Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043329 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3720 Dátum: 2010. december 30. - 16:06:38 »
Matt Smith tényleg nem rossz színész önmagában, de valami nem stimmel az egész karakterrel. Sokat vesz David doktorából, de ettől olyan hangulata van, mintha csak egy másolat lenne, viszont nincs jól kidolgozva a karakter többi része, és ettől olyan semmilyen és nem tudom komolyan venni. Ez persze nem Smith hibája, ő jól játszik, amikor van mit játszania. (Meg a BBC amúgy sem tenne huszadrangú színészt ebbe a sorozatba :) ) Inkább az írókkal van itt a baj, Mattel csak annyi, hogy nem David.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3721 Dátum: 2010. december 30. - 16:10:28 »
Sokat vesz David doktorából, de ettől olyan hangulata van, mintha csak egy másolat lenne

Na pont ez az. Annyira másolja Tannent, hogy izzadságszagúvá válik a játéka, ami amúgy nem lenne rossz. A Doktorokban mindig az volt a jó, hogy bár "ugyanaz a karakter" de mégis mindig más, valamiképpen egyedi és önálló az előző megtestesüléseihez képest.

Ben, ezért jutalmat érdemelsz, mást nem tudok mondani...  :)
http://img375.imageshack.us/img375/592/awardcopy.png

;D Kiteszem a háromszoros Google-díjam mellé.

Ben Reilly

• Pókfej

BuB

• Pókfej
« Válasz #3723 Dátum: 2010. december 31. - 14:53:27 »
Na, háááát ez a Smallville 8. évadja elég gyászos volt... ösz-visz két részt élveztem igazán, a múltkor említett Zatannás, meg az előtte lévő Légiós rész volt az, ami igazán megmozgatott...
De összeségében rohadt gáz volt az egész. Csak a szerelmes ömlenglésről szólt, szeretem Lanát, Lana elment, szerintem akkor szeretem Loist , ja nem, Lana visszajött, akkor mégis őt szeretem... aztán ahogy Lanát kiírták végleg, egyben volt szánalmas és zseniális (mármint a jövő szempontjából,  ahogy kapott egy jó magyarázatot, hogy Clark miért nem akart tovább közeledni hozzá :hehe:) De ami legjobban felbaszott, szerelmes Végítélet... ugyan má... :roll:
És ami még mindig frenetikus volt, szinte semmi akció nem volt ebben, semmi speckó effekt, azért egy ilyen hősös/sci-finél egy pindurit elvárható lenne, hogy lássunk is vmit, de erre meg... annak idején még vmennyire lehetett látni, hogy Clark "gyorsan fut" (maszat vagy mi, ennyi volt az effekt, de legalább mutatták, hogy megy), na itt a 8. évadban már ezt se lehetett látni, csak a hangot hallottuk, meg egy kis szélvihart... wow... Zatanna teleportjának is csak hangja volt, semmi más, még fényre vagy vmi hasonlóra se áldoztak...
Na és aztán a nagy Végítélet-Clark harc... tök jól kezdődött, 10 ember rohangált Metprolis utcáin a szörny elől, és Clark egy hozzá csapódott kocsit kapott el, na mondom ez még jó is lehet, lehet erre az összecsapásra spóroltak az egész évad alatt ;D hát nem , az egész harc két pofonból állt, aztán Clark felkapta a szörnyet és pontosan addig a laborig ugrottak, ahova be/el kellett zárnia Végítéletet... hogy tud ilyen pontosan ekkorát ugrani ez a Clark gyerek... akkor minek futkározik örökké... :roll:
Eh... mindegy, eddig se voltam S fan, és ez az éved se nyerte el a tetszésem. ;D
Talán a 9. jobb lesz (legalábbis a Jsa-s tuti jó lesz).
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 31. - 14:55:43 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3724 Dátum: 2010. december 31. - 15:03:01 »
De ami legjobban felbaszott, szerelmes Végítélet...
Na! Lehet, hogy nem is megölni akarta Clarkot, csak a keblére ölelni?  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3725 Dátum: 2010. december 31. - 15:04:40 »
Na jó, lehet pontosítanom kellett volna, mert ez így ebben a formájában még gázabb ;D
Chloéba volt szerelmes a szentem és ezen drámáztak egész végig...

