Oh, úgy tudtam, hogy azt berendelték már és Booster is benne lesz,v agy mi...

Ww-hez nincs felirat, én a minap néztem meg.
Valszeg azon kevés állatfaj közé tartozom, aki azt mondja, hogy Hmhm, elment, kivi lennék a folytatásra.
Nekem valahol bejött ez a realisztikusabbá tétel, gondolom úgy voltak vele, ha bejött a Smallvilleben akkor itt is bejöhet, édekes elgondolás volt ez a cég vezetős akármi... Azért főképp arra lettem volna kíváncsi, hogy ezután mi lett volna, mi lett volna Diana eredet sztorija.
A főszereplő csaj igazán impozáns lett, amennyien tartottak tőle (köztük én is) az első képek alapján, sztem ahhoz képest nagyon jó kis csajszi lett belőle a kamerák előtt sokszor jól ki is domborították a pozitiv tulajdonságait.
Az akciók meg aztán hú... egy tv sorozathoz képest oda tették magukat, már az üldözés is tök jó volt, de a végén a verekedés igazán remek lett, jó, hogy figyeltek arra, hogy ha WW megüt valakit, akkor az valszeg nem csak összeesik, hanem pár métert repül előtte. (az meg külön jó volt, hogy a Smallville összes "akjiójánál" látványasabbak és hosszabb volt, és nem fél perces bunyót csináltak...)
A ruha nekem tetszett, mármint az első variáns is, aztán kicsit gáz, hogy csak meghajoltak a habzó szájú rajongók előtt, akik már kiakadtak azon, hogy miért nem bugyiban rohangál... de a végére megkaptuk azt is...
Szal, nekem valamennyire bejött, kíváncsi lettem volna egy első évadra, még ha az csak egy 6 részből is állt volna, igazán bepróbálhatták volna legalább azt...
(Amúgy semmi hír róla, most próbálkoznak vmi mással, vagy várnak még ezzel, vagy vmi...?)