Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041137 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #8100 Dátum: 2016. május 22. - 14:17:08 »
Hogy mi a baj vele? Kb. minden. Engem pl. rettenetesen idegesít, hogy a szereplők összevissza beszélnek, az egyik pillanatban még nem lehet átküldeni semmit a breacheken a speed cannon nélkül, a következőben Linda lazán bedobja Flash emblémáját az egyikbe, anélkül, hogy visszajönne. Az egyik részben Caitlin még ujjong, hogy a Velocity-9 beindította Jay regenerációs képességét, és meggyógyultak a sejtjei, két résszel később sír Barryéknek, hogy a V-9 így, meg úgy halálos.

Aztán Zoom azzal küldi át a metahumánokat Barryékhez, hogy megöljék Barryt. Aztán kitalálja, hogy neki kell Barry gyorsasága, vagyis nem lehet megölni őt. Ehhez képest a sleppje továbbra is meg akarja ölni Flasht. És akkor ott van Killer Frost, aki a 13. rész közepe táján még meg akarja ölni Barryt, aztán meg a rész végén parázik amikor Reverb és Deathstorm majdnem megöli, hogy "ácsi, fiúk, tudjátok, mi lesz, ha megölitek!", erre megjelenik Zoom, aki elmondja, hogy parancsba adta, hogy egy speedstert sem ölhet meg senki... szóval wtf?

És akkor ott van az egész 18. rész, amitől az embernek sírni volna kedve. Zoom elrabolja Wallyt, és csak Barry gyorsaságáért cserébe adja vissza. Barry belemegy az alkuba, visszakapják Wallyt, és ahelyett, hogy ott akkor elintézné a fenébe a szerencsétlent, mert már sokkal gyorsabb nála, tartja a szavát, és odaadja neki a gyorsaságát. Hát hülye ez? Amúgy igen, az, rettenetesen seggfej karaktert írtak belőle. Undorító módon bánik Pattyvel, mindenért hisztizik, vagy amikor épp nem, akkor egy öntelt idióta. Ja, meg az is elég gáz volt, hogy Jay lazán elmond mindent Barryéknek (kivéve persze azt, hogy ki a vasálarcos), többek közt azt is, hogy egy múltbéli énjét ölte meg a 14. rész végén. Ami azt jelentené, hogy neki el kellett volna tűnnie a létezésből, pont úgy, mint Eobardnak. Még szerencse, hogy az írók folyamatosan szembeköpik mindazt, amit a korábbi részekben felépítettek, így nem kell azért aggódniuk, hogy logikátlan baromság az egész.
De kiemelhetném pl. azt is, hogy a Velocity első bemutatásakor totál úgy jön le, hogy Wellstől kapta Jay az első adagot, amit hall Caitlin is, aztán pár résszel később meg úgy van beállítva, hogy Jay találta fel a szert, és Caitlin teljesen ledöbben azon, hogy egyáltalán már használt ilyet. (oké, ezt itt én értettem félre, Jay először csak figyelmezteti Caitlinéket, hogy ez veszélyes lehet, és valószínűleg Wellstől teljesen függetlenül ő is dolgozott a szeren, mea culpa) És akkor az ilyeneket, hogy a Flash kávéról, amit a 2. részben vezetett be a Jitters, a 8. részben azt mondják, hogy már vagy 8 hónapja árulják, meg hogy annyira nem képesek, hogy a wikipédián utánaolvassanak dolgoknak, mielőtt elkezdenek szökési sebességről beszélni egy kanyon átugrása kapcsán, vagy a hullaházat a STAR Labsben, ahol kétéves hullákat őrizgetnek, és valamiért csak ott nincs áram az egész épületben, vagy azt, hogy Cisco és Caitlin egy-kettőre szerez Reverb és Killer Frost jelmezt, illetve hogy Black Siren szerint az Earth-2-n mindenki ellentétes kezű, mint az Earth-1-on, ehhez képest Wells ugyanazzal a kezével ír, mint az első évadban, még nem is említettem.

