Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041187 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:TV Műsorok
« Válasz #3640 Dátum: 2010. december 08. - 01:14:08 »
Emberek, már vége is az első, 6 részes, bevezető évadnak. Az uccsó részt leszámítva, ami erőltetett és izzadság szagú, igencsak minőségi sorozatot kapunk Darabont felügyelete, atyáskodása mellett. A pilot konkrétan oda-vissza veri a legtöbb zombi horrort, de a többi rész minősége is átlagban magas. Kivétel a befejezés, ahogy mondottam volt.

Magyarul nem érdemes várni, nem valószínű, hogy lesz. Különben meg hogy ;D lehetne szinkronban a "hrrr-rrr"-ket visszaadni?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #3641 Dátum: 2010. december 08. - 06:15:55 »
Sok filmnél már sikerült. Sose mond , hogy soha. Tuti lesz egy adó aki lát majd fantáziát benne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3642 Dátum: 2010. december 08. - 07:22:32 »
Kizárt dolog, hogy ne adják magyarul, főleg, hogy Darabont is magyar származású. A szülei 56-os magyarok voltak, és Ferencként volt anyakönyvezve a kis Frank. Sőt Darabont rengeteg magyar utalást is elrejtett a sorozatban, az egyik kisteherautó az ő nevét viseli, egy lakókocsiban is érdekes dolgok vannak. Dupla csavar, hogy az egyik produkciós vezető is magyar, Alex Hajdu.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3643 Dátum: 2010. december 08. - 11:08:23 »
Nem hiszem, hogy a rendezőtől függne, hogy melyik országban mutatják be. De tényleg jó lenne, ha jönne.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #3644 Dátum: 2010. december 08. - 11:38:37 »
Biztosan nézős lenne , szeretem a zombis filmeket.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3645 Dátum: 2010. december 08. - 12:11:14 »
És pont úgy ismeritek a magyar tévéket, amik majd vágatlanul leadják ezeket? Én nem kívánnám nagyon, hogy legyen itthon is... és ha a Tv2-őn múlik, akkor aztán kereshetitek minden héten más időpontban a cuccot. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3646 Dátum: 2010. december 08. - 12:13:15 »
Ha a Viasaton lesz vagy az AXN-en ott nincs gond mert külföldre vannak bejegyezve és nem állnak a médiahatóságok felügyelete alatt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3647 Dátum: 2010. december 08. - 12:17:51 »
Ez mondjuk igaz, és a Viasatból ki is nézem, hogy ilyen sorozatot bevállal, de akkor is ott van a Smallville effekt. ;D
De az AXN az vagdos... a harmadik Műszak részeit is megvágta... :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3648 Dátum: 2010. december 08. - 12:24:08 »
Aha de miért? Mert azt az RTL Klub szinkronjával vette át, és nem érte volna meg nekik néhány mondatot leszinkronizáltatni, főleg hofgy az eredeti szinkronhangokat talán meg se tudták volna szerezni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3649 Dátum: 2010. december 08. - 12:25:46 »
Nem a szinkronnal van bajom, csúnya-csúnya szavakkal, hanem véres jeleneteket is kiszedtek belőle.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3650 Dátum: 2010. december 08. - 12:34:14 »
Az is pénz, mert át kellett volna vagdosni a hangsávot, amivel meg kell bízni valakit, stb. És különben is, az új médiatörvény alapján ha Timbuktuban van bejegyezve, ugyanúgy meg lehet büntetni akárkit.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3651 Dátum: 2010. december 12. - 11:32:47 »
Nézi valaki a Dextert? (Nem, nem a rajzfilmre gondolok :D) A ötödik évadt nézem. Tudja valaki, hogy Dex miért nem keresi Arthur Mihellt, aki megölte a feleségét?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3652 Dátum: 2010. december 13. - 16:49:51 »
Elmentem most délután a helyi ABC-be és állhattam a qurva hosszú sorban. Két kölyök valami RTL-es reality műsorról beszélgetett és rövid időn belül mások is bekacsolódtak a beszélgetésbe. Engem is megkérdeztek arról hogy melyik versenyzőt kedvelem. Én erre azt mondtam, hogy ilyen kultúrszemetet nem nézek. Erre mindenki nekem állt, hogy akkor nem is vagyok ember. Most kérdem én a világ tényleg ennyire meghülyült?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3653 Dátum: 2010. december 13. - 17:18:15 »
Erre mindenki nekem állt, hogy akkor nem is vagyok ember. Most kérdem én a világ tényleg ennyire meghülyült?

Nem nézed a VV-t !? Akkor mostantól az amőbánál is kevesebb szenny alak vagy, pfuj pfuj...   :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3654 Dátum: 2010. december 13. - 17:48:26 »
Hát Ben, folyamatosan csalódok benned, nem nézed hazánk kulturális műsorait? ;D :hehe:
Bár az tény, hogy most sztem kapunk egy új Majkát, a Laci bácsi, vagy az Olivér személyében, ők elég nagy dumásak/egyéniségek, tuti szerepelni fognak még orrba szájba.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3655 Dátum: 2010. december 13. - 18:14:10 »
Én sem nézem semmilyen ilyet,mégsem érzem kevesebbnek magam.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3656 Dátum: 2010. december 13. - 18:27:36 »
Én meg azokat nem veszem emberszámba aki ilyen trágya műsorokat néz!!! Ezekkel vitatkozni olyan mint sajtreszelővel rejszolni: lehet,de nagyon fájdalmas  :hehe:

venom75

• Pókfej
« Válasz #3657 Dátum: 2010. december 13. - 18:29:35 »
Teljesen egyet értek veled.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3658 Dátum: 2010. december 13. - 19:41:46 »
Detto. Bár megjegyzem sokan pont azért nézik, hogy legyen az emberekkel közös téma, valamint, hogy menynire kaki, megrendezett és gáz, nem azért mert jónak tarják.

MOndjuk ezzel nem akarok mentegetni senki: Én pont azt mondom, ha már legalább agybutító mosléknak tartja az illető, pont azzal tud a legkönnyebben tiltakozni ellene, hogy nem nézi.

Én amúgy még a Big Brothert néztem ímmel-ámmal, bár azt is csak az elején, amikor még újdonság volt, meg a végén, amikor már kíváncsi voltam, ki fog nyerni. Azóta messze elkerülöm az ilyen szarságokat.

(Amúgy ilyenkor néha eszembe jut, hogy mennyire szánalmas az emberiség: Sokan szabadidejükben ilyen szemetet néznek, tipikus fogyasztó társadalom zombik, ahelyett hogy olvasnának, művelődnének, okosodnának. Sajnos sokan azért nem teszik meg utóbbit, mert egyszerűen semmi nem érdekli őket igazán ebben a világban. Csak úgy léteznek, és ennyi az egész)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3659 Dátum: 2010. december 13. - 20:08:26 »
Hidd el hogy a médiazombik nem azért nézik hogy kielemezhessék és elmondhassák magukról  "Igen én nézem és éppen ezért tudom mekkora kaki". Ők ilyen igénytelenek és ez kell nekik. Erre meg azt mondom rendben van akkor meg is érdemlik! Különben azt nagyon utálom mikor a celebek magánéletéről van szó vagy hasonló jellegű dologról. Engem  hidegen hagynak ezek az idétlen pletykák hogy pl ki kivel dugott stb stb...

Sok az ösztönlény sajnos  :drying: