Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043363 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #4140 Dátum: 2011. február 17. - 16:47:15 »
Jó, akkor majd rendesen felöltözve megyek, bikini nélkül. ;)

Idézet
Diana szerepében sem éppen polóban lesz, és nem is az arcát fogják bámulni.
Hát persze, erre nem is mondtam semmit. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4141 Dátum: 2011. február 17. - 16:47:44 »
Oh, értem. :D Akkor a Coca colás bikinimet még véletlenül sem veszem fel a börzére, mert még rám sem néznétek. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4142 Dátum: 2011. február 17. - 16:54:45 »
Bár én csak a Dodson-féle WW-t olvastam, de szerintem nem lesz rossz ez a másik sem.
Akkor te jó helyzetben vagy. Szinte tökmindegy, milyen WW-képregényt veszel akkor a jövőben a kezedbe, jobb lesz az összes eddigi tapasztalatodnál. :)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4143 Dátum: 2011. február 17. - 17:26:13 »
A Voyager mozifilmnek nem igazán lett volna értelme. Hazaértek és nagyjából ennyi. Sokan inkább a romulánok elleni háborúról szóló filmet néznének meg szívesen.

Na, azért mondjuk egy olyan forgatókönyvet el lehetne/lehetett volna képzelni, hogy a 8472-es faj rátámad az alfa-kvadránsra  :D. És akkor mondjuk össze kell szedni az egész Voyager-legénységet, akik a legtapasztaltabbak velük kapcsolatban. De nyilván ki lehet találni bármilyen jó sztorit. Kár, hogy nem éltek a lehetőséggel.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #4144 Dátum: 2011. február 17. - 17:30:52 »
Tényleg jó? Csak meg kéne akkor nézni. Féltem tőle, hogy a képregény után nagyon béna lesz.

Be kell valljam, hogy a Birds of Prey képregényből eddig egyetlen számot sem olvastam, csak a Te és a fórumtársak lelkesedése csinált hozzá kedvet. :) Ha már úgy néz ki, hogy magyarul egyelőre nem lesz, eredetiben el fogok belőle olvasni valamit, ha valahol hozzájutok egy komplett sztorihoz. Ezen felbuzdulva "kölcsönöztem ki" a sorozatot is. Ha jól láttam, valamikor a Smallville 1. évada környékén készült ez is, nagy sikerről nem beszélhetünk, mert akkor nyilván folytatták volna, még csak a pilotig jutottam, de nekem az tetszett. Na jó, nem egy Coppola mű, de bejött a hangulata. A képregénnyel viszont nincs összehasonlítási alapom, legalábbis eyelőre.

Az alapszitu is kicsit át van írva, az egész New Gothamben játzsódik, egyelőre nem tudni mi lett a régivel, vagy miért lett új neve, ha ugyanarról a városról van szó, melyet Batman bizonyos okokból elhagyott (mindent nem lövök le). A Gyilkos tréfához hasonlóan, Joker a Batman irántibosszúvágybólnyomorítja meg Batgirlt, így lesz Barbarából Oracle, óratoronnyal meg mindennel. Huntress pedig (a régi DC Univerzum Föld 2-es verziója szerint) Batman és Catwoman lánya, Helena Kyle, az anyját szintén a Joker ölte meg, az apjával sosem volt kapcsolata és nem is akar, Barbara lesz a gyámja. Az első részben kerül hozzájuk Fekete Kanári, aki még kb. középsikolás és álmaiban látta, amint Barbarát, ill. Catwomant lelövik, így elindul New Gothambe megkeresni őket, ami sikerül is.

Nem vagyok igazán tisztában a Fekete Kanárival, de a képregényben is ilyen pszichés képességei vannak?

Az első rész hangulata nekem mindezek alapján bejött, szerintem Huntress van a legjobban eltalálva, és a színésznőre is illik a szerep. Ja, és az alső részben felbukkan dr. Harleen Quinzel is. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4145 Dátum: 2011. február 17. - 21:58:02 »
Akkor a Coca colás bikinimet még véletlenül sem veszem fel a börzére, mert még rám sem néznétek. ;)
Ugyan, nyugodtan gyere abban. Mi meg majd skandáljuk, hogy "Enjoy Coca Cola!" ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4146 Dátum: 2011. február 17. - 21:59:17 »
Srácok, én csak azon mosolygok, hogy az első reakciótok alapján az a nő, amelyiken póló volt, nem szép, míg az, amelyiken fehérnemű volt, azt szépnek láttátok. :)
Lehet, hogy ott már nem látták az arcát.  :hehe: Szerintem szebb a pólós képen.  :) Viszont, ha egyszer önértékelési problémáid lesznek, tudni fogod a megoldást. Tényleg, kéne egy Vampirella a börzére...
Akkor te jó helyzetben vagy. Szinte tökmindegy, milyen WW-képregényt veszel akkor a jövőben a kezedbe, jobb lesz az összes eddigi tapasztalatodnál. :)
Tényleg?  ;D Az jó, mert nekem az tetszett. :)
Be kell valljam, hogy a Birds of Prey képregényből eddig egyetlen számot sem olvastam, csak a Te és a fórumtársak lelkesedése csinált hozzá kedvet. :) Ha már úgy néz ki, hogy magyarul egyelőre nem lesz, eredetiben el fogok belőle olvasni valamit, ha valahol hozzájutok egy komplett sztorihoz.
Köszi szépen, hogy leírtad! Úgy tűnik az alapokon nem változtattak, csak a részleteken. Tök jó, be fogom szerezni én is.  :) Mindenképpen az 56. után olvass valamit, például a 62-67 Mester és tanítvány egy nagyon jó sztori. Nekem nagy kedvenc. Egyszer biztosan kiadom még.  :D
Idézet
Nem vagyok igazán tisztában a Fekete Kanárival, de a képregényben is ilyen pszichés képességei vannak?
Nincsenek. Az egyetlen képessége a szónikus sikoly (Kanári sírás), amely erősebb, mint Sikolyé. Csak éppen (szinte) verhetetlen harcművész. Nagyon-nagyon jó, az biztos.