És ez csak pár dolog, ami így hirtelen eszembe jutott arról, hogy milyen béna az írás, kb. minden részről lehetne ennyit írni (komolyan olyan, mintha egyáltalán nem kommunikálnának egymással az írók). A fantasztikus színészi alakításokról meg inkább ne is beszéljünk...

A Viasat kidobott egy promót a 2. évadhoz.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 26. - 16:20:30 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8101 Dátum: 2016. május 23. - 20:18:37 »
Atomsmasher hangja telitalálat.
De Jay-nek... ki a fene a hangja?  :headscratch:

Hm, a múltas Zoom, nekem is furi és nem is annyira áll össze... de nem valami olyasmi volt, mint amikor a Reverse Flash tért vissza a múltba a 2. évadban?  :headscratch: Ott Wells felvázolt egy mintát a jövős-múltas visszautazásra...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #8102 Dátum: 2016. május 23. - 20:24:23 »
Ott az volt, hogy Eobard épp a speed force-ban volt, amikor ki kellett volna törlődnie a létezésből, és az  megvédte, Jay esetében viszont ilyesmiről nem volt szó. Kivéve, ha a dimenziók közötti tér is véd az ilyesmitől, de ez azért elég erőltetett lenne, elvégre a kettőnek semmi köze egymáshoz. Meg az is érdekes, hogy akkor most Zoom meg tud állni két dimenzió között? Vagy hogy lehet, hogy csak a kezét dugta át a résen? :D Mondjuk, ha meg tud állni, akkor az tök menő.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8103 Dátum: 2016. május 23. - 21:49:21 »
Mért hívod folyton Jaynek:hehe:
Amúgy kíváncsi vagyok, lesz e egyáltalán igazi Jay Garrick... :headscratch:
Amúgy lehet az időutazós  rész jobb lett volna a jövőbe megy 2 perccel előre és onnan hozz vissza magából egy példányt...
Amúgy erre a "bakira" az írók nem adtak választ?

Oooh, ez mekkora poén.  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8104 Dátum: 2016. május 23. - 21:59:36 »

Szerintem az igazi Jay Garrick a maszkos fickó lesz, aki nem más, mint Barry apja  a Föld 2-n. Pont visszahozták, kinyirták a Föld 1-en, elmondta, hogy az anyja leánykori neve Garrick. Mekkora poén, hogy a régi Flash lesz az első Flash.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8105 Dátum: 2016. május 23. - 22:37:46 »
Amúgy lehet az időutazós  rész jobb lett volna a jövőbe megy 2 perccel előre és onnan hozz vissza magából egy példányt...
Amúgy erre a "bakira" az írók nem adtak választ?