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3726 Dátum: 2010. december 31. - 18:20:36 »
Hát szerintem a 8. évad sokkal jobb volt a szánalmas 7.-nél, ahol Lex jelenetein kívül nem volt szinte semmi értelmes. Mondjuk a 8. szezonzáró az tényleg elég gáz lett, szidták is rendesen a készítőket a rajongók. Főleg a Doomsday vs Clark harc + a Jimmy féle hülyeség nem tetszett sokaknak. A 9. évadban viszont mindenképpen magára talált a sorozat, Zod például igencsak jó lett, viszont a JSA rész pont nem lett a legjobb, talán Hakwman lett szerintem egyedül eltalálva. A 10. és egyben egyelőre utolsó évad pedig nagyon üt eddig.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

venom75

• Pókfej
« Válasz #3727 Dátum: 2010. december 31. - 18:23:16 »
Valahogy Végitélettől én is többet vártam , de talán az összes felsorakoztatott hőstől is. Nagyon elnagyoltnak tartom , de én nézem és szeretem is a maga módján.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3728 Dátum: 2011. január 01. - 12:14:53 »
Most van a Galaxy Quest a kettesen. Az egy rohadt jó paródia ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3729 Dátum: 2011. január 01. - 18:54:44 »
Jaj istenem, jaj istenem...  :uhoh: a 8. évados Smallville, Chloé és az aktuális rosszfiú, Végítélet "szerelmétől" volt nyálas, erre most a 9. évad meg arról fog szólni, hogy Lois belezúg a mostani aktuális rosszfiúba, Mettalóba???? Mondjátok, hogy nem... :roll: mert ez ismét izgalmas lesz...
Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy a Kriptoni elit katonai alakulat, mi a tetves, kukiért zöld uniformisban és bakancsban flangál... ezek nem valami más galaxisbeli emberek, és mégis egy a divatunk? Wow, de eredeti.... :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 01. - 18:56:18 írta BuB »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3730 Dátum: 2011. január 01. - 18:57:05 »
Mostantól sokan még jobban fogják utálni a Smallville-t. Metallo ugyanis nem más lesz, mint... (dobpergés) Megan Fox férje.  ;D
BuB, csodálkozol, hogy Lois belezúg?  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3731 Dátum: 2011. január 01. - 19:00:38 »
Ez, az az ipse? A rohadt mocsok... :censored: :hehe:

Nem, engem inkább ez a klisé akasztott ki, a 8. is arról szólt, hogy Clark közeli barátja oda meg vissza van az aktuális rosszért, aztán a sorozat 90%-a arról szólt, hogy "nyáladzanak..." ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3732 Dátum: 2011. január 01. - 19:07:24 »

Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy a Kriptoni elit katonai alakulat, mi a tetves, kukiért zöld uniformisban és bakancsban flangál... ezek nem valami más galaxisbeli emberek, és mégis egy a divatunk?
Türelem,türelem........

Metallo ugyanis nem más lesz, mint... (dobpergés) Megan Fox férje.  ;D
Bah,már elváltak :brow: Megan szabad préda...... :oh:

Bazzzz,floodolok :-\
Zozi,légyszives :-[
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 01. - 19:20:33 írta zozi56 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #3733 Dátum: 2011. január 01. - 19:24:43 »
Máris??? Nyáron, vagy mikor esküdtek...

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3734 Dátum: 2011. január 01. - 19:55:24 »
Metallo csak 2-3 részben szerepel, ráadásul emlékeim szerint nem is fog sok vizet zavarni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3735 Dátum: 2011. január 01. - 20:07:28 »
Metallo ugyanis nem más lesz, mint... (dobpergés) Megan Fox férje.  ;D
Oké. És kicsoda Megan Fox férje? :lol:
Egyébként inkább örüljetek, hogy nem Shia LaBeouf fogja játszani Metallot. :hehe:
Amúgy a 8. évadból láttam pár részt, de komolyan, annyira ki van tekerve-facsarva ez a Smallville... A 9. évad végére lesz egyáltalán olyan Szupi ellenség, aki nem szerepelt a sorozatban? :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3736 Dátum: 2011. január 01. - 20:25:17 »
Max Darkseid, de Ő meg jön a 10.-ben. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3737 Dátum: 2011. január 01. - 20:38:25 »
Darkseid biztos egy japcsi csajszi lesz, aki szerelmes lesz Zöld Íjászba!  :hehe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3738 Dátum: 2011. január 01. - 20:47:53 »
Darkseid biztos egy japcsi csajszi lesz, aki szerelmes lesz Zöld Íjászba!  :hehe:
Nem,de valaki szerelmes a Zöld Ijászba! És Vica Versa ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3739 Dátum: 2011. január 01. - 20:55:35 »
Szerintem egész jól meg lett valósítva.