Idézet
Az első rész hangulata nekem mindezek alapján bejött, szerintem Huntress van a legjobban eltalálva
A képregényben is. Azon túl, hogy szerelem első látásra, annyira jó karakter, hogy az kész. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4147 Dátum: 2011. február 17. - 22:11:50 »
Hu, télleg, nézi valaki még az Odaátot itt? Ma este (vagyis múlthét csütörtökön ) már a 3. évadot nyomja végre az Rtl Klub. Anno elkezdtem nézni ilyen online oldalon, de itt ott elég gáz volt a felbontás, utána hallottam, hogy az rtl folytatja így leálltam, de a ma esti részt (számszerint a 2.-at) még láttam, és eddig az volt a legjobb.
Dióhéjban annyi, hogy Dean azt hiszi , hogy van egy gyereke, rohadt mókás helyzeteket szül. ;D és az adott horror szál is igen elég erős lett, a 2. évad sokak szerint elég lagymatag volt, na itt most oda tették magukat, igaz az általatok említett (videójátékok topicban) a félelmetes gyerekek dizájnt vették elő itt is, de nem semmi maszkokat csináltak nekik. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4148 Dátum: 2011. február 17. - 22:16:57 »
Az a rész nekem is nagy kedvencem. A Supernatural legjobb részei a vicces epizódok ;).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #4149 Dátum: 2011. február 18. - 07:48:07 »
Jaja, bár szinte minden részben csipkelődnek, és azokon is szoktam borulni. :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4150 Dátum: 2011. február 18. - 09:31:05 »

Ez mindent elmond arról, hogy mekkora arcok dolgoznak ezen a sorozaton ;D. Meg elég megnézni a bakiparádékat. Fergeteges hangulat van a forgatáson.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4151 Dátum: 2011. február 18. - 10:36:46 »
Asszem ez is a 3. évad köürl van, nem? Havernak ez nagyon tetszett, anno nekem is mutatta. ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4152 Dátum: 2011. február 18. - 11:17:27 »
Ha minden igaz, akkor ez a 4. évad 6. részének végén van.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4153 Dátum: 2011. február 18. - 11:19:47 »
Akkor azt se mostanában fogom látni. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4154 Dátum: 2011. február 18. - 11:34:14 »
Ez a gyerek szerepelt elég sokáig a Dawsonban is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4155 Dátum: 2011. február 18. - 11:39:00 »
A Dean-t alakító? Wow, ez nekem új... én az Odaátból ismertem meg, rá pár hónapra meg megjelent a Smallvilleben is (5. évad talán? :headscratch:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4156 Dátum: 2011. február 18. - 12:26:19 »
Ezt, aki itt énekel.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4157 Dátum: 2011. február 18. - 12:47:00 »

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #4158 Dátum: 2011. február 18. - 14:21:16 »
Mindenképpen az 56. után olvass valamit, például a 62-67 Mester és tanítvány egy nagyon jó sztori. Nekem nagy kedvenc. Egyszer biztosan kiadom még.  :D
Idézet
Nincsenek. Az egyetlen képessége a szónikus sikoly (Kanári sírás), amely erősebb, mint Sikolyé. Csak éppen (szinte) verhetetlen harcművész. Nagyon-nagyon jó, az biztos.

Köszi a tanácsot, megfogadom! :) Úgy látom, hogy az 56. résszel kezdődik a Gail Simone éra, akit több forrásból is nagyon dícsérnek, egy másik sorozatával, a Secret Six-szel is szemezek már egy ideje... :)

Köszi a felvilágosítást Kanári ügyben, kívánsci leszek a további részekből mi sül ki, lesz-e sikolya, bár egyelére még a Fekete Kanári név sem hangzott el, csak a Dinah Lance.

Viszont feltűnt egy érdekesség. A BOP tv sorozat első epizódja 2002 októberében debütált a wiki szerint, abban ugye így hármasban szerepeltek. Ha jól tudom, akkor Huntresst Gail Simone tette be a sorozatba, az általa írt első szám pedig 2003 júniusában jelent meg...

A Vadásznőt amúgy én is nagyon bírom, már a magyar Batmanban való szereplése is tetszett, erre a kötetre is kíváncsi lennék, hogy milyen volt az első verziója:
http://www.mycomicshop.com/search?TID=688071

venom75

• Pókfej
« Válasz #4159 Dátum: 2011. február 18. - 15:37:36 »
Az Odaátot nagyon kedvelem , meg is van szinkronosan a 3 évad  . Tovább feliratosan nem néztem , pedig szerintem igazán izgalmassá ott kezd válni majd a történet.