Oooh, ez mekkora poén.  ;D

Jaja, amúgy az is ( Egy bébiszitter kalandjai) nagy kedvenc film!  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #8106 Dátum: 2016. május 23. - 22:56:10 »
1. Mert úgy szoktam meg. :P
2. Egész biztos, hogy az lesz, amit Psycho írt, de szerdán kiderül.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8107 Dátum: 2016. május 23. - 23:17:27 »
Walking Dead, 4. évad
A színvonal tovább emelkedik. Bár az évad eleje nem igazán tetszett, úgy éreztem kicsit alibi volt az az influenzajárvány arra, hogy bent a falak között se legyenek biztonságban, így a feszültséget növelve. De szerintem nem volt igazán végiggondolva az a szál. Mármint értem, hogy le vannak gyengülve, és nem jutnak elég vitaminhoz, stb., de egy influenzaszerű dologba pár órán belül belehalni? Elég gagyi, már az ötlet is. No, mindegy, az 5. rész azért elég izgalmasra kerekedett, ahol ez lezárult.
Aztán tetszett, hogy két részt csak a Kormányzóra szántak, hogy bemutassák mi lett vele.
És aztán jött a 8. rész, az évad közepe, ami nekem talán a legszomorúbb lett az összes között. Hogy amit létrehoztak, hogy tudja egy rögeszmés barom lerombolni percek alatt. A Kormányzó engem is megvezetett, a nyájas, sármos stílusával elhitette, hogy nem is igazán gonosz, de itt aztán kibújt a szög a zsákból. Szerintem Rick-ék mindent megtettek, és a legtöbb amit felajánlhattak, hogy éljenek együtt a börtönben, ami működhetett is volna... de, neem, a Kormányzónak csak a teljes "győzelem" kellett. A legszebb az volt, hogy Ricket nevezte hazugnak, majd átvágta annak a Herschel-nek a torkát, akinek pár perccel azelőtt ígérte meg, hogy nem esik bántódása. Hát ilyen ember volt ő...
Ami ezután jött, az viszont az egész sorozatban a legjobban tetszett eddig: ahogy mindenki elkeveredett a nagy zűrzavarban, és próbáltak túlélni, megtalálni egymást...
Nem tudom Kirkman mekkora X-Men rajongó, de ez engem egy az egyben arra emlékeztetett, mikor az X-ek átmentek a végzet kapuján (pont itt hagytuk abba anno a magyar kiadást, az X-Men 36-ban), és utána vagy 20 részig mindenki a világ valamely táján próbált boldogulni, míg végül valahogy csak újra összeállt a csapat.
Maga a dramaturgia is az X-eket juttatta eszembe: így volt idő, egy-két rész bemutatni egy-egy karaktert jobban, vagy olyan párosításokat összerakni, akik nem nagyon kedvelték egymást, illettek össze, de mégis együtt kellett boldogulniuk.
Ami nagyon tetszett itt, hogy szépen összerakták, átgondolták, hogy kik hol vannak, merre mentek. Az egyes részekben meg lehet látni a másik csapat nyomait, össze lehet rakni, ha figyelt az ember, hogy mi mikor történt. (Pl. az egyik zombi megtámadott valakiket, őt a következő részben láttuk még, mint élőt a másik csapattal kapcsolatban, vagy a felgyújtott ház füstjét látták többen is, akik Rickék házába bementek azok találták meg Daryl-t, vagy az eldobott csokipapír...).
A kislányos rész, a Lizzy és húga elég megdöbbentő, és durva lett...
Ja, és végre megjelent Abraham Ford, őt már láttam régebben, vártam már, hogy mikor jelenik meg.  :)
Aztán a végén a Terminus, gondoltam ott lesz az évad végén a nagy összetalálkozás, összeborulás, erre... bazz! Van egy olyan érzésem, hogy a Kormányzó csak bemelegítés volt, ahhoz képest, amit most fognak kapni Rickék...

Itt nem is lehetett, nem is tudtam abbahagyni, úgyhogy már nyomom az 5. évadot is. Durca!
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 23. - 23:23:17 írta petshop »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8108 Dátum: 2016. május 23. - 23:26:37 »
Igen, az volt szerintem a mai napig a sorozat legjobb része. Nagyon hatásos, nyomasztó, jól felépített.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8109 Dátum: 2016. május 24. - 08:58:41 »
Walking Dead, 4. évad
Aztán a végén a Terminus, gondoltam ott lesz az évad végén a nagy összetalálkozás, összeborulás, erre... bazz! Van egy olyan érzésem, hogy a Kormányzó csak bemelegítés volt, ahhoz képest, amit most fognak kapni Rickék...
Itt nem is lehetett, nem is tudtam abbahagyni, úgyhogy már nyomom az 5. évadot is. Durca!
Hihi, nagyot fogsz nézni, hogy milyen gyorsan lezavarják azt a szálat.  ;D
Nekem tetszett, hogy nem tököltek annyit velük, mint a kormányzóval, arra egy másfél évad elment... ez meg...  :hehe:
Furi, hogy sokan szidták, hogy húzták a kormányzós részt, ezt meg ahogy olvastam az nem tetszett, hogy ilyen gyors lett... na most akkor így próbáljon megfelelni a közönségnek az író csapat.  ;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8110 Dátum: 2016. május 24. - 17:12:09 »
Igen, az volt szerintem a mai napig a sorozat legjobb része. Nagyon hatásos, nyomasztó, jól felépített.
A legjobbnak talán nem mondanám, de valóban ott van a legerősebbek között. Amit nem fogok elfelejteni egy darabig, az biztos.
Egyébként már a börtönben is látszott a kislányon, hogy valami nincs tejesen rendben vele, olyan fejeket vágott, illetve a szinkronhangja is az az unszimpatikus lány volt a Barátok közt-ből... :hehe: Azt előre tudtam, hogy valami hülyeséget fog csinálni, lehetett érezni; de azt hittem majd a csapatot sodorja veszélybe valamivel (beengedi a zombikat pl. vagy ilyesmi). Ezzel sikerült engem is meglepniük, nem számítottam ilyenre. Ez nagyon csúnyán fog hangzani, de én nem "mocskoltam volna be vele a kezem", egy kis séta után odaküldtem volna egy falka zombi közé, hogy "Menj, játsszál velük!", aztán a "szeretett barátai" elintézték volna... ha túlélte volna talán megtanulta volna, milyenek is a kóborlók, ha meg nem, hát ő is a szeretett haverjai közé került volna.

