Na, erőt vettem magamon és megnéztem, most annyira nem húzott fel, mint a múltkor, mert azt már tudtuk hogy nem szereti Döncit. De értelmezési baja is van a fickónak.
Egyrészt, nem értette meg, hogy a legtöbb komentelőnek az volt a baja, hogy nem tudták megkülönböztetni a játék trailert, és ő miért nem javította ki őket, vagy akkor ennyire vak volt... a másik, hogy nem szereti batset fasza, nem is várta tőle senki, hogy az egekig magasztalja, de a probléma itt az volt, hogy semmit nem tudott mondani a 3. részről, és erre azt mondja, hogy miért kellene olyan infókat mondania, ami megtalálható a neten, hát ha már ez a téma, nem ártana felkészülni rá... ha suliban felelni kellene egy adott tananyagról és én neki állok tök másról beszélni, olyan karót kapnék, mint a huzat...
És ha ő nem szakértő, akkor miért nem korrigálta ki a konferálást? Gondolom hízott a mája, aztán látva, hogy mennyi baromságot hordott össze-vissza a filmről, vissza szívta ebben a videóban...
Ez a videó meg valszeg csak azért kellett, mert már kezdett lecsengeni az egész... mint ahogy célzott is rá..