Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044053 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:TV Műsorok
« Válasz #4900 Dátum: 2011. augusztus 14. - 23:49:30 »
Hetek óta tele van vele az internet.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4901 Dátum: 2011. augusztus 15. - 09:36:47 »
Az, hogy Darabont nem lesz ott, még nem is biztos, hogy feltétlenül rossz. A szezonzáró például szerintem nem lett túl jó. Az viszont, hogy csökkentik a költségvetést, már fájóbb lehet. Így már lehet számítani spórolósabb részekre, szóval a látvány fogja megsínyleni szerintem.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4902 Dátum: 2011. augusztus 18. - 15:27:18 »
Nagyon hosszú ígérgetés után szeptember végén érkezik az Animax-ra a Dragon Ball GT. Várom kik lesznek vajon a magyar hangok.  :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4903 Dátum: 2011. augusztus 18. - 15:36:13 »
Valószínűleg ugyanazok, mint régen, már ha elvállalják. Ha a Vasemberné és a Rozsomáknál megcsinálták, hogy a filmes hangok legyenek, akkor nem hiszem, hogy ez túl nagy akadály lenne nekik. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4904 Dátum: 2011. augusztus 18. - 15:36:58 »
Oha... ez valahol jó hír.
Bár én sokkal jobban örültem volna, ha a Z-et fejezik be, és nem a nagyon gáz GT-t adják le... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #4905 Dátum: 2011. augusztus 18. - 16:04:43 »
A Z-t ki lehet kölcsönözni végig, a GT meg még nem volt magyarul. Elvileg ha elegen nézik, akkor lehet, megveszik a Kait vagy a filmeket.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4906 Dátum: 2011. augusztus 18. - 16:12:05 »
Ho, na a Kai az érdekel.

A Z-z megtom hogy kilehet kölcsönözni, jó nagy utat járt meg az a sorozat :D (bár van asszem 4-5 rész, aminek nincs magyar hangja.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4907 Dátum: 2011. augusztus 18. - 16:14:27 »
A Kai gyakorlatilag a Z, csak fel van javítva a grafika, és összevágták. Bár ott tényleg több értelmet látok a leadásban, emberi idő alatt be lehet fejezni.

Raisu

• Traveller
« Válasz #4908 Dátum: 2011. augusztus 18. - 16:52:36 »
Viszont csak a Cell-saga végéig viszi a sztorit, és állítólag erősen visszavették a vérmennyiséget is (bár ez legyen a legkevesebb :D).

BuB

• Pókfej
« Válasz #4909 Dátum: 2011. augusztus 18. - 17:05:29 »
Láttam belőle pár részt, és teljes egészében a mangát veszi alapul. Ami annyiból jó, hogy rövidebb a sorozat, annyiból meg gáz, hogy egy csomó töltelék epizódot kivettek belőle, ami néhol jó döntés, mert voltak nagyon gáz részek, de volt egy pár amire tök szívesen emlékszem, főleg az Android részek előtt, a Garlick Jr. saga körül is, és  a Boo részeknél is voltak jók. ( a namekes részekre viszont nagyon ráfért a kúrtítás, mert azok rohadt vontatottak voltak...)
Színek viszont jók, meg asszem pár bakit is korigáltak. :D

Ja, akkor tényleg csak Cellig adták le, erről hallottam, csak azt hittem előbb utóbb majd folytatják... lehet betett neki a nézettség, hallottam, hogy sokan csalódtak, hogy csak a színeket korigálták és nem rajzolták újra, mint anno a Tsubasat, vagy melyikkel is példáloztak... :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2011. augusztus 18. - 17:07:46 írta BuB »

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4910 Dátum: 2011. augusztus 18. - 17:24:03 »
Legjobb példa a FullMetal Alchemist, amiből két verzió is készült. Az elsőt jól felépítették, csak a befejezés felé az utolsó 10 rész már nem volt annyira jó (a lezáró film meg pláne), míg a Brotherhood-ban az előző sorozat történéseit összetömörítették, így nem igazán lett annyira jó feldolgozás, hiába követi szorosan a mangát, kidolgozatlan lett az egész. Állítólag ez is kap lezáró filmet.