Hihi, nagyot fogsz nézni, hogy milyen gyorsan lezavarják azt a szálat.  ;D
Nekem tetszett, hogy nem tököltek annyit velük, mint a kormányzóval, arra egy másfél évad elment... ez meg...  :hehe:
Furi, hogy sokan szidták, hogy húzták a kormányzós részt, ezt meg ahogy olvastam az nem tetszett, hogy ilyen gyors lett... na most akkor így próbáljon megfelelni a közönségnek az író csapat.  ;D
Igen, már túl vagyok rajta (asszem). Szerintem inkább az volt a bajuk, hogy a Kormányzó nem ment le egy évad alatt se, de ez meg a másik véglet, hogy ilyen gyorsan lezavarták. Szerintem is az optimális, ha egy szál mondjuk egy fél évadot azért átível, de ha nagyobb, mint a Kormányzós, akkor tőlem akár 3-4 is lehetne, nem kell minden részben szerepelnie, csak néha-néha kitérnének rá, aztán meg kulminálódnának a dolgok, és jöhetne a nagy összecsapás.  :)
Miközben nekem eddig ez az 5. évad eleje volt a legnyomasztóbb, ezzel a bejött vallási fanatizmus, meg kannibalizmus szállal. Van valami vallási alapú félelem az emberekben (vagy csak bennem), ami miatt az ilyen témákat durvábbnak, nyomasztóbbnak, könyörtelenebbnek, zsigerinek érzik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8111 Dátum: 2016. május 27. - 21:15:13 »
Uuuh, Villám 2. évad Finálé?  :oh:

Bakker, ez sokkal jobban tetszett, mint az Arrow, ott nem volt semmi meglepi/csavar, na itt az utsó fél percben lett meglepi. :D
meglepődtem, megmerték lépni és bejött a Flashpoint  :o
Merész lépés, így most a kövi évad egy teljesen új Status quo-t fog hozni...  gondolom az első fele azzal fog telni, hogy meglássuk mennyi változás történt. És vajon ez a változás lesz hatással az Arrow sorozatra is?

Maszkos alak: he, valahogy azt hiszem tippeltünk mindannyian arra, hogy az lesz az igazi Jay, hát be is jött :D az eredeti kinézet is jó poén lett, bár talán lehetett sejteni, még az is jó poén volt, hogy az öreg színészt ismét felöltöztették egy VIllám ruciba. Amúgy amikor visszahozták az utsó részekre Wesley Shippet, és mondogatta, hogy marad, na gondoltam, tuti meghal... hát ez is betalált... nem tom, ennyire nagy színész lenne ő, mármint ilyen drága, hogy nem tudják állandóvá tenni? Na aztán kiderült, hogy ő az igazi Jay, reméltem, hogy így azért "állandóbb" szereplő marad, hát ez viszont nem jött be, és sajnos Wells, és Jesse-t is elbúcsúztattuk...
Bár az évadzáró miatt, valszeg a megváltozott idő miatt itt lesznek ők is ismét, az igazi Wells és lehet így  lesz egy lánya majd az új világban.

