Nekem a Push-ban az tetszett, hogy már nem tudni mi valóság és mi nem annyira széttúrták egymás agyát az elmekontrollosok.
Igen az elég jó momentum, de nekem a terv nélküli terv tetszett, amivel megzavarták a jövőbelátókat.

Ja és Dakota Fanningnek hívják a kiscsajt, és jó színész. Az viszont nem tetszett, hogy folyton lerajzolgatja az álmait a csaj. Minek? Hacsak nem transzban rajzol, mint a hősökben a herkás srác Iszák. És pedig nem ha jól emlékszem.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, nem rajzolgatja az álmait, csak a fontosabb eseményeket, képeket. Mivel a jövőt villanásokban látják és folyamatosan változik is a dolog, így nekik ez egy támasz, hogy összerakják a részleteket. Minél képzettebb valaki, annál inkább lát előre, a filmben a kiscsaj anyja és a főszereplő apja az igazi jövendőmondók, 10-20 évvel előre látják a dolgokat.

Nem tudtam kiről van szó, de így már könnyen érthető. Ezt a Dakota gyereket nagyon sokan gyűlölik. SZerintem is marha idegesítő...azt nem tudom, milyen jól játszik, mert minden mozdulatát elvakítja a szememben a "nyírjátok már ki, könyörgöm" gondolat.
Szerintem semmi baj nincs vele, A Világok harcát nem ő rontotta el (sőt talán egyik színész sem), itt is elég jól hozza a szerepet, nagyon nagy beszólásai vannak.