Ha a DB Kai-t újra rajzolták volna, végén átírták volna az egészet, hogy még kevesebb részben elférjen a történet, abból meg sok jó nem származott volna.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4911 Dátum: 2011. augusztus 19. - 00:14:41 »
Nagyon hosszú ígérgetés után szeptember végén érkezik az Animax-ra a Dragon Ball GT.
Ez tök jó hír!:)
A GT mennyire érthető úgy, ha még nem láttam a Z sorozat tv-ben már nem leadott részeit? (Bár lehet, én is kikölcsönzöm azokat a részeket...:D)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4912 Dátum: 2011. augusztus 19. - 09:08:50 »
A Z-t ki lehet kölcsönözni végig, a GT meg még nem volt magyarul. Elvileg ha elegen nézik, akkor lehet, megveszik a Kait vagy a filmeket.

Mármint honnan lehet kikölcsönözni? Én úgy tudom, hogy csak 4 videokazetta és 1 dvd jött (és ez utóbbi is a videokazis részeket tartalmazta, nem mindet) ki anno a sorozat lelövése után a RTL Klubtól...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4913 Dátum: 2011. augusztus 19. - 09:26:27 »
Végig megvan az összes. Priviben adok linket.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4914 Dátum: 2011. augusztus 19. - 10:40:15 »
A Kai sajnos csak a Cell sagáig készült el, mindenki megrőkönyödésére ott befejezettnek tekintették a dolgot.

Darabontot meg érthetetlen, miért rúgták ki. Igazán érdekelnének a valódi okok.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4915 Dátum: 2011. augusztus 19. - 11:27:34 »
A Kai sajnos csak a Cell sagáig készült el, mindenki megrőkönyödésére ott befejezettnek tekintették a dolgot.

Olyan nagyon nem kell ezen megrökönyödni. Azért ott fejezték be, mert nem akartak egy olyan Gokut bemutatni, aki elhagyja a családját csak azért, mert a püfölés és az edzések fontosabbak a számára. Tiszta pszichológia.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4916 Dátum: 2011. augusztus 19. - 11:49:35 »
hallottam, hogy sokan csalódtak, hogy csak a színeket korigálták és nem rajzolták újra, mint anno a Tsubasat, vagy melyikkel is példáloztak... :headscratch:
NGE-vel szokás példálózni, annak volt a Remastered egy teljesen felújított változat.
Amúgy a Kai is az, mert igazából az anyag 90%-a újra lett alkotva, csak azt egyszer már kiadták dvd-n. Most ezt használták fel annyi különbséggel, hogy egyszerűen felnagyították 720p-re és megpróbálták HD-nek eladni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4917 Dátum: 2011. augusztus 19. - 17:46:57 »
Idézet
Olyan nagyon nem kell ezen megrökönyödni. Azért ott fejezték be, mert nem akartak egy olyan Gokut bemutatni, aki elhagyja a családját csak azért, mert a püfölés és az edzések fontosabbak a számára. Tiszta pszichológia.
Na persze. Goku-nak mindig is a püfölés volt a legfontosabb, csak arra fogta, hogy meg kell védeni a családját. :D Na meg a bolygót.

Tetszik, vagy sem a Z saga szerves része a Boo sztori, nekem pont az a kedvencem. Vegita önfeláldozása a sorozat érzelmi csúcspontja jóformán, és a legcoolabb karakter is itt szerepel (Vegito).

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #4918 Dátum: 2011. augusztus 19. - 18:03:13 »
A Z-nek inkább a vége volt nagyon gáz... a 10 évvel később jó volt, de ahogy vége lett az egésznek... az nem jött be...
Ha talán folytatták volna pár évvel később (nem, nem a Gt-re gondolok, mert az nagyon tré lett), akkor emészthetőbb lett volna nekem... (mondjuk magyarul a végét még mindig nem láttam, csak németül, abból meg sok nem maradt meg valszeg ;D így ha végre betom fejezni a hátralévő 10 részt magyarul, lehet megváltozik a véleményem... :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4919 Dátum: 2011. augusztus 19. - 18:10:09 »
A legvége nekem sem jött be, de hát ez van. Legalább a Boo végéig megcsinálhatták volna.