Bár azért még elgondolkodtató, hogy ha Reverse Flash kidőlt... hogy kap Barry képességet? Mert ugye Eobard 10 évvel előrébb hozta a részceskegyórsító robbanást, így abból az idősíkból ahonnan Barry visszajött, nem kellene még képességnek lennie... hu... furi ebbe így belegondolni... akkor ő most egy anomália lenne?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8112 Dátum: 2016. május 27. - 21:31:33 »
Egyébként szerintem megoldhatták volna a szebben is a cliffhangert. Valami olyasmire gondolok, mint a Flashpoint elején. Barry felébred és minden megváltozott. A képregényolvasók persze nyilván tudnák, mi történt. Az egyszeri tv néző viszont kattoghatna őszig, hogy most mi van?! ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #8113 Dátum: 2016. május 27. - 22:38:24 »
Én ez után az évad után nem sok jót várok a folytatástól. Most is tök jó volt a felvezetés az első pár részben, aztán... Igazából azt nem értem, hogy miért Norát mentette meg? A 21. rész arra ment el, hogy végre elfogadja, hogy meghalt. Erre visszamegy, és megmenti, pedig már a csajt is megkapta volna. Ha annyira betett neki, hogy meghalt az apja, akkor miért nem mentette meg őt? Ha arra van ideje (höhö), hogy visszamenjen a múltba, hogy time remnantot csinálni (vagy tudom is én, hogy működik a dolog... szerintem senki sem érti ezt), akkor ennyi erővel megmenthette volna Henryt is, sőt, visszamehetett volna az évad elejére, bezárja Jayt egy cellába, vagy ne adj isten megölik, és kész, meg van oldva az egész. Az a baj azzal, hogy már ilyen hamar behozták az időutazást, hogy így most már tényleg semminek sincs súlya, és minden nagy drámázás, amikor valami balul sül el, vagy ne adj isten meghal valaki, inkább idegesítő, mint drámai (apropó drámai, biztos én vagyok az érzéketlen, de a szakadó esőn Henry temetésén én csak röhögni tudtam :D). Mondjuk az egész részben a csipet csapat terve volt a legviccesebb. "Bootoljuk Jayt, benyugtatózzuk, és visszaküldjük a világába, aztán bezárjuk a rést, hogy ne tudjon visszajönni. Azzal nem foglalkozunk, hogy bármikor kedvére nyithat kapukat, ahogy azt Cisco a rész elején meg is jegyzi, így akármikor visszajöhet." Ha ilyen tervvel állnak elő kimondottan okos emberek, bele se merek gondolni, milyen tervei lehetnek egy átlagos embernek arra felé.  :uhoh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #8114 Dátum: 2016. május 28. - 08:01:08 »
Jah, az vicces volt... nem is értem, hogy felejthették el, hogy Zoom magától nyitogat kapukat  ;D

Szerintem úgy volt vele Barry, hogy akkor kezdetektől megváltoztat mindent, egy családot akar, és akkor megmetni az apját, nem lesz Wells-Eobard robbantása nem lesznek gonosz metahumánok és Föld 2-es kavar...

De valszeg ez az utsó időutazás, hogy megmentsen valakit, valszeg látni fogja, hogy mennyi-mekkora galibát fog okozni és belátja, hogy nem lehet minden halálra az időutazás-megmentés, a megoldás...
  :headscratch:

Nekem az Arrowban volt sokkal súlytalanabb a karakter halála... már megint egy  Lance lány... komolyan, nem szomorú volt, hanem vicces...  :hehe:  főleg, ha az apjuk szemszögéből nézem... már megint elveszít egy lányt... mondjuk nem is tört annyira össze első körben, pont úgy viselkedett, mint  valszeg a nézők többsége, "úgyis visszatér"  ;D   De valszeg nem fog... totál röhejes lenne, ha megint visszahoznák...  :'(
Amit azonban már sajnálok, hogy pont Dinah hal meg... így az Íjász Kanári házasság kicsukva...
Hacsak nem lesz mindenre hatással Barry... de azért két évadot nem fognak átírni amiatt...
  :headscratch:  :'(
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 28. - 08:05:31 írta BuB »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8115 Dátum: 2016. május 28. - 21:38:03 »
Juhu némi inforozsa a sorozatokról még a DC Comics magyarország Face oldaláról:  ahogy tippeltem, Wells valszeg így fog visszatérni a 3. évadra:

SPoileres:

