediek voltak, hanem képesség típusok voltak és ezeket kihasználva jól alakították a sztorit.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3053 Dátum: 2010. május 18. - 19:03:52 »
Azta. Tudom én, hogy ízlések és pofonok, de még nem találkoztam olyan emberrel akinek bejött a Push. Én is végignéztem de rettentően unalmas és érdektelen volt a történet.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3054 Dátum: 2010. május 18. - 19:13:57 »
Nekme tetszett, főleg a környezet. A színes, zűrzavaros kínia város. És amit már említettem  :D Ez van.

(Ma lesz a Ragadozó 2 a film+ -on. Esküszöm ez a legjobb csatorna.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3055 Dátum: 2010. május 18. - 19:25:46 »
Pedig az előzményképregénye egész érdekes volt.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3056 Dátum: 2010. május 18. - 19:29:23 »
Ma lesz a Ragadozó 2 a film+ -on. Esküszöm ez a legjobb csatorna.
Szerintem énis meg fogom nézni :)
Amúgy meg tényleg egyre jobb, nemrég láttam a star wars V. részért, most a sincity-t, ma pedig lesz a predator II. !
Mi jöhet még?  :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3057 Dátum: 2010. május 18. - 19:30:46 »
Adásszünet.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3058 Dátum: 2010. május 18. - 20:05:14 »
(Ma lesz a Ragadozó 2 a film+ -on. Esküszöm ez a legjobb csatorna.)
Az lenne, ha nem vágná meg a filmeket. És gondolom a Predator 2 is meg lesz bőven vágva.

Azta. Tudom én, hogy ízlések és pofonok, de még nem találkoztam olyan emberrel akinek bejött a Push. Én is végignéztem de rettentően unalmas és érdektelen volt a történet.
Én is elkezdtem nézni, de kb 30 percig bírtam. Annyira unalmas volt, hogy nem tudott lekötni, inkább beraktam egy másik filmet.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3059 Dátum: 2010. május 18. - 20:09:55 »
Ma lesz a Ragadozó 2 a film+ -on. Esküszöm ez a legjobb csatorna.
Szerintem énis meg fogom nézni :)
Amúgy meg tényleg egyre jobb, nemrég láttam a star wars V. részért, most a sincity-t, ma pedig lesz a predator II. !
Mi jöhet még?  :oh:
A hét mesterlövészében volt (radiocaffe mozis műsor): Ha van a sci-finek hármas oltára akkor az a star was 4-5-6 és az oltárnál is a középsőhöz imádkozunk, vagyis a birodalom visszavághoz.  :lol:  Elmebeteg ez a Puzsér Róbert.