Tom Cavanagh állandó szereplő lesz a THE FLASH 3. szezonjában! "Ha a sorozat valóban a Flashpoint szálat viszi tovább, Reverse-Flash soha nem ölte meg Harrison Wells Föld-1-es változatát és annak feleségét, ami azt jelenti, hogy láthatjuk az eredeti Wellst a következő évadban," jelent meg a hír az EW egy cikkében.
[/spoiler]

És végre, ez is bejönni látszik, lehet Wesley Shipp  is télleg "állandó" szereplő lesz? Dehogy fog bele illeni a 3. évadba?  :o Viszont a végén lévő infomorzsa... huuu, bakkker, behozzák a JSA-t?  :oh: (mondjuk a Sólymok megvannak már, Constaninánál elvben volt utalás Dr. Sorsra, Mr. Tökéletes megjelent az Arrowban, Atomcsapás itt... bár a Flashben gonosz lett... meg ki is nyírták (?)  :headscratch:
– SPOILER! John Wesley Shipp beszélt a folytatásról az igazi Jay Garrick szerepében: "Egy teljesen különböző karaktert fogok játszani, ami nagyon fontos a Justice Society of America számára, ami pedig a Legends of Tomorrowba vezet. Jelentős karakter ebben az egész világban. Hatalmas lehetőségeket nyit meg nekem a továbbiakban, mint színész."

Amúgy télleg  DC Legends milyen lett? Jövőhéten akarok neki ugrani.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 28. - 21:39:51 írta BuB »

Raisu

• Traveller
« Válasz #8116 Dátum: 2016. május 28. - 22:33:13 »
Amúgy télleg  DC Legends milyen lett? Jövőhéten akarok neki ugrani.
Sokak szerint még az Arrow-nál is rosszabb. Én csak az első két részt láttam, az nem volt semmi komoly. Viszont az, hogy még nem láttad, megmagyarázza, hogy miért lep meg a JSA hír. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8117 Dátum: 2016. május 29. - 06:53:26 »
Oh... rosszabb?  :uhoh:
Pedig a trailer olyan jónak tűnt...  :-\

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #8118 Dátum: 2016. május 29. - 12:34:18 »
Dehogy rosszabb, hozza azt a szintet.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8119 Dátum: 2016. május 30. - 07:30:32 »
Én ez után az évad után nem sok jót várok a folytatástól. Most is tök jó volt a felvezetés az első pár részben, aztán... Igazából azt nem értem, hogy miért Norát mentette meg? A 21. rész arra ment el, hogy végre elfogadja, hogy meghalt. Erre visszamegy, és megmenti, pedig már a csajt is megkapta volna. Ha annyira betett neki, hogy meghalt az apja, akkor miért nem mentette meg őt? Ha arra van ideje (höhö), hogy visszamenjen a múltba, hogy time remnantot csinálni (vagy tudom is én, hogy működik a dolog... szerintem senki sem érti ezt), akkor ennyi erővel megmenthette volna Henryt is, sőt, visszamehetett volna az évad elejére, bezárja Jayt egy cellába, vagy ne adj isten megölik, és kész, meg van oldva az egész. Az a baj azzal, hogy már ilyen hamar behozták az időutazást, hogy így most már tényleg semminek sincs súlya, és minden nagy drámázás, amikor valami balul sül el, vagy ne adj isten meghal valaki, inkább idegesítő, mint drámai (apropó drámai, biztos én vagyok az érzéketlen, de a szakadó esőn Henry temetésén én csak röhögni tudtam :D). Mondjuk az egész részben a csipet csapat terve volt a legviccesebb. "Bootoljuk Jayt, benyugtatózzuk, és visszaküldjük a világába, aztán bezárjuk a rést, hogy ne tudjon visszajönni. Azzal nem foglalkozunk, hogy bármikor kedvére nyithat kapukat, ahogy azt Cisco a rész elején meg is jegyzi, így akármikor visszajöhet." Ha ilyen tervvel állnak elő kimondottan okos emberek, bele se merek gondolni, milyen tervei lehetnek egy átlagos embernek arra felé.  :uhoh:

Nem értem, ha neked ennyire nem jön be ez a sorozat, akkor tulajdonképpen miért nézed?  :headscratch: